- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.861
az evvel elim kolum bağlı oturuyorum...
ne bileyim içimden bir şeyler yapmak geliyor,ve ben nette araştırma yapıyorum bu konu ile ilgili..
aceba daha sağlam bir adım atmak için ne yapabiliriz..
ve googleden bir arama yaptım ''biz hindi değiliz'' yazdım ve neler göreyim
bir kaç sayfa açılan boş geyik sohbetlerinden sonra..
bir çok forum sitelerinde bizim sitemizden bizim başlattığımız kampanyadan söz edildiğini gördüm ki bu bana gurur verdi..
aynen bizim metnimizide kopyalarak,mail attığımız adresleride alarak onlarda kampanya yapmaya başlamışlar..
ve direk alıntı yaparak buraya eklemek istiyorum..
arkadaşlar çığır açacağız kampanyamızda ben inanıyorum,şu az evvel okuduklarımı gözlemlerimle gördükten sonra daha da çok inanmaya başladım..
''Bununla ilgili bir kadın sitesinde çok geniş kapsamlı mail kampanyası vardı..
Uluslararası arenada Türkiye olarak yazalım.
"Hindi babandır sloganı" vardı.
Atılan Mail.
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
ve buradada bizim eklediğimiz adresler vardıı..
evet arkadaşlar ben daha da çok inanmaya başladım,en azından elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz...a.s. sevgiler
ne bileyim içimden bir şeyler yapmak geliyor,ve ben nette araştırma yapıyorum bu konu ile ilgili..
aceba daha sağlam bir adım atmak için ne yapabiliriz..
ve googleden bir arama yaptım ''biz hindi değiliz'' yazdım ve neler göreyim
bir kaç sayfa açılan boş geyik sohbetlerinden sonra..
bir çok forum sitelerinde bizim sitemizden bizim başlattığımız kampanyadan söz edildiğini gördüm ki bu bana gurur verdi..
aynen bizim metnimizide kopyalarak,mail attığımız adresleride alarak onlarda kampanya yapmaya başlamışlar..
ve direk alıntı yaparak buraya eklemek istiyorum..
arkadaşlar çığır açacağız kampanyamızda ben inanıyorum,şu az evvel okuduklarımı gözlemlerimle gördükten sonra daha da çok inanmaya başladım..
''Bununla ilgili bir kadın sitesinde çok geniş kapsamlı mail kampanyası vardı..
Uluslararası arenada Türkiye olarak yazalım.
"Hindi babandır sloganı" vardı.
Atılan Mail.
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
ve buradada bizim eklediğimiz adresler vardıı..
evet arkadaşlar ben daha da çok inanmaya başladım,en azından elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz...a.s. sevgiler