- 3 Ocak 2008
- 416
- 3
- 641
- 45
- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.441
canım bilmiyorum ki banada şimdi arkadaştan e mail geldi orda yazıyordu şutarafagitti
o zaman bakanlık sitelerini dolaşmak lazımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bilmiyorum ki banada şimdi arkadaştan e mail geldi orda yazıyordu şutarafagitti
Arkadaslar bize destek olan Sayin Ilter Yilmaz Bey ile msn den simdi tekrar gorustum cok buyuk bir gruba kendi hazirladigi metin ile bizim mail metnini birlestirip gondermis suan 10.000 lerce kisiye gonderdik ama bazi gruplar varki 50.000 uyesi olanlar var, ayrica mail gonderdiklerimize kendi mail listelerindeki adreslerede gondermelerini istedik dedi bu harika bir gelisme degilmi:teytey:
Iste dun topige ekledigim mail metni nasil ama super
TÜRKİYE’nin ünvanının uluslar arası platformlar da TURKEY diye anılmasına tepkiler çıg gibi büyüyor.
Ocak ayında KADINLAR KULUBU üyeleri tarafından alınan karar sonucu 19 Mayıs itibari ile başlatılan tepki mail’i kampanyası gerekli mercilere ulaştırılmış fakat, istenilen sonuç alınamamıştı, FRANSA’da yasayan üyelerimiz, bu hususta duyarsız kalamayacaklarını daha önce başlattıkları HİNDİ CUMHURİYETİ ÜNVANI’na tepki maillerini şimdi dışişleri bakanlıgına ileterek dışişlerinin gerekli brokratik yaptırımları uygulaması acısından mail gönderme eylemimiz başlamıştır.
Lütfen sizde bizim bir HİNDİ CUMHURİYETİ OLMADIGIMIZI gösterin ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ için aşşagıda ek olarak verilen mail’i dışişleri bakanlıgına gönderin…
Ben mail’i gönderdim tepikimi dile getirdim demek yetmiyor, bu mail’i milyonlarca kişiye ulaştırdıgımız taktirde amacımıza ulaşa biliriz, bu mail bize ulaştı bizler haberdarız ya onlar? Bu mailden ve bu tepkiden haberdar olmayanlar?
Bize yakışanı yaparak, görevimizi layigi ile icra edelim ve bu metni tüm cevremize gönderelim…
ONLARI DA HABERDAR EDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMA YOLUNDA BİRLEŞELİM….
Dışişleri bakanlıgı mail adresi : ali.babacan@msa.gov.tr
Saygılarımızla
Kemalistizbiz.com
http://www.kemalistizbiz.com
İLGİLİ MAKAMA
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
:sm_cool: süper bir gelişme bu bence
hep diyorum ve demekten de asla vazgeçmeyeceğim
bu bir başlangıç daha neler yapacağız neler sesimizi duyurmak için...
ve bu çalışmalarımıızın karşılığını muhakkak alacağız TÜRKİYE adına bunun mükafatını alacağıza.s.
Arkadaşlar 19 mayısta milletvekillerine yolladık :) :roflol::roflol:
bana da bu mail geldi arkadaşlar..
"TÜRKİYE HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİL
Kimden: Serhat AKKAN (serhatakkan@gmail.com)
ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...
--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi"
:dance::dance::dance::dance::dance: