- 2 Kasım 2020
- 91
- 134
- 23
- Konu Sahibi Kugupremses
Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
bir milyar kusur insansan genelleme yaparak bahsetmek dogru olmaz ki,
sizin bu soruyu sormaktaki amaciniz nedir yazarsaniz ona yonelik konusmak daha dogru olur.
benim is yerimde Hindistanli 2 kisi var, ayni dili bile konusmuyorlar ornegin.
Ganj nehrinde ölülerin küllerini döküyorlar orada çamaşırlarını yıkıyorlar kendılerını yıkıyorlarÖlüleri yaktıkları için havasının sürekli kötü koktuğunu biliyorum, bedenen de ruhen de çok pis olduklarını duydum. Alınların ortasına nokta yapmalarına, burunlarına taktıkları o aksesuarlara kılım ben de. Bir de kına gecesini Hintlilere özenerek yapan bizim türk milletine.
En buyuk sorun da kast sistemi , sene olmus 2020 adamlarda hala kast sistemi varKadınlar kocalarına itaat eder. Eğer etmezse gaz yağıyla bile yakılıyorlar. Erkek tarafına kız tarafı çeyiz vs veriyor. Dünya da en çok tecavüz olayının yaşandığı yer. Kocaları ölen kadınlar erkeklerle bile yan yana gelemez ama durum tersi olunca erkek hemen evlenir. Neden bilgi istediğinizide yazsaydınız.