• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
ihsan:
Kampanya baxşlaıır da; bundan somut bir şiy çıkacağın sanmıyorum. çünkü, sonuçta her ülkeni değşik söyleniş tarzlar var. Daha doğrusu dillere göre deişiyor. Bu yüzden de, herkes türkiye diyecek diye bsir dayatmanın Türkiye'yede bir faydası olamaz

ne kadar karamsar ya ben bişey anlamadım alaycı bir tavır mı var banamı öyle geldi

ya kzılar neden sinirleniyorsunuz ki

evrensel gazetesi size birşey ifade ediyormuu

fikirleri az çok belli olan insanlar zatenn

kim ne derse desin benim nişanlımda aynı şeyi söyledi diye vazgeçecek değilim

sonuçta ben birşeyler yapabileceğimize inanıyorum

bunu hepimiz bilmiyomuyuz zaten kızlar...
biz nie kampanya başlattık..

bizim kampanyamızın amacı zaten turkey kelimesinin anlamının hindi anlamına geldiğini duyurmaktı -ki zaten burada çoğu üyelerden gelen msj larda dikkatinizi çekti ise
''ben turkey kelimesinin hindi anlamına geldiğini bilmiyordum..artık Türkiye olarak konuşacağım yada yazacağım ''diyen çok üye oldu..burada birçok üyeyi bu konuda zaten bilnçlendirdiğimizi düşünüyorum..
onun harici sadece burada kalmasını istemeyerek bu protestomuzu mail yağmuruna tuttuk başımızdaki sözde vekillerimizi....
ben bu gönderdiğin yazıyı tmm okudum ama pekde dikkate alamayıcağımı söylemeden geçemiyeceğim dafneciğim

hem çok fazla hissettirdi bana o alaycı tavrı
yani ne cevap ama internet çıktı çıkalı gereksiz diemiyorum...

hiç sinirlerin bozulmasın dafneciğim,biz sonuna kadar gücümüzün yettiği yere kadar,bıkmadan,usanmadan yolumuza devam edeceğiz...
o kişi bunu demiş,bu kişi bunu demiş hiç önemli değil..
önemli olan Türkiye Cumhuriyeti'nin doğru bir şekilde anılması ve telafuz edilmesidir...
Bizler hindi değiliz Hindi Cumhuriyeti hiç değiliz:enbuyukkk:

hem çok fazla hissettirdi bana o alaycı tavrı
yani ne cevap ama internet çıktı çıkalı gereksiz diemiyorum...

boşver canım ya densiz iştee

onlar için böyle bir tepki göstermek gereksiz neden yapsın ki neden yorulsun

bak mesela güzellik yarışmalarında bile bizim kızların üzerinde turkey diye yazıyor

tv de yapılan bir çok uluslar arası yarışmalarda bu yapılıyor sadece bunlar bile değişse yeter bencee

ama kartel basın

ve görsel medya bunu yapmaz işte uğraşmazlar

bizim derdimiz onları uyarabilmek

vazgeçmek yok :enbuyukkk:

canım zaten dikate alın yada almayın die yazmadım...
ama bu kadar mı olur..

demekki onların gözünde böyle bir anlam taşımış olması hiç ama hiç önemli değil

neyse o ihsan beyi bundan sonra ihsan bey olarak değilde,başka bir şekilde analım bakalım onun hoşuna gidecekmi..isminin bu anlama gelmediğini ne şekilde dile getirecek merak ediyorum..

ya kzılar benim mailime hep sistem hatası diye mail geliyor ve sadece bir kişi cevap verdi

size cevep verenler oldumu ?

