- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.421
SERHAT AKKAN dan banada mail geldi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım :) Çok heyecanlanıyorum olumlu yada olumsuz yanıtlar aldıkça jeyyar
Sesimiz duyuluyor sayenizde
Kampanyamıza dahil olan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum gönül başka şeyler de yapmak istiyor ama ne yazıkki yapamıyorum rep hakkım doluyor hemen :roflol:
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Bu konuya katılmakla kalmayıp, daha fazlasını yapıp, bana kendimi işe yaramaz hissettiren arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum jeyyar Şeniz Şeniz Şeniz. Adresleri bulan , KK da ve diğer yerlerde duyurulmasını sağlayan , fikirler sunan ,metni hazırlayan, adresleri güncellememi sağlayan arkadaşlarıma hepimiz adına çok teşekkür ediyorum .TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR :hooray:
bir cevap daha
ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...
--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
Republic of Turkey'...Türkiye uluslaarası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye'kelimesinin ir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de 'hindi' anlamına gelmesinin hiçbir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının 'Türkiye' olduğudur.
Bu ülkenin adı 'Turkey'değil'Türkiye'dir ve herkes bunu,bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin'Hindi cumhuriyeti'adıyla varlığını sürdürmesine diline,ırkına,kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBÜ üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
'Republic of Turkey=Hindi Cumhuriyeti'Bu ismi istemiyoruz.
'Republic of Türkiye' olmalı.
SAYGILAR
Kızlar bende şimdi bunu Dış işleri bakanlığına gönderdim ali.babacan@msa.gov.tr
:dance::dance:
afferim kız aklınla bin yaşa Şeniz
peki bu bakanların falan adreslerini nereden bulacağız