Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Ben de tamamladım ancak akşam yapabildim ama bitti....
Birkaç tanesi gitmedi ama .....
Kolay gelsin arkadaşlar......

tamamdır arkadaşlar mailimden gönderdim...hadi hayırlısı... durmak yok, yeni görevlerde burdayım , unutmayın beni.....

13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK
hadi kızlar gösterin kendinizi bakim,kolay gelsin..bizlerde burda sizlerden gelicek güzel sonuçları bekliyoruz...a.s.
bu arada son 1 gün yarında sıra bende yaşasın:dance:

[/QUOTE]

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba kızlar nasılsınız.. ben ancak bugun gonderebıldım kaynanamlar bizdeydi kusura bakmayın olur mu.. geri gelen mail adreslerini yazioyırum ..
fkertan.ekolay.net,<MAILER-DAEMON@smtp.sabah.com.tr>,eardic@sabah.com.tr>: ,rfc822;eardic@sabah.com.tr,MAILER-DAEMON@mynet.com,maiiler-daemon@google.com,mailler-deamon@hakimiyet ,info@gazetecilerfederasyonu.org>:ag-out-0708.google.com bunlara postmastwe r oldu bilginize kızlar optumm

heh nihayet bitirrdim:) 200den baslayarak okumaya :))) özgürce benide ekle lisetene sonuna kadar varımm ülkemiz için...
ingilterede yasayan melih nikli bayanın dusuncelerine saygı duyuyrum ama yazmadan da edemeyecegım eger kotu birsey dersem affola şimdiden.
sayın melih hanım , turkey kelimesi sizi rahatsız etmiyor olabilir. evet yaaa hindi guzel bir hayvan diilmi yalnız burada havyanlar aleminden guzel akıllı cırkınlık muhasebesı yapmıyruz biz!!
sivri dilliyimdir ama gayet yumusak konusmak niyetindeyim , amacımız türkiyenin diğer ülkeler arasında saygınlıgının ne olması gerektiginin yanı aslında olması gereken itibarının degerinin anlaşılması için kampanyamız başlatılmıstır .yanlışım varsa duzeltınız Özgürcecim.
dış ülkedesniniz suan sizin bunu daha iyi bilmeniz gerekir aslında asimile olmus turk vatandaslarımız gayet var yurt dısında evet ,ben hala benligini kaybetmemiş olan yurttaslarımızı canı gonulden buradan kutluyorum ...saygılar efendım...

Bu Metni aşağıdaki mail adreslerine gönderiyoruz, mail adreslerimizden. Kopyala yapıştır gönder ,kopayala yapıştır gönder, 5 dakikada bitiyor.[/COLOR]KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Forever, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine, #CHOCOLATE#
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK
14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

Son düzenleme:
13 hazian grubundaki arkadaşlara başaırlar diliyorum
ellerinize sağlık a.s.
Güzel haber yok mu arkadaşlar ??
bıktılar herhalde eskiden iyi yada kötü dönüyorlardı
neyse onlar bıkabilirler ama bizler asla jeyyar

Bu gün tekrar gönderiyorum. Yeni bir mail adresi aldım ve gönderene kadar canım çıktı. Bir sürü sorunla karşılaştım gönderene kadar. Israrcıyım bu konuda kesinlikle durmayacağım. 22 hazirandan sonrasının önemi ne? Birşeyler kaçırdım galiba herkese kolay gelsin.a.s.

özgürcüm ben önceki sayfalarda milletvekillerinde mail adresi vardı onlarada gönderdim.birde kanalD ve trt yede attım.sadece dtp milletvekillerine mail atmadım.bilmiyorum iyimi yaptım kötümü.bazı maillerimde geri döndü.bugün mail atacaklarada kolay gelsin

kızlar bu adreslere tek tekmi yollıycaz aacaba ben şimdi yollamaya başlıycamda ona göre yapıyım

kızlar bu adreslere tek tekmi yollıycaz aacaba ben şimdi yollamaya başlıycamda ona göre yapıyım

tulu canım özgürce 20 şerli guruplar halinde listeyi eklediki göndermek kolay olsun..
sen ilk 20 kişilik gurubu bu sayfadan kopyala direk adres çubuğuna yapıştır..
açıklama kısmınıda aynı şekilde kopyalayıp yapıştırdıktan sonra hooop ilk gurup gitti bile..
hadi bakalım kolay gelsina.s.

tamamdır kızlar hayırlı uğurlu olsun inşllh:teytey:amakızlar hepsi iletilmedi galiba MAILER-DAEMON@mynet.com adresinden iletilmedi msjları geldi inglizce ben çakmıyorum pek.bide bu mail geldi cvp olarak

Mailiniz elimize ulaşmıştır.Teşekkür ederiz. Ekonomi Muhabirleri Derneği (emd@emd.org.tr )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…