haklı olabilirsin advar fakat tek başına olmazki..
adamlar cevap vermeye bile gereksiz buluyor..
artı hemen her gün bir çok siteden geiyormuş kampanya haberleri her birine kampanya başlatdaaak zihniyetinde bi insan.. hemen hepside aynı dr.
tabii ki vazgeçmeyiz ama açıkçası hevesim kırıldı. adam siteyi dalga, üyeyi dalga aldı ama msn de bi kişiyle konuşuyor yani.. ne biliim.ç şaşırdım

bizler kadınlar klübü bayanlar olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz..canım bak hiç birbirimizi tanımadan ama tek yürek olmuşuz Türkiye Cumhuriyeti'nin anlamının hindi olmadığını ve böyle anılmak istemediğimizi bir şekilde duyurmaya çalışyıoruz..varsın o insan bu kampanyayı diğer başlatılan kampanyalar gibi görsün önemli değil...bizler vicdanen rahatız ya önemli olan bu zaten..
yılmak,kırılmak yok dafnecim...inanmak başarmanın yarısıdır bizler bu çok anlamlı kampanyamızın ses getieceğine inanmalıyız,hep beraber sesimizi duyurduğumuz yere kadar gideceğiz...a.s.

bu adamlar yeri geldiginde türkiyem türkiyem diye konusmayi cok iyi biliyorlar sadece bu ve aslinda bunlarin hepside böyle...
ben yurt disinda yasiyorum ingilizce dersinde her turkey kelimesi gectigin yabanci ögrenciler biz türklere dönüp dalga geciyorlar, bu adamlar böyle bir seyle hic karsi karsiya kalmamislarki ne bilsinler ne demek istedigimizi....
sahsen bu adamin tavri beni daha cok hirslandirdi....

bu adamlar yeri geldiginde türkiyem türkiyem diye konusmayi cok iyi biliyorlar sadece bu ve aslinda bunlarin hepside böyle...
ben yurt disinda yasiyorum ingilizce dersinde her turkey kelimesi gectigin yabanci ögrenciler biz türklere dönüp dalga geciyorlar, bu adamlar böyle bir seyle hic karsi karsiya kalmamislarki ne bilsinler ne demek istedigimizi....
sahsen bu adamin tavri beni daha cok hirslandirdi....

al işte en iyi örnek bu..bizlerde bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten..her turkey kelimesi geçtiğinde hindi diyerek dalga geçilen öğrencilerimiz..ah ahhhh şu an varya şu kelimeyi yazarken bile içim titredi yaaasenağlamaay çok sinir bozucu bir durum..
hala neyi bekliyoruz yaaa,hala neden sessiz kalıyoruz,hala neden görmezden geliyoruz...

dafnecim üzülme buradaki herkes inanıyorkı kampanyamız basarılı olacaktır.okudum vee sinir oldum adam resmen neysee yaa bunların yanı bu adam gibi dusunenlerin komleksli oldugunu dusunmemdir.tabiki bu benim sahsi dusuncem.neyse konuyu kadın erkek iliskilerine getirmek istemıyorum ama ihsan bey ona getirmis sanki biz keyfimizdn çabalıyoruz bi onlar calısıyor yogunlar işlerinden dolayı müsayit olamıyorlar ..vsvsvs... insallah emeklerimize ulasırızz ve ozaman ihsan beyin yuzz ifadesini gormeyi çok isterim :D:D ~sevgiler~ :enbuyukkk: :nazar: :1hug:

Arkadaşlar moral bozmak yok biz bu işe başlarken hemen yarın bir şeyler değişecek diye mi başladık :)
Tabiki engeller çıkacaktır :) Yılmayacağız bizden sonra da çocuklarımız devam edecek gerekirse :) Bir gün hakettiğimiz şeyi alacağız :)
Hepinize milyonlarca teşekkür ediyorum emeklerinizden , TÜRKİYE sevginizden dolayı.
ŞenizŞenizŞeniz

dafne nin konuşmasını okudum.. açıkçası hiç takılacak bir konu değil arkadaşlar öyle ufak tefek konuşmalarda takılacak olsaydık bu protestoyu hiç başlatmaz ve desteklemezdik.. istemek başarmanın yarısıdır.. inanıyoruz ve istiyoruz öyleyse başarırız a.s.

