• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Bu konuda tam net hatırlamıyorum ama yaklasık ıkı yıl once ayaklanan bı grup daha vardı.Onların mailleride elden ele dolasdı.Sonuc ne oldu bılmıyorum ben hayatımdakı bazı degısıklıklerden dolayı aralarından ayrıldım.Sımdı bunu hemen onlara yolluyorum.Msn ımdekı adreslerıme.gmail dekı adreslerıme.....

özgürce ben de senin gibi düşünüyorum...guruptaki arkadaşlar günleri geldiğinde yollasınlar..
yollayan arkadaşlar tekrar mail atmasınlar..
seninde dediğin gibi hep aynı isimleri görünce küçük bir grup sanacaklar..herkes sırası geldiğinde göndersin lütfen..o kadar emek verip gurup lar yaptınız...teşekkür ediyorum bütün arkadaşlarıma

This is the mail system at host smtp.sabah.com.tr. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system bu ne demekse bu geldiCADIARZU sonra birde

Mailiniz elimize ulaşmıştır.Teşekkür ederiz. Ekonomi Muhabirleri Derneği :dance:

Özgürcem listene benide bir zahmet eklermisin.

Bazi özel problemlerden dolayi, aklim bir karis havada, pek etrafima bakamaz oldum. Ama yinede biraz olsun katkim olsun istiyorum.

Vatanimiz icin Hayirlisini diliyorum ... :teytey:

This is the mail system at host smtp.sabah.com.tr. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system <eardic@sabah.com.tr>: host 192.168.1.9[192.168.1.9] said: 552 5.2.2 Over quota (in reply to RCPT TO command)
.............................
Hi. This is the qmail-send program at mynet.com.I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. <mybuguncomtr_eafyoncu@mynet.com.tr>:3.1/3.0Unable to chdir maildir ! --- Below this line is a copy of the message.
.................................
To: sbursali@sabah.com.tr, yazici@yeniasir.com.tr, hakan@showradyo.com.tr, dunya@dunya.com.tr, calkivik@itu.edu.tr, radyo@radyoodtu.com.tr, radyo@bilkent.edu.tr, editor@bestfm.com.tr, acikradyo@acikradyo.com.tr, info@radyomydonose.com.tr, burcu@radyomydonose.com.tr, cengiz@radyomydonose.com.tr, didem@radyomydonose.com.tr, selcuk@radyomydonose.com.tr, serdar@radyomydonose.com.tr, nyildiz@canwest.com.tr, cferay@canwest.com.tr Subject: =?windows-1254?Q?H=DDND=DD_CUMHUR=DDYET=DD_DE=D0=DDL=DDZ?= Your message cannot be delivered to the following recipients: Recipient address: selcuk@radyomydonose.com.tr Reason: Over quota
.........................................
This is the Postfix program at host virusgw.sadecehosting.com. I'm sorry to have to inform you that your message could not bebe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The Postfix program <editor@bestfm.com.tr>: host 77.92.152.20[77.92.152.20] said: 511 sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 - chkuser) (in reply to RCPT TO command)
........................................
****** Message from InterScan Messaging Security Suite ****** Sent <<< RCPT TO:<tunerim@tercuman.com.tr>Received >>> 550 5.1.1 <tunerim@tercuman.com.tr> user unknown; rejecting Unable to deliver message to <tunerim@tercuman.com.tr>. ************************ End of message **********************

geri dönen ve hatalı adresler özgürcem bunları çıkarsakmı canım
sana çok teşekkür ediyorum okadar güzel ayarlamışsınki 5dk sürmüyor bile liste emeğine yüregine sağlık hakkını helal et canım
tüm katılan arkadaşlarada teşekkürler allah emeklerinizi boş çevirmesin kolay gelsin sevgiler

Kurumsal haberleşme adresimizi lütfen meşgul etmeyiniz. Bu gruba nasıl dahil edildiğimizi bilemiyoruz ama lütfen adresimizi aranızda yazıştığınız bu mail grubunuzdan çıkarınız.

Saygılarımızla,

Açık Radyo

cevap
meşguliyet için öncelikle özür dileriz bu gruba dahil edilmenizin amacı bunu tüm ülkeye duyurmamızda yardımcı olabileceğinizi düşünmemizdir duyarlı ve elinde bu güç olan şahıs veya kurumlar var grubumuzda bizler amatörce başlattığımız küçük kampanyamız için önce tüm millet vekillerine yolladık şimdide medyada bizimle bu heyecanı paylaşacağını umduğumuz yerlere atıyoruz. olumlu veya olumsuz cevap verdiğiniz için teşekkürler lütfen lütfen ülkesi için cabalayan biz yürekli kadınların umudunu boşa çıkarmayın

tekrar özür diliyorum

saygı ve sevgiyle

Son düzenleme:
way maşallah..
işte budur,konu anlaşılmaya başladı.
Muhakkak bunu önemli bir yerlerde dile getirenler olacaktır.
Durmak yok,yola devamtatlicadiarzu(kesinlikle siyasi içerik değildir)

Kurumsal haberleşme adresimizi lütfen meşgul etmeyiniz. Bu gruba nasıl dahil edildiğimizi bilemiyoruz ama lütfen adresimizi aranızda yazıştığınız bu mail grubunuzdan çıkarınız.

