Bu topiğe girmiyorum, giremiyorum, biriniz ilaca karşı çıkarken diğeriniz ilacı savunuyor, biriniz bir ilacı yerden yere vururken diğeriniz göğe çıkarıyor, benim kafam davul oluyor, anlıyorum herkes tecrübesini yazıyor ben çok etkileniyorum aslında yararlı bilgiler içerdiği için takip etmem de lazım :44:
bizim 1,5 yıl tecrübemiz var bir iyi bir kötü ilerledi hep, şu an 3 haftadır çok kötü en baştaki semptomların çoğu yok ama başka nörolojik şeyler başladı, ya ilaç yaptı ya ilacı bıraktık ondan oldu, üstelik biz dr kontrolünde başlayıp bıraktık, kafamıza göre davranmadık, buradaki çoğu anne gibi uslu dursun diye mi oğluma ilaç yükleyeceğim nasılsa okulda durumu çok iyi varsın evde kudursun coşsun diye düşündük dr umuzu bilgilendirdik öğretmeni çok memnundu anlattık ve bıraktık, meğer ne çok işe yararmış o ilaç, 1 ay 10 gün sonra el ve ayaklarında tik gibi hareketler başladı, agresifliği had safhada, öğretmen zaptedemiyor arkadaşları dışlamış yavrumu, bizim sinirler heba oldu, ben artık DEHB değil de başka bir şey mi atipik otistik mi asperger mi diye düşünmeye başladım, kafam karman çorman uyuyamıyorum, 1,5 yıl çocuk psikiyatristi maceramıza C.tesi günü nörolog macerasını da ekleyeceğiz, inş. şifa buluruz bu sefer, ailecek bittik.
Bizim en büyük sorunumuz dikkat eksikliği ve aşırı hareketlilikten daha çok davranış bozukluğu, yıkıcı davranışlar, agresif hali ve takıntılı davranışlarıydı, işte bu yüzden ilaca başlamıştık, şimdi ilaca yine başladık 0,25 verildi bir hafta, 10 gün de 0,5 verilecek, dr u irtibat halindeyiz. Nöroloğa da gidilecek Allah sonumuzu hayır etsin. Ve benim 1,5 yıldır her gün kendime sorduğum soru, ilaç kullanarak oğlumun bir tarafını onarıp bir tarafını yıkıyor muyum? ve bir kaç haftadır bu soruya bu ilaç oğlumda hasara mı yol açtı da böyle oldu? sorusu da eklendi. Allah kimseyi evladının sağlığı ile sınamasın çok zor.