- 2 Mart 2017
- 43
- 41
-
- Konu Sahibi bayanfzt88
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Yaşına uygun, yüksek efor sarfedebileceği ve ilgisini çeken bir spor dalına yönlendirin.Öncelikle geçmiş olsun. Oğlunuzu spora yönlendirseniz hem pozitif enerji depolar ve fazla enerjisini atar, hem de sağlıklı yaşam vs. Aklıma spor geldi
Teşekkür ederim cevabınız için ama zaten 2 spor dalına da gidiyor...il ve ilçe kickboks birincisi oldu..aynı zamanda futbola da gidiyor ara ara..Öncelikle geçmiş olsun. Oğlunuzu spora yönlendirseniz hem pozitif enerji depolar ve fazla enerjisini atar, hem de sağlıklı yaşam vs. Aklıma spor geldi
O zaman sürekli kendisini meşgul edecek ve sakinleştirecek ama aynı zamanda da dikkatini vermeyi kazandıracak ek uğraşlara yönlendirin. Yanlış anlamayın ama agresiflikten şikayet ederken ben çocuğumu Kick boksa yönlendirmezdim maalesefTeşekkür ederim cevabınız için ama zaten 2 spor dalına da gidiyor...il ve ilçe kickboks birincisi oldu..aynı zamanda futbola da gidiyor ara ara..
Hayır vayarin çok güzel bir ilaç..bitkisel bir ilaç zaten..dr.la görüştükten sonra sadece vayarin kullanmayı düşünüyorum.hatta bugün başladım bile..orjinal balık yağı demişti dr.vayarin için..piyasadakiler onun çakmasıymış..Seni cok iyi anliyorum benim kizimda da disleksi ve dikkat eksikligi var.Benimki de 8.5 yasinda ilkokula baslayinca anladik.Vayarini ben de duymustum hatta bu gunlerde onu arastiriyordum.Hiperaktivite dikkat eksikligi bunlara kullanilan ilaclar hep ayni bahsettiginiz ilaclar ama tabi kullandiginiz surede fayda sagliyor biraktiginizda hop eskiye donus.Yan etkileri de cabasi.Ben de cok dusundum okul basarisi icin daha dogrusu benim umrum da degil okul basarisi butun derdim okul basarisini saglarsa mutlu ve ozguvenki olur diye dusundum ama vazgectim.Bizde hiperaktivite yok ama bizimkindede odaklanamama dikkat eksikligi var.Bir yerde okumustum hiperaktif cocuklar 10.5 yasinda yasitlarinin davranislarini yakaliyorlarmis cogunlukla.Peki vayarini kullandinizmi fayda sagladimi sizce ben vayarini bitkisel omega tarzi bir sey olarak duymustum.Kemik dansitesini vayarinmi bozmuski
Kickboksa doktorumuzun ve psikoloğumuzun önerisiyle başladık..aslında tam tersi kickboks onu çok rahatlatıyor antreman günleri..okulda dayak bile yese hocasına söz vermiş hiç kacga etmiyor..o yöndwn bi sıkıntı yok yaniO zaman sürekli kendisini meşgul edecek ve sakinleştirecek ama aynı zamanda da dikkatini vermeyi kazandıracak ek uğraşlara yönlendirin. Yanlış anlamayın ama agresiflikten şikayet ederken ben çocuğumu Kick boksa yönlendirmezdim maalesef
Benim kizim da sallaniyor okurken one arkaya dogru bunu yapma sebebi güç aliyormuş.Dikkat eksikligi odaklanamama hioeraktiflik olabilir.Üzülme canlari sağolsun naapalim varsa da var.Geçmiş olsun canım inşallah şifa bulur. Arkadaşlar belirtiler neydi biraz bahseder misiniz .benim de oğlum ilkokulda çok hareketli kolay çözdü okumayı fakat kitap okurken bile ayaklarını sallıyor ve yerinde pek duramıyor.okurken kelimeleri kısaltıyor yanlış acele okuyor.ben artık korkmaya başladım.ogretmeniyle konuştum rehber öğretmene gidecek.ya bu davranışlar dikkat ve hiperaktivite ile baglantili mi acaba.çok üzülüyorum.bayanfzt88 I Irer
Cok gecmis olsun , cok zor bir durum gercekten
Konuyla ilgili bilgim yok yardimci olamiycam ama brlkiAstoria nin olabilir tavsiyeleri
Geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ama merak ettiğim bebekken nasildi acaba?
Oğlum bir yaşına yeni girdi.ama çok hareketli hiç durmuyor 2aydır koltuklara çıkıp tepelerine tırmanıyor.hiperaktif belirtileri boyle midir?
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Her DEHB li çocuk maalesef aynı değil..bizim çok fazla olduğu için durmadan sallanırdı sallandıkca dikkati dahada dağılırdı..3 dk.oturamazdı ders başında..sınıfta suluğunu durmadan yere düşürür ses çıkarırmış..kalemlerin her yeri ısırılmış silgide delinmemiş yer kalmazdı hergün yenisini koyardım hergün aynı gelirdi..şimdi ilacı içse bile okurken sallanır ama az..çünkü okumayı sevmiyor sıkıldığı için yapıyor...sınıfımızda DEHB li bir çocuk daha var o da oturduğu yerden kalkmaz öyle canı ağır ama hala okuma yapamadı..onun annesi ilaç vermiyor.o da okumaya çalışırken sallanıyor..m.kemal hayta nın biraz hiperaktiviz galiba diye bir kitabı var onu okumanızı öneririm o zaman anlarsınız var mı yok muGeçmiş olsun canım inşallah şifa bulur. Arkadaşlar belirtiler neydi biraz bahseder misiniz .benim de oğlum ilkokulda çok hareketli kolay çözdü okumayı fakat kitap okurken bile ayaklarını sallıyor ve yerinde pek duramıyor.okurken kelimeleri kısaltıyor yanlış acele okuyor.ben artık korkmaya başladım.ogretmeniyle konuştum rehber öğretmene gidecek.ya bu davranışlar dikkat ve hiperaktivite ile baglantili mi acaba.çok üzülüyorum.bayanfzt88 I Irer
İnşallah sabırla bende o günü bekliyorum..işte onu kırmadan dökmeden ruhunu yaralamadan o güne varabilmek tek amacım..Ah canim bilmiyorlarki elin de degil kiyamam.Bence vayarinle devam edin sadece sizi bu kadar huzursuz ediyorsa ilac.Dürtüsellik de oluyor kendilerini engelleyemiyorlar.Duygulariyla hareket ediyorlar.Bence hiperaktifligi bir kac seneye durulacaktir.