- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #1.541
bunu hepimiz bilmiyomuyuz zaten kızlar...
biz nie kampanya başlattık..
hem çok fazla hissettirdi bana o alaycı tavrı
yani ne cevap ama internet çıktı çıkalı gereksiz diemiyorum...
hem çok fazla hissettirdi bana o alaycı tavrı
yani ne cevap ama internet çıktı çıkalı gereksiz diemiyorum...
canım zaten dikate alın yada almayın die yazmadım...
ama bu kadar mı olur..
haklı olabilirsin advar fakat tek başına olmazki..
adamlar cevap vermeye bile gereksiz buluyor..
artı hemen her gün bir çok siteden geiyormuş kampanya haberleri her birine kampanya başlatdaaak zihniyetinde bi insan.. hemen hepside aynı dr.
tabii ki vazgeçmeyiz ama açıkçası hevesim kırıldı. adam siteyi dalga, üyeyi dalga aldı ama msn de bi kişiyle konuşuyor yani.. ne biliim.ç şaşırdım
ya kzılar benim mailime hep sistem hatası diye mail geliyor ve sadece bir kişi cevap verdi
size cevep verenler oldumu ?
bu adamlar yeri geldiginde türkiyem türkiyem diye konusmayi cok iyi biliyorlar sadece bu ve aslinda bunlarin hepside böyle...
ben yurt disinda yasiyorum ingilizce dersinde her turkey kelimesi gectigin yabanci ögrenciler biz türklere dönüp dalga geciyorlar, bu adamlar böyle bir seyle hic karsi karsiya kalmamislarki ne bilsinler ne demek istedigimizi....
sahsen bu adamin tavri beni daha cok hirslandirdi....
Kızlar moralinizi bozmayın,sesimizi duyurmak için ve sorumluluk sahibi bir Türk vatandaşı olarak biz elimizden geleni yapıyoruz,dostlarında dediği gibi en azından bizler vicdanen rahat oluruz,gerekirse tvlerde yayınlanan kadın programlarına da mail atarız,magazin haberlerini ele alacaklarına Türkiye için önemli olan bir konuyu gündeme getiren çıkar aralarından kimbilir...
Ayrıca Acun Ilıcalı'ya falanda mail atabiliriz belki programında yarışmacılarıyla bizlere destek çıkar,valla ben bundan sonra Uğur Dündar,Savaş Ay,Kadir Çelik gibi program yapımcılarına da mail atacağım.
Özgürcem sanada yazmıştım,Cumhurbaşkanına mektup yazabiliriz,illa birileri veya tek bir kişi bile olsa birileri bu konuya eğilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?