• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
candy haklıısn aslında nede olsa daha çok sürecek bu eylem
kadınında canına tak etmiş baksana belkide çoğunu bakmadan siliyor belkide
şimdilik tepki verenler çıkarılsın ama atıyorum 1ay sonra tekrar
ekleriz listeye

özgürce ve bu konuda emeği olan arkadaşlar..aklıma bir fikir geldi bunuda sizinle paylaşmak geldi..biz madem bu maili milletvekillerine kadar yolluyoruz , neden başbakana da yollamıyoruz..CADIARZU başbakanın şahsi sitesi var.ben daha üç hafta önce bir mail atmışdım ve üç hafta sonra bana döndüler..her vatandaşa açık bir site.. bence denemeye değer..www.rte.gen.tr şahsen ben atmayı düşünüyorum fakat sizinde bir fikrinizi alayım dedim...
Biz başbakanlığa atmıştık gerçi ama bu adres çok işimize yarayacak Şeniz Bundan sonrakinde cumhurbaşkanlığı ,dışişleri bakanlığı ve bu adrese göndeririz :)
arkadaşlar,
bu şekilde ters cevap veren kişilerin listeden çıkarılması daha iyi.sadece o günün grupları atmalıydı bence.biliyorum hepimiz çok heyecanlı ve sabırsızız.ama bu bir günlük birşey değil.nerden bakarsanız bir ay belkide yeni katılımlarla daha uzun sürecek bir süreç.
elimizden geldiğince bunu arkadaş çevremizlede yaymaya çalıştık.gün içerisinde eminim farklı adreslerdende giden oluyor.ne olursa olsun hepimizin beklediği olumlu yanıtlar olsada ,arada bu şekilde olumsuzluklarla da karşılaşacağız.gerçi bayan gazeteci sıkıntısını daha farklı bir dille dile getirebilirdi ama neysejeyyar
gelecek günleri de düşünerek lütfen günü olan arkadaşların mailleri ulaştırmasına dikkat edelim.birde ters gelen yanıtlara aynı şekilde cevap vermeyelim.sonuçta her mailin altında adımız olsada,içeriğinde bu forumun da adı geçiyor.
sesimizi duyurana kadar tabiki devam diyorummmm
ŞenizŞeniz

Zaten ters cevap verennleri çıkardım listeden :)Çok mantıklı ve açık bir açıklama olmuş Şeniz
Adıvarım kk dan yana bir problem yok ters cevap verenleri çıkarıyorum gönderileceklerin listesinden :)Şeniz.

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; bilgi@cgd.org.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; ayildirim@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; tunerim@tercuman.com.tr; fkertan@e-kolay.net; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Ters cevap verenleri çıkardım hepinize kolay gelsin arkadaşlar bundan sonra liste 2 tane :)

31 Mayis grubu hepinize kolay gelsin.:1hug:

Ters cevap verenler cok oluyor bize katilan grubun buyumesine etkisi olan Ilter Beyde dun bundan bahsetti ama hic dikkate almiyoruz bile demisti, zaten simdi o kadar cok kisiye bu mail yollanmasi icin haber verildiki bu ismi mail listenizden cikarin diye haber gondermem imkansiz sanirim onlarada ters gelen cevaplara dikkate almadan geri cevap vermeden yola devam ediyorlardir.

Bu konu hakkinda ne yapabilirim yani bize yardim eden Ilter beye bu listenin eksildigini habermi vereyim, zaten grup Dis Isleri Bakanligi'na yogunlasmis durumda onlar sadece bir yere mail akini yapiyorlar, gazetecilerin mail adresleride var kendilerinde,ama onermek istediginiz birsey varsa memnuniyetle iletirim sevgiler:enbuyukkk:

ne tepki vermişler arkadaşlar ben anlamadım
ben gmail hesabı alıp ordan göndermiştim bişey oldu açamıyorum güvenli olmayan dosya içeriyo diyo eşime denettiricem bide bana bişey gönderdilermi açıkcası meraktayım

tamam açtım
ne gelmiş

Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...

