- Konu Sahibi gulbeseker
öncelikle geçmiş olsun,bende iştah sorunundan çok müzdaribim benim oğlanda kilo verdi çöp gibi oda,bize risperdal verdi ben akşam okuldan gelince hem sakinleşsin,hemde iştah açsın diye veriyorum..evet sinirlerini düzeltiyor,akşam 8 gibi bizimle yemek yiyor..hafta sonları ilaç vermiyorum,ozaman çok güzel yiyor,aslında iştahı yerinde çocuğun ama bu ilaç bu yönden çok berbat..velorini bilmiyorum ama risperdal gibidir herhalde..
canım bence internetten araştırma kafana çok takarsın,tedavini yarıda kesmenede sebep olur..doktoruna güven,çocuğunun çok iyi takipçisi ol herşeyini dr.a anlat..bu ilaçtan fayda görürsen velorinden sanırım sende akşam kullanıyorsun yada ne şekilde kullandığını yazarmısın..bende dr.uma sorarım..umarım herşey iyi olur hayatınızda görüşmek üzere..
İlacın prospektüs'ünü okuduktan sonra kesinlikle kullanabileciğimi düşünüyorum.Birkere ilacın içinde 18 yaş altına uygun değildir.Doktor uygun görürse dr. ile tartışınız bu konuyu diye yazıyor.Okadar korkunç yan etkiler yazıyor ki 18 yaş altı ile ilgili şok oldum .Bir tek iştahı açılacak diye kullanılacak bir ilaç değil .Kullanım şekline gelince yatmadan 15-20 dk önce ver hemen uyutacak bu ilaç çocuğu dedi.Sabah kalkmakta sıkıntı yaşayacağını söyledi .Zaten cocerta yı vermeden sabah kahvaltısını sağlam yaptırmam gerek ki gün içerisinde bişi yemiyor .Birde üzerine zor kalkmak eklenirse kahvaıltıda kalkacak.Ayyy bilmiyorum yaaaa kaldım öyleyce .Ozgorozcum siz hangi şehirde yaşıyorsunuz.