- 16 Ağustos 2009
- 37
- 0
-
- Konu Sahibi bera-berrak
kaliplari netten bulamazmiyim acaba?
canım bunlar muhtesem olmus ablan bıze de yapabılır mı acaba bellı bır ucret karsılıgı bı de renk olarak daha koyu hınt kınası olur mu bunlar bıraz turuncu gıbı ya hanı koyu kahve gıbı olanları var mıdır acaba ablan bılır mı sımdıden cok tesekkurler
Ya kızlar ben dışarda yaptırıyorum çok beğeniyorum ama sürekli de yaptırılmıyor dışarda evde yapmak her açıdan rahat çizim yeteneğim var çizebilirimde ama şu tüpteki kınaları nereden alıyosunuz yardımcı olurmusunuz bana aktardan falan mı fisfisfis
Ya kızlar ben dışarda yaptırıyorum çok beğeniyorum ama sürekli de yaptırılmıyor dışarda evde yapmak her açıdan rahat çizim yeteneğim var çizebilirimde ama şu tüpteki kınaları nereden alıyosunuz yardımcı olurmusunuz bana aktardan falan mı fisfisfis
Hint kınası kalıpları için faceden süsüm süs sayfama buyrun.ayy çok guseldi yaa bayıldım valla bende pek severim ama yapamıorum ellerime yapanlarda yok.. hazır kalıpları varmışşççonlardan yararlansam olurmuki..
Hazır şablonları var satışını yapıyorum ilgilenirseniz faceden süsüm süs adlı sayfaya buyrun.evet mersinde satılan yer varsa bende almak istiyorum