Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Arkadaslar ellerinize saglik bugun benimde mail gunumdu gorevimi tamamladim ama genede gonderdigimi belirteyim, bir tane cevap geldi Ekonomi Muhabirleri Derneginden sanirim otomatik olarak gonderiyorlar, birde turkmini@superonline.com posta kutusu dolu diye cevap geldi iletilemedi mail, umarim yeni gelismeler olur, yarin mail gonderecek arkadaslarima simdiden kolay gelsin sevgiler

Merhaba arkadaslar,bu konu benide cok rahatsiz ediyor.Bende bir birey olarak

birseyler yapmak istiyorum.Sanirim bir listeniz var.Benide ekleyin ve kisaca ne yapmam

gerekiyor.Simdiden tesekkürler.

Merhaba arkadaslar,bu konu benide cok rahatsiz ediyor.Bende bir birey olarak

birseyler yapmak istiyorum.Sanirim bir listeniz var.Benide ekleyin ve kisaca ne yapmam

gerekiyor.Simdiden tesekkürler.

Derinsu canım Özgürce senide listeye ekleyecekti..
listedeki gününde burada yazılı mail adreslerine,konu içeriği ile birlikte yollayacaksın..
bizi izlemeye devam edersin canım..Özgürce hangi gün mail atacağına dair listeyi gönderecektir..
teşekkürlera.s.

Tesekkür ederim sevgili Adivar,anlasildi.Bu tür ulusal cikarlarimizi ve degerlerimizi

önde tutan.Hertürlü isbirligine varim.Birey olarak elimden geleni yaparim.Yanliz beni

haziran sonuna kadar bir güne alin temmuzda Canim vatanimdayim.Nuri Bilge Ceylanin

deyimiyle YANLIZ VE GÜZEL ülkemdeyim.O süre zarfinda internetten uzak olacagim.
yerimseniben

Bu Metni aşağıdaki mail adreslerine gönderiyoruz, mail adreslerimizden. Kopyala yapıştır gönder ,kopayala yapıştır gönder, 5 dakikada bitiyor.[/COLOR]KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Forever, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine, #CHOCOLATE#
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01
15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet, D e r i n s u

Hepinize kolay gelsin canlarım. Rahatsızım o yüzden fazla kalamayacağım.

"]14 haziran gurubu Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

kolay gelsin

mailleri gönderdim

fkertan@ekolay.net : hata verdi

emd@emd.org.tr : ekonomi muhabirleri derneğinden yanıt geldi ; mailiniz elimize ulaşmıştır teşekkür ederiz şeklinde.

<turkmini@superonline.com>:The users mailfolder is over the allowed quota (size)./Kullanıcının posta kutusu dolu.

diğer arkadaşlara başarılar dilerim...

olsun kızlar olucak bu iş ben hep iyimserim bu konuda a.s
bugun mail atacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum
sizlerle hep baraber bir yanlışı düzelteceğiz haydi a.s.

Dun toplu gonderi yaptım fakat olmadı.Bende tek tek gönderdim ama kimseden hala cevap gelmedi...:bbo:

Düşüncem şu, bazı günler öyle oldu ki guruplardan belki birer-ikişer kişi mail gönderdi.
Tek gurup olsun, baskı yapamıyorsak da hiç olmazsa insanların kafasında küçücük bir soru işareti , bir acaba uyandırmak bile yeterli şimdilik.Ben şuanda bazı nedenlerden dolayı ulaşmak istediğim büyük bir guruba ulaşamadım. Bir kaç ay sonra daha kalabalık olacağımıza inanıyorum.
Sayımızı artırmak için emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Ama görüldüğü üzere olmuyor.
Şimdi düşüncem 22 sinden sonra ne kadar kişiysek sonuna kadar aylarca uğraşmaya kararlı arkadaşlarımızla birlikte çeşitli adreslere mail atmak. Ve en alttaki adreslere de girerek isteğimizi bildirmek.Onlara tıkladığınızda zaten ne yapmanız gerektiğini göreceksiniz.
Ben çeşitli vakıflara ve sivil toplum örgütlerine de gönderdim ama henüz bir yanıt gelmedi.
Vazgeçmek yok.Bu yola başkoyduysak sonuna kadar gideceğiz.
Bahanelerin önüne geçebilmek için, mesela Türkiye olarak kullanılmasının karışıklığa yol açabileceği gibi bahanelerin, herşeye rağmen bunu istediğimizi de yazılarımıza ekleyeceğiz.Bu arada yine bireysel olarak öğretmenler gibi, bize yardımı dokunacak ve kalabalık topluluklara ulaşabilecek kişilerden de yardımcı olmalarını isteyeceğiz.Başka sitelere üye olan arkadaşlar da o sitelerde kampanyalar başlatırlarsa daha da kalabalıklaşırız.
Ayın 23 ünde başlarız, hepimize kolay gelsin arkadaşlar.

