- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.901
Ben de tamamladım ancak akşam yapabildim ama bitti....
Birkaç tanesi gitmedi ama .....
Kolay gelsin arkadaşlar......
Birkaç tanesi gitmedi ama .....
Kolay gelsin arkadaşlar......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni grubun tarihi ne zaman ben kaçırmayım yaa
[/QUOTE][emailcumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
tanitma@kulturturizm.gov.tr;almatikulturtanitma@yahoo.com;fgedikli@azeronline.com;
gunaykiraci@yahoo.com;tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae[/email] ;
dusanbekultur@yahoo.com.tr;turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua
[email]tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;kadinkollari@chp.org.tr
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyorum.
uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir. Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş. Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor. Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı
Aysecik
fatto
bhk
candy38
Adıvar
Ali's Mother
eldeniz
eylul_13
devit
blackrose23
Barçman
G&NUR24
efsunefe
deniz_35
sevgi8
smhsmh
mumudihaba
deniz_güneş
ahleyar_22
*mavili*
icimdeki_sen
nınım
Forever
Özgürce
Daha bitmedi:) :1rolleyes: Hikayemiz devam ediyor :roflol:
Adresleri daha kontrol etmedim canlarım:)22 sinden sonra son şeklini alacak :)
Ha bir de bizleri yarıyolda bırakan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum:)
Galiba günde 1 kişi filan gönderdi.
Baştan haberimiz olsaydı, başka bir plan yapardık. Vazgeçenler , istekli olmayanlar neden gelip isim yazdırdılar anlayamıyorum .
Konuya katılmayan arkadaşlar bile bir kere göndereceğiz dedikleri için gönderdiler , yine neyseeeee...
kolay gelsin arkadaşlar.....
22 hazirandan sonramıydı yeni grup özgürce???
evet canım asıl bombayı 22 Hazirandan sonraki günlerde patlatacağız..
bizi takip etmeye devama.s.
kızlar bu adreslere tek tekmi yollıycaz aacaba ben şimdi yollamaya başlıycamda ona göre yapıyım