- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #1.741
Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
Sanki eridik mi fisfisfis Neyse giden gider, kalan sağlar bizimdir :roflol::roflol:
Canavar buraya yazmadı ama gönderdi , neyse bekleyelim bakalım :)
:) 22 haziranda yine başlıyoruz jeyyaryahu bana bir gün daha mı verseniz acaba..
ben de alışkanlık yaptı bu mail göndermek,hırsımı alamadım bir türlü tatlicadiarzu
şu ana kadar olumsuz birşeyler geldimi kızlar
bana gelen birşey yok hala :çok üzgünüm:
:) 22 haziranda yine başlıyoruz jeyyar
şu ana kadar olumsuz birşeyler geldimi kızlar
bana gelen birşey yok hala :çok üzgünüm:
Ayşecik,
hayatım elbet birileri bizi anlayacak,elbet birilerine sesimizi duyuracağız,biz sırf zevk olsun diye sağa sola mail atan bir grup kadın değiliz,ülkemiz için birşeyler yapmaya çalışan kocaman yürekli vatanını sevip önemseyenTürk Kadınlarıyız,bunu anlamak zorundalar:1closedeyes:
Bizler ülkemizin yazıldığı gibi yani TÜRKİYE olarak anılmasını ve uluslararası platformlarda TÜRKİYE olarak takdim edilmesini istiyoruz.
Bazı insanların turkey hindi anlamına gelse ne olur söylemlerini kabul etmiyoruz,bu onlar için küçük bir detay gibi gözüksede Avrupa'da alay konusu edilmemize bir sebeptir.
Bizler alay edilecek bir ulus değiliz,tarihiyle,kültürüyle,konumu ve coğrafyasıyla gurur duyulacak bir ülkeyiz:1closedeyes:
Republic of TÜRKİYE
turkey diye anılmaya HAYIR:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?