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;almatikulturtanitma@yahoo.com;fgedikli@azeronline.com;

gunaykiraci@yahoo.com;tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua

tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr; oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;istanbul@saadet.org.tr;
izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;sami.bulut@erzurum.gov.tr;
iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;bilgi@yeniden1919.com

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyorum.
uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir. Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş. Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor. Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı
Aysecik
fatto
bhk
candy38
Adıvar
Ali's Mother
eldeniz
eylul_13
devit
blackrose23
Barçman
G&NUR24
efsunefe
deniz_35
sevgi8
smhsmh
mumudihaba
deniz_güneş
ahleyar_22
*mavili*
icimdeki_sen
nınım
Forever
yeşilim
abba
dhilek
ÇİTLENBİK
ahhhu
EBRULUM
ikizler11
Özgürce

Son düzenleme:
bu metin güzelde ya bu konuda birşeyler yapmalarını rica etsek yazarlara köşelerinde bu konuya yer vermelerini söylesek daha akıllıca olur diye düşünüyorum özgürcem

bu metin güzelde ya bu konuda birşeyler yapmalarını rica etsek yazarlara köşelerinde bu konuya yer vermelerini söylesek daha akıllıca olur diye düşünüyorum özgürcem

Barçmanım ben zaten diyelim ki Hulki Cevizoğluna gönderdiğimde onun şahsına yönelik başka şeyler de ekledim bu sadece göndereceğimiz metnin bir kısmı :)
Ya da bazı partilerin gençlik kollarına ya da kadın kollarına gönderdim, hepsinde ayrıca bir şeyler yazdım gönderdiğim yere özel yani:) Çok doğru söylüyorsun bence yazarların maillerine değilde, drekt gazetelerden ulaşsak daha iyi olacak.Daha sağlam olur ama tek tek uğraşacağız biraz zaman alacak :)

Ya bu arada ilk başladığımızda bir kaç derneğe filan göndermiştim milletvekilleriyle birlikte, bir dernekten cevap geldi ama alakasız bir davet sadece :roflol::roflol:

bende özgürcem mehmet gülere öyle bir mail yolladım birde yag cektim adama bak asagıya yapıştırıyotrum yolladıgım maili ama ilgilenmedi ne yazıkki
Sayın Mehmet Güler Bey
Siz beni büyük ihtimalle hatırlamayacaksınız geçen yıl size köprü dizisi hakkındaki yorumunuzu eleştiren bir yazı göndermiştim. Sizde benim mailimi gazetenin ilavesinde yayınlayarak ne kadar tarafsız bir insan oldugunuzu açıkça ortaya koymuştunuz . Yazılarınızın sıkı takipçisi olarak size olan sevgi ve saygım bir kat daha artmıştı Sizin çok iyi bir aileden geldiginizi ve çok duyarlı bir insan oldugunuzu biliyorum. Biz Kadınlar Kulübü üyeleri olarak bir kampanya başlattık . Yazarlara ve milletvekillerine hergün bu konuda onlarca mesaj yolluyoruz . Sizin köşenizin tamamen tv ye ayrıldıgını biliyorum . bizim bu konumuzuda araya şıkıştırmanızı rica etsem sizden çok şeymi istemiş olurum acaba . Bunu vatanını çok seven bir insan olmanızdan cesaret alarak rica ediyorum. Konumuzun içerigi aşagıda kayıtlıdır saygılarımla

özgürcem biz zaten yazıyoruz birseyler ama diger arkadaşlar icin metni bir daha düzenlesen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…