Boy kilo nedir 5 gündür mü rejimdesiniz kaç kilo gitti nasıl besleniyorsunuz?Ben de öyle bir şey kullanıyorum henüz 5 gün oldu ama güzel gidiyor şimdilik
Ne kadar etkisi oldu? sürecinizi paylaşırsanız bana da ilham olur. Bu sabah 66.6yı gördüm ben de. Zaten kendimi yırtsam haftada 1 kilo zor veriyorum pfffBende kışın kullandım gerçekten etkisi oluyor. Ben tahilli olandan da almıştım o da güzel tadı
ben standart diyet işte sabah ekmeksiz yumurta salatalık peynir vs öğlen sebze ya da et yemeği yoğurt ya da ayran içmeye özen gösteriyorum akşam da aynı aralarda ceviz ve kuru kayısı ya da 1 elma falan yiyorum 28 kilo çok iyi vermişsiniz 2 sene uzun ama verip geri almamak en mühimiBenim ki kahve değil ,Çay . Ama çok susatıyor tam bir şey söylemek için cumayı bekliyorum. Aşırı susattığı ve tok tuttuğu doğru . Şekerli bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Ayrıca tadı lezzetli kına gibi oluyor normalde böyle içecekler ama bunun tadı güzel . 158 boyum 61.1 kilo ile başladım az önce 60 ı gördüm iki sene de 28 kilo verdim . Ama ilk kez böyle bir şey kullanıyorum . Son beş kilom için kullanıyorum. 12 -20 arası besleniyorum ama çok sıkmıyorum kendimi mesela bazen gece acıkıyorum ceviz tüketiyorum . İfade diyet bana daha uygun. Siz nasıl besleniyorsunuz
ben standart diyet işte sabah ekmeksiz yumurta salatalık peynir vs öğlen sebze ya da et yemeği yoğurt ya da ayran içmeye özen gösteriyorum akşam da aynı aralarda ceviz ve kuru kayısı ya da 1 elma falan yiyorum 28 kilo çok iyi vermişsiniz 2 sene uzun ama verip geri almamak en mühim
Beslenmeyi öğrendim. Spor ve diyet yapıyorum . Fast food hayatımın bir parçasıydı.... bu arada 2 senedir hiç beyaz ekmek yemedim ama diğer ekmeklerin fırsatını vermem, günlük iki dilim mutlaka yiyorumben standart diyet işte sabah ekmeksiz yumurta salatalık peynir vs öğlen sebze ya da et yemeği yoğurt ya da ayran içmeye özen gösteriyorum akşam da aynı aralarda ceviz ve kuru kayısı ya da 1 elma falan yiyorum 28 kilo çok iyi vermişsiniz 2 sene uzun ama verip geri almamak en mühimi