Saygılarımızla,

Açık Radyo

cevap
meşguliyet için öncelikle özür dileriz bu gruba dahil edilmenizin amacı bunu tüm ülkeye duyurmamızda yardımcı olabileceğinizi düşünmemizdir duyarlı ve elinde bu güç olan şahıs veya kurumlar var grubumuzda bizler amatörce başlattığımız küçük kampanyamız için önce tüm millet vekillerine yolladık şimdide medyada bizimle bu heyecanı paylaşacağını umduğumuz yerlere atıyoruz. olumlu veya olumsuz cevap verdiğiniz için teşekkürler lütfen lütfen ülkesi için cabalayan biz yürekli kadınların umudunu boşa çıkarmayın

tekrar özür diliyorum

saygı ve sevgiyle

çok güzel cevap vermişsin canım.. keşke biraz daha duyarlı olabilseler de şikayet etmek yerine desteklediklerini bildirebilseler...

ÖzgürCe'den alinti
Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYOR :)

tamam canim cok tesekkür ediyorum.. a.s.
bu konuda biraz bile katkim olabilirse ne mutlu bana... :teytey:
ben yurt disinda yasiyorum ve bundan burdaki türkleride bu konu hakkinda bilgilendiricem...
dilerim cevremdekiler bu konuya duyarsiz kalmazlar....

Son düzenleme:
Siz hangi, gündünüz arkadaşlarım ŞenizYa endişem ne biliyor musunuz ben de bir iki kez yolladım ama hergün aynı kişileri görürlerse kalabalık bir gurup değil, ısrarlı küçük bir gurup gibi algılanır mıyız acaba :uhm:

sürekli aynı isimlerin görünmemesi konusunda haklısın özgürce...o yüzden herkes kendi gününü beklese yada herkes sadece bir kereliğine gönderse bu yazıyı mail adreslerine yanlış anlaşılmamış oluruz...

kendinizi onların yerine koyun...sürekli aynı kişilerden gelen maillerden sıkılmaz mıydınız, farklı farklı kişilerden gelen mailleri gördükçe bu işin büyük bi boyutta olduğunu düşünmez miydiniz...

hem o kadar listeler hazırladı özgürce, herkese farklı günler verdi; çünkü önceki kampanyada çoğu mail posta kutusu dolu uyarısıyla geri geldi...bu sefer 10'ar kişilik gruplar halinde belli günlerde gönderirsek mailleri posta kutularını boşaltmalarına fırsat vermiş de oluruz...

ne dersiniz arkadaşlar... Şeniz

mynetten gönderecek arkadaşlar... buradan kopyala yağıştır yapıp gönderebilirsiniz...

