• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİPERTROFİK SCAR SKAR

Konu uzun zaman önce açılmış araştırırken gördüm. Ben 4 yıl önce tiroit ameliyatı oldum ve boynumda hipertrofik skar oluştu. Deriden kabarık ve pempemsi bir renkte şuan. Geçen 4 yılda sadece kızarıklığı gitti o kadar. İnce belirsiz bir çizgi halinde değil. Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama aynı sorunu yaşarım diye ödüm kopuyo:KK43:

4 yıl oldu ve hala geçmedi mi :KK43:( sanırım benimki de geçmeyecek.. daha soluk ama kabarık mı şimdi ? Kaşıntısı varmı.. bazen sebepsiz yere daha da kızarıyormuydu?

Evet daha soluk ve kabarık.Ara ara kaşınıyo ve kızarıyo. Bir de bazen gerginlik hissi oluyo dikişte :( burun ameliyatına karar verdim ama aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum. Senin dikisler şimdi ne durumda ve ne kadar oldu ameliyat olalı?

5 ay oldu ve hala ilk günkü gibi. Üstelik benim her iki meme başımda. Dr bir ay sonra bişey enjekte edebileceğini ya da istersem ameliyatla o bölgeyi kaldırıp yeniden dikebileceğini söyledi. Ama tekrar böyle olmaz diye garanti veremiyor. Bazı bünyeler yapabilirmiş. Bir de haşimoton varmı. Sanırım sebeplerden biri bu çünkü benim de tiroid sorunlarım var. İmmün sistemimiz bozuk.

Back