hipertansiyona bağlı preeklemsi yaşayanlar ve kansızlık olanlar yardım

merhaba kerimecik nasılsın(hayırlı ramazanlar)

merhaba dilşahım.teşekkür ederim canım sen nasılsın.sanada hayırlı ramazanlar.bana oruçmu yaradı yoksa ilacım değişti omu yaradı bilmem ama tansiyonlar normale indi 11-8 12-9 bu ara aman nazar değmesin böyle giderse bebek çalışmalarına yakında başlarım.rabbim herkeze sağlık sığhat huzur ve mutluluk versin.sağlığım iyi olunca daha iyi oluyorum.biraz baş dönmelerim var ama şükür rabbime.iyi iftarlar canım bizde bu akşam 18:58 de okunacak

merhaba kerimecik bende çok iyiyim sağol canım.benim başıma gelen aynı olay rebel06 ının da başına gelmiş doktor ona 8ay sonra hamile kalabilirsin demiş okuduğuma göre ama rebel06 aynı şeyleri yaşarım diye 1 sene sonra hamile kalmış şimdi 5 aylık hamile olduğunu yazmış bende ümitlendim demekki ben 2sene beklememe gerek yok kerimecik dikkatimi çekti rebel06 en son 25 oğustosda girmiş siteye inşallah bir sorun yoktur

kermecik şimdi eşim aradı yarın başka bir doktora randevu almış inşallah iyişeyler söyler kızım çok istiyor evde ençok kızım etkilendi bebeği kaybettiğimizde pisikoloğa bile götürdüm allahım dualarımızı kabul eder mübarek günde allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba kerimecik bende çok iyiyim sağol canım.benim başıma gelen aynı olay rebel06 ının da başına gelmiş doktor ona 8ay sonra hamile kalabilirsin demiş okuduğuma göre ama rebel06 aynı şeyleri yaşarım diye 1 sene sonra hamile kalmış şimdi 5 aylık hamile olduğunu yazmış bende ümitlendim demekki ben 2sene beklememe gerek yok kerimecik dikkatimi çekti rebel06 en son 25 oğustosda girmiş siteye inşallah bir sorun yoktur

inşallah rebel06 iyidir canım.aslında girsede bize bilgi verse ne iyi olur bizde bilinçlenirdik.insana örnek oluyor gerçi herkezin bünyesi farklı ama yinede iyi olurdu.sen dr git canım eşin aradı demiştin o dr git bakalım ne diyecek sonucu bizede söyle.iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah.

biz korunmayı bıraktık bu ay bakalım sonuç ne olacak.allahtan hayırlısı.umarım bebeğim çok bekletmez beni ve hayırlısıyla kucağıma alırım.dr bebe aspirini verdi tansiyon ilacımı değiştirdi birde demir ilacı verdi.

merhabalar bende aynı dertten muzdaribim 2yıl önce bende hamileliğimin 7.ayında preeklemsi geçirip ölü doğum yaptım başta hiç bir sorun yoktu ama işte oğlumu kaybettim.Şimdi yeniden istiyoruz ama korkularım var yeniden tekrarlıyormu daha doktora gidip görüşmedim sizin doktorunuz bu konuda ne diyor,hangi ilaçları kullanıyorsunuz,diğer hamileliklerinde tekrarlamayan arkadaşlar varmı

merhabalar bende aynı dertten muzdaribim 2yıl önce bende hamileliğimin 7.ayında preeklemsi geçirip ölü doğum yaptım başta hiç bir sorun yoktu ama işte oğlumu kaybettim.Şimdi yeniden istiyoruz ama korkularım var yeniden tekrarlıyormu daha doktora gidip görüşmedim sizin doktorunuz bu konuda ne diyor,hangi ilaçları kullanıyorsunuz,diğer hamileliklerinde tekrarlamayan arkadaşlar varmı

canım geçmiş olsun.ben dr görüştüm ilacımın dozu azaltıldı libradin 10 mg kullanıyordum alfametle değiştirdi kardiyoloji kadın doğumcu bebe aspirini ve demir ilacı verdi bende folik asit kullanıyorum zaten gebelik düşündüğüm için.tekrarlayabilir ama dikkat etmek ve iyi kontrol lazım.benim bir arkadaşımın yengesi aynısını son ayında yaşamış bebeği ölmüş diğer hamileliğinde dr gitmemiş sadece yediğine içtiğine dikkat etmiş son ay gitmiş dr a.bebek sağlıklı.ben bilmediğim için öncesinde hastalığımı turşu çok yemiştim oda bana zararlı sonuç hüsran artık daha dikkatliyim.umarım birdaha yaşamayız canım

dilşahım bugün 3 te tahlilimi alıcam kan verdim.bakalım ne olacak ölüyorum heyecandan.
idrar tahlili almıştım beceremedim sanırım çift çizginin olduğu yere damlattım aceleden sonra asıl yere hiç bişey çıkmadı.kan tahlilinde herşey çıkar zaten:eek:

29098694.jpg

dilşahım teste bir daha bakayım dedim çöpten aldım bak ikinci çizgi silikte olsa çıkmış
ayyyyyyy sence hamilemiyim.duymuştumki silikte olsa geçerli oluyo bu

dilşahım canım benim evet hamileyim testi aldım dün değerim yüksek çıktı.cuma tekrarlayalım dedi dr.%99 hamilesin dedi
darısı sana canım.hemen peşime sende güzel haberi verirsin inşallah

X