Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
az evvel elim kolum bağlı oturuyorum...
ne bileyim içimden bir şeyler yapmak geliyor,ve ben nette araştırma yapıyorum bu konu ile ilgili..
aceba daha sağlam bir adım atmak için ne yapabiliriz..
ve googleden bir arama yaptım ''biz hindi değiliz'' yazdım ve neler göreyim
bir kaç sayfa açılan boş geyik sohbetlerinden sonra..
bir çok forum sitelerinde bizim sitemizden bizim başlattığımız kampanyadan söz edildiğini gördüm ki bu bana gurur verdi..
aynen bizim metnimizide kopyalarak,mail attığımız adresleride alarak onlarda kampanya yapmaya başlamışlar..
ve direk alıntı yaparak buraya eklemek istiyorum..
arkadaşlar çığır açacağız kampanyamızda ben inanıyorum,şu az evvel okuduklarımı gözlemlerimle gördükten sonra daha da çok inanmaya başladım..
''Bununla ilgili bir kadın sitesinde çok geniş kapsamlı mail kampanyası vardı..
Uluslararası arenada Türkiye olarak yazalım.
"Hindi babandır sloganı" vardı.

Atılan Mail.

KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
ve buradada bizim eklediğimiz adresler vardıı..

evet arkadaşlar ben daha da çok inanmaya başladım,en azından elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz...a.s. sevgiler

evet benim oglumda geldi yemegini yedi ve maillerin hepsi gonderildi arkadaslar belki birer kere ve bu kis
ilere yollamamız yetmeyecektir ama yılmadan yorulmadan devam edecegiz ozgürcem ben bu konuda sonuna kadar arkandayım

süper adıvarım cok sevindim bu grup herhalde aysecigin bahsettigi grup bende facebook grubuna destek veriyorum elele verirsek dahda güclenir ve günden güne cogalırız

evet benim oglumda geldi yemegini yedi ve maillerin hepsi gonderildi arkadaslar belki birer kere ve bu kis
ilere yollamamız yetmeyecektir ama yılmadan yorulmadan devam edecegiz ozgürcem ben bu konuda sonuna kadar arkandayım

Bende umutluyum hala hemde daha önce demişştim ya
bu kampanyanın slayt şekli olan hala dönüyor bana geldi ve tüm
arkadaşlarıma tekar gönderdim diye :hooray:

süper adıvarım cok sevindim bu grup herhalde aysecigin bahsettigi grup bende facebook grubuna destek veriyorum elele verirsek dahda güclenir ve günden güne cogalırız

hayır ablacım ,Aysecik ablanın bahsettiği değil
öyle arama yaparken tesadüfen karşılaştım yani
herhangi bir forum sitesi bunu alıntı yaptığım yer

kızlar aklıma biri daha geldi daha once bir yazısını eleştiren bir mail yollamıştım oda ne kadar tarafsız oldugunu gostermek icin elestirimi gazetenin ilavesinde yayınlamıstı simdi onada mail yolladım bakalım neler olacak

[emailcumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
tanitma@kulturturizm.gov.tr;almatikulturtanitma@yahoo.com;fgedikli@azeronline.com;
gunaykiraci@yahoo.com;tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae[/email] ;
dusanbekultur@yahoo.com.tr;turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua

[email]tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr
;genclikkollari@chp.org.tr;kadinkollari@chp.org.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;istanbul@saadet.org.tr;
izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;sami.bulut@erzurum.gov.tr;
iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyorum.
uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir. Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş. Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor. Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı
Aysecik
fatto
bhk
candy38
Adıvar
Ali's Mother
eldeniz
eylul_13
devit
blackrose23
Barçman
G&NUR24
efsunefe
deniz_35
sevgi8
smhsmh
mumudihaba
deniz_güneş
ahleyar_22
*mavili*
icimdeki_sen
nınım
Forever
yeşilim
abba
dhilek
ÇİTLENBİK
ahhhu
Özgürce

Daha bitmedi:) :1rolleyes: Hikayemiz devam ediyor :roflol:
Adresleri daha kontrol etmedim canlarım:)22 sinden sonra son şeklini alacak :)
[/QUOTE]

Son düzenleme:

sen mi çok karamsarsın özgürce yoksa ben mi çok iyimserim... :) günde en azından 4-5 kişi gönderdi diye düşünüyorum...

ayrıca adıvar'ın bahsettiği şeylere ben de rastladım...azız belki ama özüz aynı zamanda... a.s yavaş yavaş ses getirecek girişimlerimiz bence de...evet hikayemiz devam ediyor ve edecek...başaracağız inanıyorum... :1rolleyes:

lütfen moralinizi bozmayın arkadaşlar...sayımız azalsa da olduğu kadarıyla devam ederiz biz.ayın sonuna kadar aralıklarla gireceğim siteye.yeni kampanya için farklı adreslerle de yollayacağım.
hepinize emekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.Şeniz

eveeet 11 Haziran Uyesi Olarak Isimi Tamamlamis Bulunuyorum Dedigim Gibi Bir Kac Adresten Attim Maillerimi Ee Tabi Haliyle Ugrastirdi Ancak Hepsini Yolladiktan Sonra Da Pek Bir Mutlu Oldum Vatanim Icin Bir Sey Yaptim Dedim Gerci Ben Daha Oncede Atiyordum Ama Bugun Hummaali Calistim Daha Dogrusu Calistik Bir Arkadasima Da Soyledim O Da Yapti Benim Icin Saolsun Neyse Yarinki Arkadaslara Kolaay Gelsinnnn Insallah Guzel Sonuclar Aliriz Yilmaakk Yookk:)

Hişşt kızlar,nasılsınız?
Gidenlere veda falan etmişsiniz?
Özgürcem,bi yanlışlık olmasın sakın;benim bi yere gittiğim yok.
Hemen bir vurgu yapayım:18 haziran'ı bekliyorum.Şeniz

özgürcüm karamsarlığa kapılma inanmak başarmanın yarısıdır.bizde elele verip başaracağız.bizi duyan bizimle igilenen TÜRKİYE'yle ilgilenen birileri mutlaka çıkacak.teyzem TÜRKİYE gazetesinde köşe yazarı haftanın belirli günlerinde yazıyor.adı sabahat emir istanbula gittiğimde bu konuyu açacağım bakalım bize bir yardımı olabilirmi.

günaydın kızlar işlerim yoğun olduğu için pek katılamıyorum sizlere ama bende burdayım
maili arkadaşlarıma gönderdim ve kendi aramızdada gün belirledik hergün birimiz atıyoruz
gmail mynet ve msn adreslerimden bende gönderdim hotmail. adresimdende 16 haziranı bekliyorum
şevkimiz kırılmasın arkadaşlar

düzeltiyorum arkadaşlar tarih aklımda 16 gibi kalmış bugün mailleri gönderdim bile ben

Son düzenleme:
Bu Metni aşağıdaki mail adreslerine gönderiyoruz, mail adreslerimizden. Kopyala yapıştır gönder ,kopayala yapıştır gönder, 5 dakikada bitiyor.[/COLOR]KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Forever, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine
13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

Bu gün mail atacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
ellerinize sağlık mail atan elleriniz dert görmesin yerimseniben a.s.

12 haziran grubu olarak mailleri gönderdim ama 48 tanesi başarısız oldu diğer msn adresimde ne oldu bide ona bakıp bilgi vereyim size herkese kolay gelsin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…