- 4 Haziran 2014
- 303
- 109
-
- Konu Sahibi loveyoubaby
Insallah hayirli haberlerle donersin canimm bende kac gundur arastiriyorum bir arkadas 2 li test ve 3 lu test yaptirmis temiz cikmis doktoru testler temiz ciktigi icin o parlakligi onemsememesini geccegini soylemis ama icimiz rahat etmiyo iste benim doktorumda gecebilcek bisey oldugunu ve bagirsak islevlerinin erken baslamis olabilcegini soyledi takip edilcek bakalim benimde onumuzdeki hafta ayrintili usg var ama cok acil birsey olsa hemen yaptirmazlarmiydi ayrintili usg yicanım iki hafta önce bana da aynı şey söylendi.dörtlü test yaptırdık çünkü allah korusun down belirtisi olabiliyormuş.ama çok şükür dörtlü temiz çıktığı için korkacak bişey yok denildi.benim de 15 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var.inşallah o zaman net bilgiler alıcam.sen hiç korkma bi doktor görüp diğeri görmediyse muhtemelen usg cihazının ayarıyla ilgilidir.çünkü çoğunlukla bu nedenle yanlış teşhis olabiliyormuş.ama bana iki ayrı doktor da aynı şeyi söyledi maalesefşimdi yüreğim ağzımda ayrıntılı ultrason gününü bekliyorum.inşallah ben de iyi haberler alırım.sağlıkla kal..
Canim bide bebek kan yutmussa bu sekil parlaklik oluyomus benimde kanamam cok oldu ondanda supheleniyorum gunlerde gecmiyo ayrintiliya girsem rahatlicamcanım iki hafta önce bana da aynı şey söylendi.dörtlü test yaptırdık çünkü allah korusun down belirtisi olabiliyormuş.ama çok şükür dörtlü temiz çıktığı için korkacak bişey yok denildi.benim de 15 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var.inşallah o zaman net bilgiler alıcam.sen hiç korkma bi doktor görüp diğeri görmediyse muhtemelen usg cihazının ayarıyla ilgilidir.çünkü çoğunlukla bu nedenle yanlış teşhis olabiliyormuş.ama bana iki ayrı doktor da aynı şeyi söyledi maalesefşimdi yüreğim ağzımda ayrıntılı ultrason gününü bekliyorum.inşallah ben de iyi haberler alırım.sağlıkla kal..
evet bu da bi olasılık.benim de ilk zamanlar kanamam olmuştu.inşallah ondandır...Canim bide bebek kan yutmussa bu sekil parlaklik oluyomus benimde kanamam cok oldu ondanda supheleniyorum gunlerde gecmiyo ayrintiliya girsem rahatlicam
Insallah bisey cikmaz bebislerimizde hadi benim ayrintili usg icin haftam kucuk ama senin haftanda yetiyo seninde acil olsaydi hemen yaparlardi canim sende stres yapma insallah hayirli haberlerle doneriz mutlaka yaz ayrntili usgye girdikten sonra umarim bisey cikmaz bebisler bizi korkutmaya peslerinden kosturtmaya erken basladilar :)evet bu da bi olasılık.benim de ilk zamanlar kanamam olmuştu.inşallah ondandır...
Canimm nasilsinnn durumda degisiklik varmiiayrıntılı usg dediğimiz şey ikinci düzey ultrason olarak geçer.ve 18-23.haftalar arasında yapılır.o yüzden en sağlıklı zamanlar seçiliyor.iç organları incelendiği için organların tam olarak oluşması da önemli.beni doktorum prof.recep has a yönlendirdi.bu konuda en iyi isimlerden birisiymiş.haftalar öncesinden randevu aldık.çok yoğun.bağırsak parlaklığı olmasa da yapılacaktı zaten canım.dediğim gibi gönlünü ferah tut.inşallah bi sıkıntı yok senin durumunda.
iyi olmaya çalışıyorum canım sağol.ayrıntılı usg için recep has a gittim.o da hiperekojen barsak teşhisi koydu ama grade 1 dediçok şükür bebekte başka bi anomali olmadığı için hiç korkma geçer dedi.bugün de kendi doktoruma gittim.artık çok azalmış dedi.bu düzeyde görünce var bile demem dedi.şimdilik benden böyle.sen nasılsın.sana ne dedilerCanimm nasilsinnn durumda degisiklik varmii
Insallah gecer canim ya benim derecesini falan soylemediler diger hersey normal oldugu icin takip etcez dediler bu cuma perinatolojiye gitcem bakalim o ne dicekiyi olmaya çalışıyorum canım sağol.ayrıntılı usg için recep has a gittim.o da hiperekojen barsak teşhisi koydu ama grade 1 dediçok şükür bebekte başka bi anomali olmadığı için hiç korkma geçer dedi.bugün de kendi doktoruma gittim.artık çok azalmış dedi.bu düzeyde görünce var bile demem dedi.şimdilik benden böyle.sen nasılsın.sana ne dediler
ayrıntılı ultrason yaptırmıştın değil mi?Insallah gecer canim ya benim derecesini falan soylemediler diger hersey normal oldugu icin takip etcez dediler bu cuma perinatolojiye gitcem bakalim o ne dicek
Ewet ayrintilidada cikti ordaki doktorda bebegin gelisimi guzel bu tarz bulgular olabiliyor dediayrıntılı ultrason yaptırmıştın değil mi?
Bide internette okuduguma gore bi sorun yoksa 24. haftaya kadar geciyormus canimEwet ayrintilidada cikti ordaki doktorda bebegin gelisimi guzel bu tarz bulgular olabiliyor dedi