Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
buraya yazmayı unuttum.2 haziran geceyarısı bütün mailleri gönderdim.henüz olumsuz bir cevapta almadım.
hepimize kolay gelsin:enbuyukkk:

sevgili arkadaslarım bir süredir aranızda degilim ama dün facebookta grubumuzun kuruldugunu büyük bir sevincle gordüm üstelik bunu amerikadaki kızımın profil sayfasında haberi olmadan bizim guruba üye oldugunu gorünce farkettim nasıl sevindim anlatamam grubu ekledim ve arkadas listemdekilere gruba katılmaları icin davet yolladım 11 haziranda aklımda cok mesgul olmama ragmen mesajları yollayacagım unutmadım unutmam merak etmeyin bu arada sizleride cok ozledim sevgiler kolaylıklar hepinize

benim facebookta bulunan gruptan haberim yok tam olarak grup ismi ne? bir grup buldum ama pek emin değilim o olup olmadığından..

Face Book ta yayilacagini biliyordum insallah daha cok kisiye ulasabiliriz

Bugun mail gonderecek arkadaslarima kolay gelsin ellerinize saglik kizlar bakin gunden gune buyuyoruz pes etmek yok sevgilerimle:1hug::enbuyukkk:

ŞenizŞenizŞeniz:1hug: arkadaşlar klay gelsin:asigim:

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, eldeniz, icimdeki_sen

5 haziran gurubundaki çok sevdiğim arkadaşlarım,inşallah emeklerimizin karşılığını alacağıza.s.

desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim Şeniz

5 hziran grubu ellerine sağlık diyeyim şimdiden
hadi parmaklar çalışşsın:1hug:

Bu arada kızlar hotmailde bu mesaj slayt gösterisi gibi gezemeye devam ediyor
özgürcenin de yazmış olduğu yazının aynısı ve devamı giderek büyüyor yani ne güzel:hooray:

Valla aliskanlik oldu ,bugünde gayri ihtiyari 15 yere tekrar yolladim günüm gecti ama ,hazir internet bana kalmisken yolliyayim dedim , bugün sabirla meilleri yollayan arkadaslarm cevab gelmesede devam edin ,bana dün sade 4 cevap geri geldi ve hicte olumsuz sekilde deyil, kolay gelsinnnnn

Kesinlikle çok güzel bir konuya el atmıssınız sizi tebrik ediyorum bu durumda beni oldukça rahatsız ediyor en son eurovisyonda sürekli turkey denmeleri ben çıldırtmıştı zaten yabancı ülkeler bizi yanlış tanıyor birde "turkey isme bak hindi "dediklerini duyar gibiyim:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen

LÜTFEN BUNA BİR SON VERELİM GÜZELİM TÜRKİYE"m İSMİNİ KULLANDIRTALIM

Bende bugün tekrardan tüm mailleri yeniden yolladim. Huysuz ablacigimin dedigi gibi aliskanlik oldu...
Insallah hanimlar hedefe ulasacagiz.
Bugün mail atan arkadslarada tesekkürler, parmaklariniza saglik a.s.

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr;omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA, sevgi8

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, eldeniz, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279, deniz_35

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Hepinize kolay gelsiiiin ŞenizŞenizŞeniz:1hug:

Erkam Tufan Aytav (e.aytav@gyv.org.tr)

"Yahu tamam. Yüzlerce mail atmanın alemi yok" demiş.

ne demek yüz de atarız bin de milyonda onlarda gerekeni yapsın bu tepkiler adamı öldürür illet ederklava:. sırası gelen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin devam kızlar bunları çıldırtalımjeyyar:1shok:

ban kimse cevap yollamadı yoksa siz bu metne başka şeylerdemi eklediniz bakem...........

Erkam Tufan Aytav (e.aytav@gyv.org.tr)

"Yahu tamam. Yüzlerce mail atmanın alemi yok" demiş.

Iyi o halde birseyler yapmak icin birileri harekete gecsin bizde mail gondermeyelim yoksa ne isimiz var durup dururken herkesi maillerle rahatsiz edelim, demekki bizi rahatsiz eden bir sorun varki mail gonderip gundeme getirilmesi icin caba sarfediyoruz, nasil olsa bu mailleri hep alacaklar bakalim sonu ne olacak.

Bugun mail gonderen arkadaslara tesekkurler, ellerinize saglik kizlar bakin sitem de olsa bize geri donenler oluyor olsun demekki yola devam:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…