Kızlar moralinizi bozmayın,sesimizi duyurmak için ve sorumluluk sahibi bir Türk vatandaşı olarak biz elimizden geleni yapıyoruz,dostlarında dediği gibi en azından bizler vicdanen rahat oluruz,gerekirse tvlerde yayınlanan kadın programlarına da mail atarız,magazin haberlerini ele alacaklarına Türkiye için önemli olan bir konuyu gündeme getiren çıkar aralarından kimbilir...

Ayrıca Acun Ilıcalı'ya falanda mail atabiliriz belki programında yarışmacılarıyla bizlere destek çıkar,valla ben bundan sonra Uğur Dündar,Savaş Ay,Kadir Çelik gibi program yapımcılarına da mail atacağım.

Özgürcem sanada yazmıştım,Cumhurbaşkanına mektup yazabiliriz,illa birileri veya tek bir kişi bile olsa birileri bu konuya eğilecektir.

ne bozacacam moralimi değmez sanki biz onu ciddiye alıyoruzda sadece tepki tabiki uslubuna sıkıldım

özgürcem merak etme canım bu kulubde kimse yılmaz biz sana teşekkür ederiz canım

Kızlar moralinizi bozmayın,sesimizi duyurmak için ve sorumluluk sahibi bir Türk vatandaşı olarak biz elimizden geleni yapıyoruz,dostlarında dediği gibi en azından bizler vicdanen rahat oluruz,gerekirse tvlerde yayınlanan kadın programlarına da mail atarız,magazin haberlerini ele alacaklarına Türkiye için önemli olan bir konuyu gündeme getiren çıkar aralarından kimbilir...

Ayrıca Acun Ilıcalı'ya falanda mail atabiliriz belki programında yarışmacılarıyla bizlere destek çıkar,valla ben bundan sonra Uğur Dündar,Savaş Ay,Kadir Çelik gibi program yapımcılarına da mail atacağım.

Özgürcem sanada yazmıştım,Cumhurbaşkanına mektup yazabiliriz,illa birileri veya tek bir kişi bile olsa birileri bu konuya eğilecektir.

Munem :) zaten sizlerden gelen bu fikirlerle bu kadar gelişti bu konu :) 22 hazirandan sonra yeniden dışişleri bakanlığına , başbakanlığa , cumhurbaşkanına topluca mail göndereceğiz :)
Bu gurubu toparlamak için arkadaşlarımız öyle çok çaba sarfettiler ki korkuyorum eriyeceğiz diye tek düşüncem bu şimdilik :)
Ben yine uyarımı yapayım o zaman; arkadaşlar sakın bir yere dağılmayın , banlanmayın :)
hastalanmayın :) bundan sonraki hedefimiz Uğur Dündar, Savaş Ay (bana hiç cevap vermedi ama ...) Kadir Çelik, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, dışişleri bakanlığı .
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !
Hepinize güzel yüreklerinizden ve vatan millet sevginizden ötürü teşekkür ediyorum. :enbuyukkk:

Hayatım boşver üslubuna da takılma,birşey değişir herşey değişir,bizler onlarla aynı mantıkta düşünürsek yanmışız,onlara göre önce Türkiye'nin başka şeyleri değişmeli,değişmeli elbet değişmeli ama değişmesi için sadece laf kalabalğında boğulmak yetmiyor,birşeyler yapmalı,olmaz,değişmez deyip hepimiz ellerimizi kavuşturur bir kenarda oturursak olmaz,birde kanımca karşısındaki muhatap kadın diye bunların tavrı böyle:mymeka:

Elinin hamuru mantığı yani,unutmasınlarki bu vatan düşman işgalindeyken elleri hamurlu Anadolu kadını varını yoğunu canını koydu ortaya:1closedeyes:

Back