- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #1.781
bende katilmak istiyorum bana özelden ulasip ne yapmam gerektiğini yazarmisiniz rica etsem
Silmedim canım zaten çünkü bazılarımızın adreslerinden gider ,bazılarımızınkinden gitmeyebilir diye düşündüm.
Silmedim canım zaten çünkü bazılarımızın adreslerinden gider ,bazılarımızınkinden gitmeyebilir diye düşündüm.
Yok,biliyorum canımcım.O yönden demedim.:)
Yani Ev hanımı'nın dediği emahcupyan adresinden bana yanıt geldi ama ben korktuğum için okumadan sildim.
Hata mı yaptım diye düşündüm yani.yerimseniben
evet öyle olabiliyor özgürcem...ben gene de yazayım dedim, çoğunluğa aynı mail adresinden geri dönmeler olur belki diye ama seli'ye gelen mesaj ilginçmiş... fisfisfis noluyor sabote mi ediliyoruz yoksa... :roflol:
:) Ben önemsiz mesajları da açıyorum hemen :smiley-cool: Merak ağır basıyor :1rolleyes:
Şimdiye kadar bana kimseden bir cevap gelmedi bakalım 15inde gelecek mi :)
Seliciğim ben zaten genel bir bilgilendirme yaptım seni bahane edip :roflol::roflol:
Acaba silinmiş mesajlara girip okuyamaz mısın :uhm:
Yok,mümkün değil canımcım;çünkü ordan da sildim.Hatta kimlik dolandırıcılığı olarak bildirdim.
Anlayın ne kadar korktuğumu.:roflol:
Ama şu da var;normalde gelen önemsiz postalar sarı oluyor.
Bu kırmızı renkti ve tehlikeli olabilir diye özellikle vurgulamışlardı.şutarafagitti
:roflol: ay gülmekten yerlerde sürünüyorum...adamın protesto mail yağmuruna tutulduğu yetmedi şimdi de microsoft tarafından kırmızı bültenle aranıyor kimlik dolandırcısı olarak... :roflol::roflol:
değişik bişeyler yapsak artık.. hep aynı adreslere gönderdik bişey yaptıkları yok adreslerini kapatmaktan başka.. radyoculara falan mı göndersek alem fm, tatlıses, süper fm v.s. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?