• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
özür dilerim arkadaşlar dün haber vermeyi unuttum.mailleri yolladım tekrar kusura bakmayın.çocuklarla uğraşırken size gönderdiğimi yazmamışım.

tcqx6vk8.gif

az önce ana sayfada bunu gördüm gibi geldi bana
yanlış gördüm herhalde neyse kafayı bununla bozdum
her yerde bunu görüyorum tatlicadiarzu

Canlarım yeni liste yok :) Ayın 22 sinde bu kampanya bitiyor :) Sonra dışişleri bakanlığı, cumhurbaşkanlığı, turizm bakanlığı hedefimiz. Hatta medyadan bir kaç kişiyi daha ekleyeceğiz.
Adres listemiz az olacak, bizimle sonuna kadar gidecek arkadaşları belirleyelim önce. a.s.

Canlarım yeni liste yok :) Ayın 22 sinde bu kampanya bitiyor :) Sonra dışişleri bakanlığı, cumhurbaşkanlığı, turizm bakanlığı hedefimiz. Hatta medyadan bir kaç kişiyi daha ekleyeceğiz.
Adres listemiz az olacak, bizimle sonuna kadar gidecek arkadaşları belirleyelim önce. a.s.

benim isim yazdırmama gerek yok sen biliyorsun zaten yerimseniben

kuzularım ben geldim Türkiye'ye.yazılanların hepsini okumaya fırsatım olmadı ama sonuna kadar yanınızdayım.yoğunluktan çok sık giremem ama takipteyim.
bu arada geçen kısa bir sürede olsa hepinizi çok özledimŞeniz

daimi destekçi olarak ben hep varım canım..
Bliyorsun:1hug:

sonuna kadar ben burdayım canım..sakın beni listeden falan çıkarmayı düşünme,küserim vallayerimseniben

liste 2 KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine

13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

Emek veren arkadaşlar haklarını helal etsinler, o kadar kişiyi bilgilendirip davet ettiler ama... Neyse .
Kafamda isimler var ama yine de her ihtimale karşın, sonuna kadar gidecek olan arkadaşlarımızın ben varım demeleri daha iyi olacak. Listeyi sizlerden gelen mesaja göre hazırlayalım. :1hug::1hug:

benide unutmayın!!
sonuna kadar sizinleyim yerimseniben

Bugünki görevimide yerine getirmis bulunuyorum. Maalesef bugüne kadar hic bir yanit alamadim...:kızgın:
Ama yilmak yok, Insallah hedefe ulasacagiz...:hooray:

Özgürce hayirlisiyla bende varim sonun kadar:hooray:

arkadaşlar hepinize kolay gelsin, parmaklarınıza ,yüreğinize sağlık... bende günümü bekliyorum.

hiç cevap alan oldumu bu arada?

özgürcem
ben sonuna kadar varım ona göre
aklından bile geçirme ! ! !
hafta sonuna denk gelmeyecek ilk gruba yaz beni

Son düzenleme:
günümün gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla yeni protesto için de heyecanlandım yasakkelimeÇok üzgünüm çoook

kızlar o kadar ugrasıp bı cevap alamamak ınsanı sınır edıyo ben uce kadar msj lıstesı hazırladım ama onlar bı msj bıle atmadılar :utangac:
belkıde okumadan sılıyorlar
keske maılı gonderırken okundu dıe ıletı gelse

Back