M mavisesra Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2014 3 0 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi filizim #61 filizim .!.: Hint kınasını oksijen suyu ile kıvama getirip çiziyorum kuruyana bekletip yıkıyorum bu kadar basit canım.. Genişletmek için tıkla... ben evde yaptım oluyor,hatta alma taşı falan da dediler onu da kullandım ama bir türlü siyah olmadı açık renk oluyor ne yapmalıyım?
filizim .!.: Hint kınasını oksijen suyu ile kıvama getirip çiziyorum kuruyana bekletip yıkıyorum bu kadar basit canım.. Genişletmek için tıkla... ben evde yaptım oluyor,hatta alma taşı falan da dediler onu da kullandım ama bir türlü siyah olmadı açık renk oluyor ne yapmalıyım?
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi filizim #62 mavisesra .!.: ben evde yaptım oluyor,hatta alma taşı falan da dediler onu da kullandım ama bir türlü siyah olmadı açık renk oluyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Alman taşından dolayı sıyah olmaz zaten.Alman taşı ya da kına tası koycaksın
mavisesra .!.: ben evde yaptım oluyor,hatta alma taşı falan da dediler onu da kullandım ama bir türlü siyah olmadı açık renk oluyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Alman taşından dolayı sıyah olmaz zaten.Alman taşı ya da kına tası koycaksın
M mavisesra Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2014 3 0 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi filizim #63 filizim .!.: Hint kınasını oksijen suyu ile kıvama getirip çiziyorum kuruyana bekletip yıkıyorum bu kadar basit canım.. Genişletmek için tıkla... filizim .!.: Alman taşından dolayı sıyah olmaz zaten.Alman taşı ya da kına tası koycaksın Genişletmek için tıkla... Alman tasını kullanırsan daha siyah olur demislerdi ama?
filizim .!.: Hint kınasını oksijen suyu ile kıvama getirip çiziyorum kuruyana bekletip yıkıyorum bu kadar basit canım.. Genişletmek için tıkla... filizim .!.: Alman taşından dolayı sıyah olmaz zaten.Alman taşı ya da kına tası koycaksın Genişletmek için tıkla... Alman tasını kullanırsan daha siyah olur demislerdi ama?
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi filizim #64 mavisesra .!.: Alman tasını kullanırsan daha siyah olur demislerdi ama? Genişletmek için tıkla... Tamam kuzum sende siyah istemiyomusun zaten
mavisesra .!.: Alman tasını kullanırsan daha siyah olur demislerdi ama? Genişletmek için tıkla... Tamam kuzum sende siyah istemiyomusun zaten
M mavisesra Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2014 3 0 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi filizim #65 filizim .!.: Tamam kuzum sende siyah istemiyomusun zaten Genişletmek için tıkla... Evet ama kullanmama rahmrn olmadi iste acik renk oldu
filizim .!.: Tamam kuzum sende siyah istemiyomusun zaten Genişletmek için tıkla... Evet ama kullanmama rahmrn olmadi iste acik renk oldu
merlininin Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.000 133 19 Temmuz 2014 Konu Sahibi filizim #66 gayet iyi olmuş. peki geçiciliği nasıl :)