• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
işlem tamam....

Hiç cevap gelmedi henüz..
Ama sesimizi biraz daha duyurduğumuza eminim ben..
2 haziran grubuna kolay gelsin a.s.

Özgürcem canim benim, beni ekledigin icin cok tesekkür ederim, ama malesef o gün internete girme ihtimalim yok.

Eger sana zahmet olmassa beni ya 20 Hazirana yada 23 Hazirana eklesen. Sorun cikmaz insallah, öpüyorum canim

liste 2 KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine

13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

:smiley-cool:

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Hatalı olanları eledim :) ŞenizŞeniz

arkadaşlar bana cevap gelmiş...hem de bi milletvekilinden...bu maili görünce kalbim yerinden fırlayacak sandım...süper bi gelişme... :teytey:

AKİM başvurunuzun durumu
2 Haziran 2008 Pazartesi, 9:58
Kimden: "Mustafa SAYGILI" <mustafasaygili@akparti.org.tr>
Kime: fatto

Sayın fatto,

"Republıc of Türkiye olmalı" konulu, AK Parti İletişim Merkezi&#8217;ne yapmış olduğunuz 601118 numaralı başvurunuz, Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı adlı mercilere iletilmiştir. Ilgili birimlerden gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:

SAYIN fatto DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Cevabı:

Sayın fatto,

Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Talebiniz ilgili birimimizce değerlendirilecektir.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ

AKİM 444 25 44

www.akparti.org.tr/akim/

BU EMAİLE CAVAP VERMEYİNİZ. BURADAN YAPILAN BAŞVURULARI VE CEVAPLARI DEĞERLENDİRMEYE ALMIYORUZ.

YUKARIDAKİ İNTERNET ADRESİNDEN YENİ BAŞVURUDA BULUNABİLİRSİNİZ.

Son düzenleme:
kızlar bese boldum adreslerı maıllerı gruplar halında gonderdım ama baya ıletılemem raporu geldı
neden boyle oluyor ıkı maıl adresım var bırı my net bırı hotmaıl ama hotmaılden daha cok geldı
mynetten devam ettım ulasır ınsallah raporları beklıyorum ınsallah gerı gelmez

fatto arkadasımıza ne guzel cvp gelmıs bana cvp gelse o msj saklardım heraldea.s
herkes emek verıyo bı cvp bıle o kadar mutlu eder kı ınsanı
kızlar su an bana 10 tane hata raporu geldı gelmez daha ınsallah bıttı ıslemım yemekten once

:sm_cool:ohh be nihayet güzel bir haber aldım:sm_cool:

ay çok sevindim fatto'cum inanki bitanem

şu an içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam:asigim:

daha da güzel neticeler alacağız inşallah ben inanıyorum ve inancımı kaybetmeyeceğim:enbuyukkk:

yaaa ben bişey sorucam benim günüm 4 haziran aslında ama bu toplu maillerde karşılaştığım bi sorun,kaç kişiye kadar mail gönderiyoruz bunun sınırı varmı,gönder diyorum hata veriyoo,bunu adım adım bir ark tarif ederse memnun olurum,tşkler

yaaa ben bişey sorucam benim günüm 4 haziran aslında ama bu toplu maillerde karşılaştığım bi sorun,kaç kişiye kadar mail gönderiyoruz bunun sınırı varmı,gönder diyorum hata veriyoo,bunu adım adım bir ark tarif ederse memnun olurum,tşkler

canım özgürce çok güzel ayarlamış parğraflarda mesela 1.si
aynen kopyala ve kime bölümüne yapıştır hepsi gider sınır dolmaz bunlarla rahat ol kolay gelsin

:sm_cool:ohh be nihayet güzel bir haber aldım:sm_cool:

ay çok sevindim fatto'cum inanki bitanem

şu an içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam:asigim:

daha da güzel neticeler alacağız inşallah ben inanıyorum ve inancımı kaybetmeyeceğim:enbuyukkk:

di mi ya...özellikle de bi millet vekilinden cevap gelmesi müttiş bi olay...en azından okumuşlar...belki ilerleyen günlerde yetkili mercilerden de cevap gelir...ha bir de başvurunun numarasını vermişler...takip edebileceğim yani... :sm_cool:

di mi ya...özellikle de bi millet vekilinden cevap gelmesi müttiş bi olay...en azından okumuşlar...belki ilerleyen günlerde yetkili mercilerden de cevap gelir...ha bir de başvurunun numarasını vermişler...takip edebileceğim yani... :sm_cool:

Ay canım yaa nasıl iyi geldi bu şimdi varyaaa

Daha da güzel işlere imza atacağız Allahın izniyle

Biz inancımızı yitirmediğimiz sürece çok daha güzel yerelere gelecek bitanem..:1hug:

Arkadaslar emeklerinze saglik, harika haberler okudum ne guzel gelsmeler var hadi hayirlisi:enbuyukkk:

Yarin mail firtinasi estirecek arkadaslarima simdiden kolay gelsina.s.:enbuyukkk:

Güncellenme:
3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

hepimize kolay gelsin inşallah istediğimiz yere geliriz.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Back