Arkadaslar Dis Isleri Bakanliginin mail adresi dogru degil bunu veren kisi yanlislik yapmis simdi bize destek olan Ilter Bey bildirdi binlerce kisiye tekrar yeni mail adresini gondereceklermis

Arkadaslar Dis Isleri Bakanliginin mail adresi dogru degil bunu veren kisi yanlislik yapmis simdi bize destek olan Ilter Bey bildirdi binlerce kisiye tekrar yeni mail adresini gondereceklermis
canım gerçekten kötü olmuş çok üzüldüm ama arkadaşlarında çok sabırlı ve duyarlıymış bunada sevindim saolsunlar sanada binlerce teşekkürler arkadaşlarınında etkisiyle halka büyüyor özgürcem kıvılcımın alev oldu canım bu senin eserin :enbuyukkk:a.s.Şeniz

bilgi@cgd.org.tr , rv-out-0708.google.com , fkertan@e.kolay.net , ayildirim@sabah.com.tr , smtp.sabah.com.tr. kızlar bu adreslere gecende arkkşlarım ve ben attığımda iletilmedi bugünde iletilmedi haberiniz olsun bu arada nurten hanım inşallah bu kadar mail geldiğini açıklamış ve bunu köşesine taşır !!!!

köşesine taşır mı bilmiyoum ama bu sabah ben mail yollayınca cevap yazdı hergün bu maillerin gelmesi mail trafiğine engel oluyormuş.çok ilgileneceğini sanmıyorum ben malesef

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ

Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; tunerim@tercuman.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, icimdeki_sen

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Ters cevap verenleri çıkardım hepinize kolay gelsin arkadaşlar bundan sonra liste 2 tane :)

Hatalı olanları eledim :) ŞenizŞeniz

liste 2 KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ

SAYGILAR

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr;okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; tunerim@tercuman.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

10 haziran gurubu: ayl@, misty, ASLIM_ASLIM, boncuk1956, Egem, yengecburcu,sevgi8, aysima81, ulkuu1978, Bademella, aleyna72

11 haziran gurubu: Barçman, Yasemin80,Arsiz Gönlüm, Angel...baby, minik zuzu, hülyalı, elif, deniz-güneş, Cancan97, canbugra, ahhhu

12 haziran gurubu: ESRAXE, Dolun@y, abba, ballım53, Jatlim, Cano, mavrulam, D@Ğ ÇİÇEĞİ, kumsalll, SİNEJAN, shermine

13 haziran gurubu: anuşka, Aysecik,dhilek, mues, Tuluu, özümbüş, eLenia, :)ümse81, wampirella_mk, okyanus-nehir, sadekahvee, ÇİTLENBİK

14 haziran gurubu: Adıvar, Emine, tugce and uluc, 212incisebeb, hira-nur, avikap, Şimal, Ali'smother, wrose, zeliş82, petek01

15 haziran gurubu : özgürce, Balsurat, Elif26, ikuseku, Çokoprens, *Ayyıldız*, zeyhat, fatosbrn, yuliya, lüleli, * KapRiS *

16 haziran gurubu: lente , Bicapple, eldeniz, anifora, ravzanur,_sena , ank06 ,ağlıycamama , A & F , _SakURa_ , songülll

17 haziran gurubu: blackrose23, ekrulum_mor ametist, dilber,çıtkır, hayal gözlü, peyzaj_6134 , febi, ..nehir.. , moonxlight , mumudihaba , geceninrengi

18 haziran gurubu: *seli*, Nazlı, mixmay , blue rain, bilginkız, fdm, g_b_k_, azeri , yoncagülüm, beyhan_teofan, kakule

19 haziran gurubu: realist, iremsu,samyeli34, ANGELQUEEN , açelyaakaslan, nartaneleri, burbuk, Rosem, deryacelik, SıCaK BrOwNi, xnazanx

20 haziran gurubu: Ebrulum, Alsebe , NEŞELİ:)), fato43 , hera^^ , tulipbs, selmaylmz, d£ru$, kamilece, ekin naz, nedecen, *Kus-Yuvasi*,

21 haziran gurubu: dids, bayankahkaha, kapkara ,mune, muazzez01, LİLLYUM, serseri, tontişim, swethome, mannak, jojee

22 haziran gurubu :yess, biranne54, ahleyar_22 , Mrs.Sönmez, rehavet

:smiley-cool:

Son düzenleme:
Back