• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
ben 11 hazıran gurubuyum ancak bır kac gun oncesıne kadar sık sık atıyordum bır kac gundur hıc atamadım valla neyse 11 hazıran da bır kac farklı maıl adresınden bırden yollamayı dusunuyorum. bu arada face de gurubumuz kurulmus hayırlı olsun benım face sayfam maalesef ıptal oldu ancak sayfası olan bır kac arkadasımdan rıca ederım gırmelerını boylece onların arkadaslarına da ulasır buyuruz

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket
Hepinize kolay gelsin hayırlı haberler

evet arkadaşlar,yılmak yok...
5 haziran günü bende emaillerimi attım,gerçi bana geri dönen olmadı...acaba beni mi kaale almadılar diye de stres bile yaptım...
ama vazgeçmek yok...er geç birileri sesimizi duyacak,kararlılığımızı anlayacak...

Bugunde maillerle ne istedigimizin altini cizecek olan harika gruba kolay gelsin, umarim guzel sonuc aliriz ama alamasakta bikmiyoruz yarin ve yarinlar cok, emeklerinize saglik sevgiler:enbuyukkk:

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr;omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm, mrw88, Sahara, gamzelimm88

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket[/B]
Hepinize kolay gelsiiiin Şeniz:1hug:

Arkadaşlardan bazıları ya göndermedi yada buraya yazmayı unuttu.
Bu da demektir ki kesinlikle mail gönderecek olan arkadaşlardan bir gurup oluşturup bundan sonra hepimiz hergün mail atacağız. Hergün değişik insanlardan oluşan guruplar iyi olurdu ama, kimin gönderdiğini bilemediğimiz için sağlama alalım en iyisi.
Bu arada yine bireysel olarak başka guruplara da ulaşmamız lazım.Ne kadar çok insanın aklına sokarsak o kadar iyi.
Emekleriniz ve sabrınız için çok teşekkür ediyorum :a015:

ay ben yazmadım buraya gönderdim diye...çok ayıp ettim galiba... fisfisfis

ama evet göndermeyenler olduğunu düşünüyorum bende... :çok üzgünüm:

hiç moralinizi bozmayın melekler ben kendi adıma her zaman yanınızdayım ve arkadaş ekibimde hazır söyleyin tarih verin yeter sakın pes etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.Şeniz

dün oglumla ortakoye kumpir yemege gittik hıncal uluç ertekinin cafesinde oturuyordu hemen aklıma bizim bu ugrasılarımız geldi ama yanına gidip konusmaya utandım

kızlar,ben cumartesinden itibaren yokum,ama aklım ve kalbim sizlerle...
yazlığa geçiyorum ve maalesef orda evimde net bağlantım yok...fırsat buldukça net cafeye gidip bağlanmaya çalışır ve email yollarım...burdayken de kendi belirlediğim yazar tayfasından bir takım kişilere email yollayacağım...
daha önce dediğim gibi yılmak yok,illaki sesimizi duyuracağız...

Arkadaşlardan bazıları ya göndermedi yada buraya yazmayı unuttu.
Bu da demektir ki kesinlikle mail gönderecek olan arkadaşlardan bir gurup oluşturup bundan sonra hepimiz hergün mail atacağız. Hergün değişik insanlardan oluşan guruplar iyi olurdu ama, kimin gönderdiğini bilemediğimiz için sağlama alalım en iyisi.
Bu arada yine bireysel olarak başka guruplara da ulaşmamız lazım.Ne kadar çok insanın aklına sokarsak o kadar iyi.
Emekleriniz ve sabrınız için çok teşekkür ediyorum :a015:

canım ben 21 haziran grubundayım fakan misafirim geleceği için mailleri takip edemem
diye yarın yollıycam.
bir sakıncası olmaz sanırım.inşallah güzel sonuçlar alırız yaaa:enbuyukkk:

liste 2 KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine

13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

Haydi bakalım bu listeden kaç fire vereceğiz :a015:

ben attım ama o kadar yoğunum ki yazamıyorum......
Biraz eksiğim var tam herkese atamadım özür dilerim....

Arkadaslar bugun mail gonderecek olan gruba kolay gelsin emeklerinize saglik iyi haberler almak umidiyle sevgiler:enbuyukkk:

10 haziran grubana kolaylıklar diliyorum
ellerinize sağlık ....:1hug:
ana sayfayı gördünüz mü?
editör ne güzel yapmış a.s

Back