How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hint kadınlarının mucizevi saç ve kirpik uzatan formülleri:uygula!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
aktardan yeni aldım.10 gr entele otu.simdi onu kaynatacak bi kap arıyorum.aktarda uyardı eldivenlekullan die.kaynayınca acep zehiri kayıpmı oluyor.hani simdi yapıp sacıma sürecem ama hadi hepsini dökerde kel kalırım diede korkuyorum valla.gercekten deneyen varmı kızlar?

ya bide ısııragan otu cayı na ekleniyomus.acaba bu cay nasıl yapılıyor?bende ısırgan tohumu var.tohumlan olmamazmı?**acil cevap yazacak yokmu ????

ben daha önce duymuştum bu kirpik uzatma işlemini geçen sene uyguladım ama hiç değişiklik görmedim acaba neyi yanlış yaptım yada benim kirpiklerimemi etki etmedi

Arkadaşlar ben 15 gün kullandım.Etkisi sadece kirpiklerimin renginin koyulaşması ve çok az da uzaması.15 gün daha kullanma kararı aldım.Olumlu olursa yazarım.Olmazsa başka bir yöntem uygulayacağım.

arkadaşlar devam ediyorum uygulamaya.Kirpiklerim biraz daha uzadı sanki.Ama sıvıyı sürerken gözümün içine kaçırıyorum genellikle o da sızı veriyor.

ayy ben bu konuyu unutmusum kusura bakmayin çay malesef sallama biçiminde degil ot suzup içiyosunuz kirpik bakim yagini atlamadan kullaniyorum çayi çogunlukla içmeyi unutuyorum :S sanirim bi 20 gun oldu bu arada ben kirpikleri sk ve uzun olan biriyim ama takma kirpikli gibi olmak istiyorum :D ben hepsini uygulamaya baslayali degisiklikler ise

3-5 kat rimel suren biriyim kirpiklerim artik silerken birer ikiser dusmeye baslamisti artik hiç dokulmuyor

artik bi kaç kat rimel surunce takma kirpik takmisim gibi oluyor uzamis sanirim ki artik bi yere bulastirmadan rimel suremez oldum

Sanirim kirpiklerimde kalinlasti bosluk yok gibi duruyor

çay ayni zamanda saçlarada çok iyi gerçi ben yagli bakim da yapiyorum saçlarima ve saçlarim nerdeyse belimde ve hiç kirik yok bu kadar fazla boya yapmama ragmen saçlarima

bence kirpiklerinizi uzatsada uzatmasada kullanin çunku guçlu ve beslenmis kirpikler hem kopup dokulmez hemde hacimli durur bu yuzden uzamasada dikkatli gozler kirpiklerinizin çok hos oldugunu fark eder :D

bu arada benim saçlarimin yani açikti ayni erkekler gibi ordanda saç çikmaya baslamis ve orasida kapanmak uzere birde kirpik bakim yagima kendi saç bakim yagimdanda ekledim az bakalim nolucak :D

bende hint yagi ve badem yagini karistirdim gece aklima geldikce uyumadan surup yatiyorm.. bikac gun aksattigim oldu :)

bakalm neler olcaak

arkadaşlar ben kirpik uzatma formülünü tam bir ay uyguladım.Sonuç: kirpiklerim daha belirginleşti ve koyulaştı.Çok az da uzama oldu.

Ama benim hedeflediğim bu olmadığı için şimdi başka formüller deneyeceğim.Yeni bir uygulamaya başladığımda haberdar ederim sizleri de.

Bu arada son 15 günlük dilimde ara sıra unuttuğum günler olsa da bir sonraki gün karışımı kirpiklerime mutlaka sürerek telafi ettim.Toplamda 30 günü doldurdum.Dolayısıyla sabrımdan ötürü burada herkesin huzurunda kendimi kutluyorum:)çünkü bir şeyleri düzenli uygulamayacak kadar sabırsızdım ben.Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar..Gülden Çimen'in kitabından bizzat uyguladığım bu muhteşem formülü sizlerle paylaşmak istedim.mutlaka deneyin.Mucizevi bir formül...

