• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Özgürcem cevap vermesinler hiççç önemli değil,cevap verene kadar mail bombardımanına tutarız,ya cevap verirler ya mail adreslerini değiştirirler,elbet birileri bizi kaale alacaktıra.s.

kızlar boşverelim biz devam devam devam
..en azından tarafımız belli olsun.. HZ.İbrahim i yakmaya götürürlerken bir karınca ağzında su ile o tarafa doğru gider. bunu gören kuşlar karıncaya sorar. sen nereye gidiyorsun o ağzındaki su ile sanki yangını mı söndüreceksin boşver gitme derler. karınca da onlara biliyorum bu su yangın söndürmez ama en azından ne tarafta olduğum anlaşılsın tarafımın belli olsun der..

benim derdim şimdi okullar kapanınca yazlığa gidiyoruz orda internet yok arada belki nete veya eve geldiğimde girebiliyorum özgürcemden ricam gözek bana iletir bir mail atması yeter kardeşim hemen yardıma koşarım ama her an yanınızda olup gelişmeleri bilemiyecek olmam buna üzülüyorum

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; tunerim@tercuman.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar bundan sonra liste 2 tane :)

Hatalı olanları eledim :) ŞenizŞeniz

ya o adamı hiç takmadım...yemişim böyle moral bozmaya çalışanları... :smiley-cool: böyle konuşanların genelde tek bi niyeti oluyor; eğer işler yolunda gitmezse 'ben demiştim' demek...

özgürcem, dediğin gibi benim de aklımdan geçti sayımızın azalabileceği...ama çoğu insanın haberi olduğu takdirde destek vermekten kaçacağını hiç sanmıyorum...vatanı için bişeyler yapmak isteyen biri için 10 saniyelik bi mail gönderme işleminin ne önemi vardır ki...

bence iyi gidiyoruz arkadaşlar...böyle böyle gündeme gelecek bu konu... a.s

selam kızlar geç oldu ama geldim gönderme işlemine başlıyorum bende
geçmişi okuyamdadım ama canınızı sıkan bir şey olmuş boşverin yılmak yok

ya o adamı hiç takmadım...yemişim böyle moral bozmaya çalışanları... :smiley-cool: böyle konuşanların genelde tek bi niyeti oluyor; eğer işler yolunda gitmezse 'ben demiştim' demek...

özgürcem, dediğin gibi benim de aklımdan geçti sayımızın azalabileceği...ama çoğu insanın haberi olduğu takdirde destek vermekten kaçacağını hiç sanmıyorum...vatanı için bişeyler yapmak isteyen biri için 10 saniyelik bi mail gönderme işleminin ne önemi vardır ki...

bence iyi gidiyoruz arkadaşlar...böyle böyle gündeme gelecek bu konu... a.s

ağzına sağlık kardeşim bende öyle düşünüyorum .hani derlerya reklamın iyisi kötüsü meselesi bıksalarda -ay bıktık diye anacaklar
destekleselerde-arkanızdayız diye anacaklar
sonuçta bi şekilde gündeme gelecek
yok inanıyorum ki KKda herkes verdiği sözü tutar ve günü gelince atıyor zaten adı olanlar

azalmayız çoğalırız hadi arkadaşlar utandıralım bu sözde vatan vatan diye mangalda kül bırakmayanları
a.s.:enbuyukkk:

evet gönderme işlemi tamamdır
kopyala yapıltır kolay oldu gerçekten
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
kızlar yılmayın onlar bıkana kadar devam

kizlar Bu Kadar çabuk Pes Etmiyeceğimize Görejeyyar

hadi daha çok mail atalımKötü KazenKötü Kazen

kızlar mail atmaktan daha farklı birşeylerde düşünmeliyiz

saksıları çalıştırın bakemmm

kızlar mail atmaktan daha farklı birşeylerde düşünmeliyiz

saksıları çalıştırın bakemmm

Canım herkesin (faks) belgegeçeri yok :) Aslında daha etkili olurdu ama CADIARZU
Başka ne yapabiliriz izinsiz yürüyüş coplar filan :roflol::roflol:
O da olmaz CADIARZU
Ne bileyim söyleyin uygunsa uygulayalım ŞenizŞeniz
Ankaradaki arkadaşlar meclisi bassın :roflol::roflol:

anam istiyorsaniz ben bizim avusturya basbakanina veya cumhurbaskanina cikayim dicem o da olmucak adamlar get bacim biz ne edek diyip savcaklar beni....
saka bir tarafa ben arastirmadayim arkadaslar burdanda sesimizi duyurmaya calisicam...

Canım herkesin (faks) belgegeçeri yok :) Aslında daha etkili olurdu ama CADIARZU
Başka ne yapabiliriz izinsiz yürüyüş coplar filan :roflol::roflol:
O da olmaz CADIARZU
Ne bileyim söyleyin uygunsa uygulayalım ŞenizŞeniz
Ankaradaki arkadaşlar meclisi bassın :roflol::roflol:

tamam ben ankaradayım meclisi basabilirimKötü Kazen zaten uyus oluyorum bu ara herkese ve herşeye :mymeka:

şu an saat an itibarıyle 23:27.

2 hazirana girmeyi sabırsızlıkla beklemekteyim şakkıdı

Tutmayın beni,çılgınlar gibi mail atıcamtatlicadiarzu

selam kızlar öncelikle mesajların hepsini okumadığımı sadece ihsan bey-kibele diyaloğunu baştan sonra okuduğumu belirterek düşüncemi söylemek istiyorum.amacım olumsuzluk değil.umarım sopayla kovalamazsınız burdan beni.sadece aklımdan geçen düşünceler...

orda ihsan beyin bahsettiği şeye istinaden (ülke isimlerinin farklı dillerde farlı söylenişleri meselesi) mesela biz almanya ingilizler germany almanlar ise kendi ülkeleri için deutschland diyolar..
bu bizim ülkemiz içinde geçerli her ülke kendince bişeyler diyo.ve ingilizlerin dilince bizim ülkemize turkey denirken onların lugatında hindide aynı manaya geliyo.peki turkey daha onur verci herhangi bir başka kelime olsaydı onların dilinde tepkimiz ne şekilde olurdu?bence biz bunların dillerinide kendileirnide çok ciddiye alıyoruz gibime geliyo!umarım düşüncem yanlış anlaşılmaz.sizinde emekleriniz karşılığını bulur diyorum ve sayglarımla çiçeğimi bırakıyorum a.s.

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum
kızlar başarılar kolay gelsin hayırlı haberler

Back