Hindistan hakkında görüşleriniz

Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz

çok pisler ve salgın hastalıklar fazla diye biliyorum. o yüzden Hindistan'a gitmeden bı sürü aşı olmak zorunda insanlar 😬

Öküz, dana filan yenmiyor işte, yiyene, hayvanı elleyip itene hapis.
Bol baharat, körili körili her şey.
Sonra Ganj var, her şeyi orada yıkıyorlar, çimiyorlar.
Pek çok yer açık tuvalet.
Bülent Ersoy'a tapıyorlar filan.
Maymunlar çanta çalıyor, bi de sıcakmış çok nem var diyorlar.
Kim kime dumduma, çori çori hum gori se.

Oldukca egzotik bir ulke..yillarca Ingiltere somurgesi idi..zenginleri de cok zengin ama dehset bir fakirlikte var..oyle ki sokaklarda tuvalet bile yapiliyor..yikanma ayrica..giderken asilanmaniz lazim..ve hijyen pek yok..korkunc bir trafik..vs..ama gormek cok isterdim asla yasayamam oralarda..

Kadınlar kocalarına itaat eder. Eğer etmezse gaz yağıyla bile yakılıyorlar. Erkek tarafına kız tarafı çeyiz vs veriyor. Dünya da en çok tecavüz olayının yaşandığı yer. Kocaları ölen kadınlar erkeklerle bile yan yana gelemez ama durum tersi olunca erkek hemen evlenir. Neden bilgi istediğinizide yazsaydınız.

Ölüleri yaktıkları için havasının sürekli kötü koktuğunu biliyorum, bedenen de ruhen de çok pis olduklarını duydum. Alınların ortasına nokta yapmalarına, burunlarına taktıkları o aksesuarlara kılım ben de. Bir de kına gecesini Hintlilere özenerek yapan bizim türk milletine.

Bazi sokaklarda yürürken çekirge gibi zıplamak zorunda kalacağınız bir ülke..heryer pislik içinde,koca koca insanlar sokaklara miciyorlar. Insan dışkısı iyyyykkk!
Bol baharatlı yemekleri seviyorsanız yemekler fena değil. Ama o yemek kokuları insanların üstüne ve evlerine bile sinmiş oluyor o çok kötü.
Yalniz kırmızı et bulma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz malum inekler orada kutsaldır.
Keçi,koyun,kuzu tavuk filan iste bulursanız
Çok kalabalık olarak yaşıyorlar bir evde 10 kişi bilr kalabiliyor.
Zengin olanlar müthiş zengin, fakir olanlarda sürünüyor o derece.
Trafik berbat ışıklar kurallar vs hak getire..

Ölüleri yaktıkları için havasının sürekli kötü koktuğunu biliyorum, bedenen de ruhen de çok pis olduklarını duydum. Alınların ortasına nokta yapmalarına, burunlarına taktıkları o aksesuarlara kılım ben de. Bir de kına gecesini Hintlilere özenerek yapan bizim türk milletine.
Ganj nehrinde ölülerin küllerini döküyorlar orada çamaşırlarını yıkıyorlar kendılerını yıkıyorlar :110:

Kadınlar kocalarına itaat eder. Eğer etmezse gaz yağıyla bile yakılıyorlar. Erkek tarafına kız tarafı çeyiz vs veriyor. Dünya da en çok tecavüz olayının yaşandığı yer. Kocaları ölen kadınlar erkeklerle bile yan yana gelemez ama durum tersi olunca erkek hemen evlenir. Neden bilgi istediğinizide yazsaydınız.
En buyuk sorun da kast sistemi , sene olmus 2020 adamlarda hala kast sistemi var
Bende en cok buna sinir oluyorum hem kadinin degersizligi hem de kast sistemine

Back
X