- 18 Ekim 2007
- 63
- 0
- Konu Sahibi KERXIXMECXIXK
merhaba canım üzüntünü anlıyorum çok geçmiş olsun bende preklemsi help sendromu oldum 2 yıl önce 29 haftalıktı fark ettiğimizde bebeğim yaşıyordu tansiyonu düşürünce sezeryanla aldılar bebek 6 gün yaşamış bende doğumdan sonra yoğun bakımda hiç uyanmadan 6 gün uyumuşum her şey bitmiş benden umut kesilmiş fişi çekeceklermişti ben bi anda gözümü açmışım bebeğim gözlerini kapatmış o ömrünü geri bana verdi.şimdi tansiyonum 3 sonra normale döndü bir yıl korunduk 8 ayda hamile kalamadım çünkü psikolojim bozulmuştu tekrar aynı olurmu diye sakın böyle düşünmeyin bebek düşünmeye başladığınızda çok rahat olun ve ilk kez kalacakmış gibi düşünün ben şimdi 5 aylık hamileyim ve hiç korkmuyorum yaşimda 31 gözetim altında hamileliğim devam ediyor eğer tansiyonum yükselirse ilaçlarla durduracaklar.allahım herkeze mutluluğu yaşatsın bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsi
canım sende neler yaşamışsın ölümlerden dönmüşsün.benimde hayati tehlikem vardı ama çok şükür olmadı bana bişiy ama bebeğim gitti.şuan hiç tansiyon ilacı kullanmıyormusun.sadece çıkarsamı alacan.ben 4 ay oldu kaybedeli 6 ay yasak koydu bu ay folik asit kullanmaya başladım ramazan bitsin bebek çalışmalarına başlıycaz inşallah.tansiyon ilacı kullanıyorum libradin 10 mg gebelikte dozunu ayarlayacaklar.sen hiç içmiyomusun ilaç.gebeliğin nasıl geçiyor.tansiyon nasıl bebeğin gelişimi nasıl kusura bakma çok sordum ama merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu.