Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
bende katilmak istiyorum bana özelden ulasip ne yapmam gerektiğini yazarmisiniz rica etsem

8 haziran günü verdiğimiz metni , verdiğimiz adreslere gönderiyoruz o kadar canım. :) Ayrıca sık sık bu konuya bakarsan bütün kampanyalarımızdan haberdar olursun, çünkü daha sürecek :)İstersen 12 den sonra gönderebilirsin.Sabahı beklemene bile gerek yok :)Nasıl olsa ellerine sabah geçer büyük ihtimal :)

Silmedim canım zaten çünkü bazılarımızın adreslerinden gider ,bazılarımızınkinden gitmeyebilir diye düşündüm.

Yok,biliyorum canımcım.O yönden demedim.:)
Yani Ev hanımı'nın dediği emahcupyan adresinden bana yanıt geldi ama ben korktuğum için okumadan sildim.
Hata mı yaptım diye düşündüm yani.yerimseniben

Silmedim canım zaten çünkü bazılarımızın adreslerinden gider ,bazılarımızınkinden gitmeyebilir diye düşündüm.

evet öyle olabiliyor özgürcem...ben gene de yazayım dedim, çoğunluğa aynı mail adresinden geri dönmeler olur belki diye ama seli'ye gelen mesaj ilginçmiş... fisfisfis noluyor sabote mi ediliyoruz yoksa... :roflol:

Yok,biliyorum canımcım.O yönden demedim.:)
Yani Ev hanımı'nın dediği emahcupyan adresinden bana yanıt geldi ama ben korktuğum için okumadan sildim.
Hata mı yaptım diye düşündüm yani.yerimseniben

evet öyle olabiliyor özgürcem...ben gene de yazayım dedim, çoğunluğa aynı mail adresinden geri dönmeler olur belki diye ama seli'ye gelen mesaj ilginçmiş... fisfisfis noluyor sabote mi ediliyoruz yoksa... :roflol:

:) Ben önemsiz mesajları da açıyorum hemen :smiley-cool: Merak ağır basıyor :1rolleyes:
Şimdiye kadar bana kimseden bir cevap gelmedi bakalım 15inde gelecek mi :)
Seliciğim ben zaten genel bir bilgilendirme yaptım seni bahane edip :roflol::roflol:
Acaba silinmiş mesajlara girip okuyamaz mısın :uhm:

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr;omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm, mrw88, Sahara, gamzelimm88

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket[/B]
Hepinize kolay gelsiiiin Şeniz:1hug:

Yok,mümkün değil canımcım;çünkü ordan da sildim.Hatta kimlik dolandırıcılığı olarak bildirdim.
Anlayın ne kadar korktuğumu.:roflol:
Ama şu da var;normalde gelen önemsiz postalar sarı oluyor.
Bu kırmızı renkti ve tehlikeli olabilir diye özellikle vurgulamışlardı.şutarafagitti

:roflol::roflol::roflol: ay gülmekten yerlerde sürünüyorum...adamın protesto mail yağmuruna tutulduğu yetmedi şimdi de microsoft tarafından kırmızı bültenle aranıyor kimlik dolandırcısı olarak... :roflol::roflol::roflol:

değişik bişeyler yapsak artık.. hep aynı adreslere gönderdik bişey yaptıkları yok adreslerini kapatmaktan başka.. radyoculara falan mı göndersek alem fm, tatlıses, süper fm v.s. :uhm:

:roflol: ay gülmekten yerlerde sürünüyorum...adamın protesto mail yağmuruna tutulduğu yetmedi şimdi de microsoft tarafından kırmızı bültenle aranıyor kimlik dolandırcısı olarak... :roflol::roflol:

:1rolleyes::roflol::roflol::roflol::roflol:

değişik bişeyler yapsak artık.. hep aynı adreslere gönderdik bişey yaptıkları yok adreslerini kapatmaktan başka.. radyoculara falan mı göndersek alem fm, tatlıses, süper fm v.s. :uhm:

Günaydın Neslihanııım :roflol::roflol::roflol: zaten sonradan çıkardık o adresleri ulaşmadığı için Şeniz

Akşamki Portekiz ve Türkiye maçında yine sinirlerim tavandaydı..sebebi maçın skoru değil..maçın bitmesine 15 dk var ve ekranında altında aynen Turkey- 0 Portekiz 1 birden ayaklandım bu ne şimdi yaa,biz hindi değiliz maçı bırakıp eşimle başladım konuşmaya,canım şu an o ülkenin ekranında o şekilde görünüyor,bizim ülkede ise Türkiye - Portekiz yazıyor dedi..
bende onu anlıyorum ama Turkey değil,Türkiye olmalı,ne yani Türkiye maçı yayınlanıyor ve tüm Portekiz halkı izliyor...ve durdum kendi kendime hiç bir şey söyleyemedim benim eşim bile bundan rahatsız olmadı ama benim içim gitti..
ya nasıl olur dedim kendi kendime dünya genelinde izlenen bir maçta halen Turkey yazılması beni çok rahatsız etti...ama bir o kadar da hırslandım ve kendimde inanılmaz bir güç aşıladım...bundan sonraki yapacaklarım bunlar kadar sessiz olmayacak,yapacaklarımızın en iyisini yapalım ve sesimizi duyuralım arkadaşlar..
pc başına oturup bir araştırma yaptığımda gördüm ki Devletin bu konuda sadece sessiz kaldığını zaten biliyordum ve bir kez daha kendi gözlerimle görerek de bunu tescillemiş oldum..
Bizler gb birkaç duyarlı vatandaş öneri getirmek anlamında yurt dışı yazışmalarında Turkey yerine Türkiye yazmalarını önerenler olmuş ama bu bizim için yeterli bir sonuç vermeyecek..Bizim gibi düşünen arkadaşlar çok çözüm üreten olmuş ama bizim yaptıklarımız kadar cesur olamamışlar...
Arkadaşlar bu konuya hemen hemen hergün gelip gelişmelerden haberdar olmaya çalışıyorum ve ben inanıyorum ki başımızda sözde Devletin yapamadığını bizler el birliği ile üstesinden geleceğiz..Mustafa Kemal Atatürk'ün,şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti için en azından emanetine sahip çıktığımızın göstergesi olarak duyarlılığımızı göstererk bu çok önemli hususta çok önemli bir adım atmış oluruz..
ben inancımı hiç bir zaman yitirmedim ve yitirmeyeceğimde...
Sevgiler a.s.

Adıvar gerçekten çok güzel belirtmişsin duygularını.harfi harfine katılıyorum.
hala turkey olarak geçmesi gerçekten çok üzücü,ama kimsenin umrunda degil malesef.
herkesin düşüncesi 'böyle gelmiş,böyle gider'
dedigin gibi ben inanıyorumki insanlar bu konuya çok duyarlı ama cesaret edemiyorlar birşeyler yapabilmek için.illaki arkadan ittirmek lazım bizim ülkemizde insanları,birşey yaptırmak için.inşallah bu çabalarımız sonuç verir.şimdilik sadece bunu dileyebiliyoruz,elimizden maillerimizi atıp cevap beklemek geliyor.ama çoğu zamanda maillerimize lütfedipte bir tane bile cevap atmıyorlar,ki bu daha da çok üzücü.bunlar gazeteciler,aydınlar..halkı yansıtmak,sorunları açığa çıkartmak degilmi görevleri? işlerine geldimi paralarını almasını bilirler,ne olurki içlerinden 5 tanesi destek çıksa da bu proje büyüse....

Arkadaslar kisa sureli ugradim mail atan arkadaslarima tesekkurler ellerinize saglik yarin mail atacak olanlarada kolay gelsin, bir ara tekrar ugrar son mesajlari okurum simdi cikiyorum ama aklim burada sevgilerimlea.s.

çok alemsiniz yaa..
yukarıda yazılanlara çok güldüm ben de...

Sonuçlar acaip olcak ebn hissediyorum...
.

ÖzgürCe´isimli üyeden Alıntı
Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr;omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA, sevgi8

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, eldeniz, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279, deniz_35

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket
Hepinize kolay gelsiiiin :

ben maillerimi attımjeyyar

şimdiden yarın ki, arkadaşlara kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…