kızlar daha önce de konu açmıştım.bugün saçımı açtım kolestonla.siyah hint kınası yapmıştım yıllar önce.güzel açıldı saçım ama yer yer alacalı gibi oldu.bi kaç hafta saçımı dinlendirip tekrar açmayı düşünüyorum. ya da bu haliyle boyasam boya tutar mı ki.ayrıca da en ufak bi yıpranma dökülme kopma falan da olmadı.
Açıcı kullanılarak hint kınasından dönmek mümkün zaten
Hint kınasından dönülmez derken üzerine boyayla işlem yapılmaz anlamında
Alacalı gibi olduysa boyamayın,önce rengi eşitlemeye çalışın
Açılmış haline pigmentasyon yapılıp boyanırsa tutar fakat dediğim gibi önce saçın homojen açılması daha iyi olur
Ama çok açık renklere boyamayacaksanız alacalı görünüm boyayla da giderilebilir
benimde ilk açışımda alacalı olmuştu hemde saçım simsiyahken kızıla dönmüştü. daha sonra bir kere daha açtım ve üstüne boyadım. bu sefer daha iyi açıldı tabi renk tuttu
benim saçımdada siyah hint kınası vardı belime kadar uzundu saçlarım kestire kestire omuzlarımda oldu ama hala uçlarında var açıcıyla ilk açtığımda mordu şimdi bi kere daha açtım ve kırmızı oldu saçlarımıda açık külli sarıya boyadımama uçları kötü durmuyo bencede burayı okuyacaklar varsa kesinlikle kınadan uzak dursun kesinlikle saça zamk gibi yapışıyo ben çektim başkaları çekmesn
önerilerinizi bekliyorum saçımdaki rengi eşitlemek için hangi renge boyamalıyım.saçlarımın üst kısmı hürremin saç rengi gibi oldu.uçlar biraz daha koyu.napmalıyım
kızlar daha önce de konu açmıştım.bugün saçımı açtım kolestonla.siyah hint kınası yapmıştım yıllar önce.güzel açıldı saçım ama yer yer alacalı gibi oldu.bi kaç hafta saçımı dinlendirip tekrar açmayı düşünüyorum. ya da bu haliyle boyasam boya tutar mı ki.ayrıca da en ufak bi yıpranma dökülme kopma falan da olmadı.
aynen benimde saçımda siyah hint kınası vardı hanqi kuaföre qittimse asLa açıLmaz dediLer ama koLestonun renk açıcısıyLa evde kendim qayet qüzeL açtım ve hiç siyahLık kaLmadı ayrıca söLeniLenLer qibi ne döküLme ne yıpranma oLmadı hatta saçımın teLLeri abartmıorum dahada kaLınLaştı qüçLendi
aynen bende koleston süper açıyo :) ama renkleri eşitleyemezsin çok çirkin durmuyorsa kalsın bence bende 2 kullanıyorum ve herkes çok farklı çok güzel diyor
aynen bende koleston süper açıyo :) ama renkleri eşitleyemezsin çok çirkin durmuyorsa kalsın bence bende 2 kullanıyorum ve herkes çok farklı çok güzel diyor
aslında çok kötü durmuyo.eşim beğendi ki kolay kolay hiç bi saç rengime güzel olmuş demedi buna dedi.arada siyahlıklar var uçlar biraz siyah.yani bal köpüğü siyah renk karışımı gibi.esmer biriyim ben kendime yakıştırmadım bu renkleri ama eşim beğendi.bir iki hafta bakım yapıp dinlendiriim saçımı sınra tekrar açıcam
Ya arkadaşlar başım büyük belada diyeyim mafoldum Şu 2 ay içersinde saçımı yaklaşık 8 kez falan kendım boyadım bişeyler yapmaya çalıştım en son artık alacalı bulacalı oldu siyah hint kınasına boyadım ve iğrenç oldum saçlarım belimdeydi depresyona girdim ve kısacık kestırdım 18 yaşındayım ve siyah+küt saçla 30 gibi görünüyorum çok korkunç halim :'( :'( :'( Nolur arkadaşlar saçımın koyu kahve gorunmesıne razıyım bi çözüm öneri lütfen siyah gorunmesınde yoksa bu dert beni öldürecek açıcı sürcem fakat hem yanar hemde aralarda kahveler var onlar dahada açılır diye korkuyorum kuafore gitsem ne olur ?? Yardımmmmmmmmmm !!