hipertansiyona bağlı preeklemsi yaşayanlar ve kansızlık olanlar yardım

merhaba ,öncelikle tebrikler,bende tansiyon hastasıyım ve şuan 11 haftalık hamileyim,hemde tam 3. tüpbebeğe başlayacakken bir baktık Allah bize bir mucize göndermiş...Ben şuan alfamet kullanıyorum ve tansiyonum Allahtan yoluna girdi ,ayrıca kan için cleXane adlı iğneyi vuruluyorum.Doktorum yani kardiyoloğum (bu arada alanında uzman birçok doktora göründük) bu hapı güvenle kullanabileceğimi söyledi.ıçinizi ferah tutun.Bu tür tansiyon hapı kullanıp sağlıklı bebiş sahibi olanları bu sitede çok duydum.Umarım sağlıkla bebişlere kavuşursunuz...

dilşahım canım benim evet hamileyim testi aldım dün değerim yüksek çıktı.cuma tekrarlayalım dedi dr.%99 hamilesin dedi
darısı sana canım.hemen peşime sende güzel haberi verirsin inşallah

inşallah canım allah tamamına erdirsin bende güzel haberler veririm inşallah :ecrin_bebek:Şeniz

merhaba ,öncelikle tebrikler,bende tansiyon hastasıyım ve şuan 11 haftalık hamileyim,hemde tam 3. tüpbebeğe başlayacakken bir baktık Allah bize bir mucize göndermiş...Ben şuan alfamet kullanıyorum ve tansiyonum Allahtan yoluna girdi ,ayrıca kan için cleXane adlı iğneyi vuruluyorum.Doktorum yani kardiyoloğum (bu arada alanında uzman birçok doktora göründük) bu hapı güvenle kullanabileceğimi söyledi.İçinizi ferah tutun.Bu tür tansiyon hapı kullanıp sağlıklı bebiş sahibi olanları bu sitede çok duydum.Umarım sağlıkla bebişlere kavuşursunuz...

merhaba canım.teşekkür ederim.bende seni tebrik ederim.rabbim her zaman daha iyisini bilir.bende alfamet kullanıyorum.henüz yeni öğrendim cuma günü bakalım ne diyecek dr.duruma göre hareket edicem bende.kan olayı ben bebe aspirinini sorucam dr a bakalım ne diyecek.6 aylık bebeğim gelişimi 1.5 hafta geriydi son noktada geç kalmıştık bişey yapılamadı ve karnımda ölmüştü.şimdi bakalım nasıl bir uygulama yapılacak.allahtan hayırlısı bende tuzu az kullanıcam yediğime içtiğime dikkat edicem.inşallah bir daha yaşamam o acıları.rabbim kollarımıza almayı nasip etsina.s.a.s.

arkadaşlar tansiyonu olup gebe olanlar bizimle neler yaptıklarını paylaşsın lütfen.bizde bilmediklerimizi öğrenelim.bir kez bu acıyı yaşadım birdaha yaşamam inşallah.lütfen bana yardımcı olun ufakta olsa bilgi olsun faydalı olan herşeyi ve zararı olan herşeyi benimle paylaşırmısınız.allah herkezin yüzünü güldürsün.

merhaba arkadaşlar tebrik ederim öncelikle bende preklemsi oldum ilk bebeğimde yani tansiyonum yükseldi 29 haftalıkken sezeryanla aldılar ve bebeğim yaşamadı.ikincide tekrar olabilir veya olmaya bilirde dediler gözetim altında olacan dediler.1.5 sene sonra ikinceye hamile kaldım sıfır tuzsuz yemekler yedim diyet le sürdürdüm hamileliği herşey çok normal gidiyordu tansiyon 11.7 lrde takip ediyordu 36. haftaya kadar geldim.tansiyon birden yükseldi hemen hastaneye gittim ve sezeryana aldılar bebek 2.600 gr doğdu şimdi 3. aylık oğlum ve 6 kilo oldu.yani dr kontrolu altında olun mutlaka bide ben her hafta proteyin tahlili veriyordum en son hafta zaten proteyin de yüksek çıktı akşamda tansiyon yükseldi.inş allahın izniyle sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alrsınız.

merhaba arkadaşlar tebrik ederim öncelikle bende preklemsi oldum ilk bebeğimde yani tansiyonum yükseldi 29 haftalıkken sezeryanla aldılar ve bebeğim yaşamadı.ikincide tekrar olabilir veya olmaya bilirde dediler gözetim altında olacan dediler.1.5 sene sonra ikinceye hamile kaldım sıfır tuzsuz yemekler yedim diyet le sürdürdüm hamileliği herşey çok normal gidiyordu tansiyon 11.7 lrde takip ediyordu 36. haftaya kadar geldim.tansiyon birden yükseldi hemen hastaneye gittim ve sezeryana aldılar bebek 2.600 gr doğdu şimdi 3. aylık oğlum ve 6 kilo oldu.yani dr kontrolu altında olun mutlaka bide ben her hafta proteyin tahlili veriyordum en son hafta zaten proteyin de yüksek çıktı akşamda tansiyon yükseldi.inş allahın izniyle sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alrsınız.

canım çok teşekkür ederim.bizde dilşahımla seni merak ediyorduk ne oldu diye.çok sevindim oğluna kavuşmana.inşallah bende bu kez kollarıma alırım.hatırlattığın iyi oldu idrar tahlilini dr sölimde her zaman yapsın bana da.proteini başından beri her haftamı baktırdın yoksa belli bir haftası varmı

kerimecik nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor ben şuan 20 haftalık hamileyim midem dışında hiç sorun yaşamadım tansiyonum düşük seyrediyo haftaya ayrıntılı ultrosona giricem herşey ozaman belli olucak kan akışında bozukluk görülürse kan sulandırıcı iğne kullanıcam inşallah gerekmez sendende iyi haberlerini bekliyorum canım:nazar:

herkese merhaba dilşahım ve kerimeden haber alan var mı inşallah sağlıklı haberlerini bekliyorum...antalyada preeklampsi geçirmiş arkadaşlar yaşadıklarını paylaşsınlar lütfennnn

X