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca içerisine 1 bardak da ısırgan otu çayı koyup banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz.Bu formülü haftada 2-3 kez yaparsanız 1 ay içinde inanılmaz gür,parlak ve uzun saçlara sahip olduğunuza inanamayacaksınız!

Ayrıca gün de 1 bardak kırkkilit otu çayı içiyoruz.Dökülmeleri önleyip saç ve kirpikleri inanılmaz uzatıyor.

NOT:Bu formülü kullanan 30 yaşlarında şaçları dökülmüş arkadaşımın 1 ay sonra saçlarının inanılmaz bir şekilde uzadığına şahit oldum...

MUHTEŞEM UPUZUN KİRPİKLER İÇİN:

1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 10 gr (1 tatlı kaşığı) kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın. 15 gün içerisinde simsiyah ve upuzun kirpiklere sahip olursunuz.

kaydirigubbakcemile2guldencimen.com

Bende kirpiklerim için susam yağı badem yağı hint yağı karışımı kullanıyorum çok güzel uzattılar ama kakao yağı belkide siyahlaşdırırda bu karışıma bide kakao yağıda ekleyim çok teşekkürler

arkadaşlar ben kirpik uzatma formülünü tam bir ay uyguladım.Sonuç: kirpiklerim daha belirginleşti ve koyulaştı.Çok az da uzama oldu.

Ama benim hedeflediğim bu olmadığı için şimdi başka formüller deneyeceğim.Yeni bir uygulamaya başladığımda haberdar ederim sizleri de.

Bu arada son 15 günlük dilimde ara sıra unuttuğum günler olsa da bir sonraki gün karışımı kirpiklerime mutlaka sürerek telafi ettim.Toplamda 30 günü doldurdum.Dolayısıyla sabrımdan ötürü burada herkesin huzurunda kendimi kutluyorum:)çünkü bir şeyleri düzenli uygulamayacak kadar sabırsızdım ben.Sevgiler.

canim senin uyguladigin formul ne acaba bizlerle paylasir misin ? bende kirpiklerim için yag kullaniyorum çok az bi uzama oldu artik rimel surerken kesinlikle kafami geriye yatirmam gerekiyo yoksa kirpiklerim her yere degip rimeli bulastiriyo benim asil istedigim kirpiklerimi yogunlastirmak bildigin bir yontem var mi ?

aktardan yeni aldım.10 gr entele otu.simdi onu kaynatacak bi kap arıyorum.aktarda uyardı eldivenlekullan die.kaynayınca acep zehiri kayıpmı oluyor.hani simdi yapıp sacıma sürecem ama hadi hepsini dökerde kel kalırım diede korkuyorum valla.gercekten deneyen varmı kızlar?

canım entele çok zararlı bi ot kuzenim kullanıyordu bıraktı buyüzden..

entele yerine "turplu su" kullanın derim kızlarşutarafagitti , kirpik için badem ve hint yağı kullancaktım ben de kakao yağını yeni duydum hepsini karıştırıp sürsem olur mu acaba:1rolleyes:

kirkkilit otu bir tatli kasigi kadar ot bir su bardagi kaynamis suya konulup 5 dakka bekletiliyor suzup içiyorsun :))) isirganotunu bilmiyorum ama =)

entele yerine "turplu su" kullanın derim kızlarşutarafagitti , kirpik için badem ve hint yağı kullancaktım ben de kakao yağını yeni duydum hepsini karıştırıp sürsem olur mu acaba:1rolleyes:

olur tabikide canim niye olmasin =) içine bugday yagida koy bence

Kızlar ben bugun emınönundeydım gıtmışken de kırkkılıt ve entele alim dedım kırkkılıt otunu satıcı böbreklerı temızler saça faydası olmaz dedi.entele otunu cok tavsıye ettı 10 gr'mlık poşetlerde satılıo fiyatı 20lıra bılgınıze.

Back