<selin.ozavci@aksam.com.tr>, <aycan.saroglu@aksam.com.tr>, <ekin.turkantos@aksam.com.tr>, <selen.birsam@gmail.com>, <emrah.guler@aksam.com.tr>, <ece.arar@aksam.com.tr>, <gulumdagli@gmail.com>, <tarik.toros@aksam.com.tr>, <gulenay.borekci@aksam.com.tr>, <fugens@gmail.com>, <onderayla@gmail.com>, <ahu.uz@aksam.com.tr>, <ozlem.koyoglu@aksam.com.tr>, <mine.akverdi@aksam.com.tr>, <ozlem.koyoglu@aksam.com.tr>, <turkan.yilmazer@aksam.com.tr>, <sonsuz@derki.com>, <baris.kocaoglu@aksam.com.tr>, <k.dikbas@zaman.com.tr>, <e.mahcupyan@zaman.com.tr>, <a.yildirimturk@zaman.com.tr>, <a.aymaz@zaman.com.tr>, <i.ozturk@zaman.com.tr>, <n.hazar@zaman.com.tr>, <ali.unal@zaman.com.tr>, <t.alkan@zaman.com.tr>, <a.bulac@zaman.com.tr>, <e.dumanli@zaman.com.tr>, <m.niyazi@zaman.com.tr>, <m.yilmaz@zaman.com.tr>, <f.turkel@zaman.com.tr>, <a.yildirimturk@zaman.com.tr>, <b.ayvazoglu@zaman.com.tr>, <h.ozturk@zaman.com.tr>, <f.ertan@zaman.com.tr>, <tgc@tgc.org.tr>, <bm@tgc.org.tr>, <basinsenatosu@tgc.org.tr>, <c.usak@gyv.org.tr>, <e.aytav@gyv.org.tr>, <g.vural@gyv.org.tr>, <htokak@gyv.org.tr>, <s.yaylaci@gyv.org.tr>, <bilgi@bik.gov.tr>, <bilgi@cgd.org.tr>, <baskon@basinkonseyi.org.tr>, <emd@emd.org.tr>, <info@gazetecilercemiyeti.org.tr>, <info@karikaturculerdernegi.org>, <ratem@ratem.org>, <rayad@rayad.org>, <tbb1908@yahoo.com>, <info@gazetecilerfederasyonu.org>, <fmd@fmd.org.tr>, <tsyd@tsyd.org>, <t.alkan@zaman.com.tr>, <iletisim@microsoft.com>, <info@edevlet.net>, <tturenc@hurriyet.com.tr>, <dhizlan@hurriyet.com.tr>, <mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr>, <ahmethakan@hurriyet.com.tr>, <vmunyar@hurriyet.com.tr>, <ftinc@hurriyet.com.tr>, <ekumcu@hurriyet.com.tr>, <skucuksahin@hurriyet.com.tr>, <esaglam@hurriyet.com.tr>, <ecelebi@hurriyet.com.tr>, <aarman@hurriyet.com.tr>, <nerk@hurriyet.com.tr>, <rturan@hurriyet.com.tr>, <noyandogan@hurriyet.com.tr>, <csemercioglu@hurriyet.com.tr>, <nilfm@hurriyet.com.tr>, <adam@hurriyet.com.tr>, <t.akyol@milliyet.com.tr>, <can.dundar@ekolay.net>, <h.pulur@milliyet.com.tr>, <ytoruner@milliyet.com.tr>, <guras@milliyet.com.tr>, <ytoruner@milliyet.com.tr>, <ankcum@ttnet.net.tr>, <erdalatak@superonline.com>, <yakup@metu.edu.tr>, <ankcum@ttnet.net.tr>, <erginy@tr.net>, <erolmanisa@yahoo.com>, <ekongar@cumhuriyet.com.tr>, <turkmini@superonline.com>, <behic.kilic@tercuman.com.tr>, <kusoglu@vizyonymm.com.tr>, <muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr>, <hakki.kurban@tercuman.com.tr>, <senol.gezer@tercuman.com.tr>, <volkan.gunak@skyturk.com>, <lalesivgin@yahoo.com>, <serhatakkan@gmail.com>, <nazmicelenk@hotmail.com>, <mudafaaihukuk@superonline.com>, <aydin.menderes@tercuman.com.tr>, <mbarlas@sabah.com.tr>, <eardic@sabah.com.tr>, <nilicak@sabah.com.tr>, <esafak@sabah.com.tr>, <utalu@sabah.com.tr>, <ayildirim@sabah.com.tr>, <okanm@sabah.com.tr>, <okur@sabah.com.tr>, <ulkutamer@sabah.com.tr>, <omerlutfimete@bugun.com.tr>, <epazarci@bugun.com.tr>, <mmetiner@bugun.com.tr>, <aisiklar@bugun.com.tr>, <cozdemir@bugun.com.tr>, <igurpinar@bugun.com.tr>, <caltinyelek@bugun.com.tr>, <pcakiroglu@bugun.com.tr>, <tozkan@bugun.com.tr>, <ikokbulut@bugun.com.tr>, <gokturkgulay@yahoo.com>, <atasgetiren@bugun.com.tr>, <tokta@bugun.com.tr>, <ngonultas@bugun.com.tr>, <aabir@bugun.com.tr>, <epazarci@bugun.com.tr>, <canaksin@bugun.com.tr>, <haygun@bugun.com.tr>, <ctoprak@bugun.com.tr>, <erhancelik@bugun.com.tr>, <mehmetpaksu@gmail.com>, <ttufan@bugun.com.tr>, <selimerol@bugun.com.tr>, <fkaraosmanoglu@bugun.com.tr>, <eafyoncu@bugun.com.tr>, <cussak@bugun.com.tr>, <tunerim@tercuman.com.tr>, <rauftamer@posta.com.tr>, <zelyut@gunes.com>, <turgay.renklikurt@gunes.com>, <bektas_cengiz@hotmail.com>, <atoyer@deu.edu.tr>, <cetindiyar@mynet.com>, <caralan@evrensel.net>, <hhuseyinevin@gmail.com>, <enversat@mynet.com>, <saymanyucel@yahoo.com>, <yilmaz.oztuna@tg.com.tr>, <yilmaz.altug@tg.com.tr>, <muhsin.abay@tg.com.tr>, <behcet.fakihoglu@tg.com.tr>, <toktayarzu@yahoo.com>, <mehmet.erel@dunya.com>, <osman.arolat@dunya.com>, <taylane@dunya.com>, <kusoglu@vizyonymm.com.tr>, <hakki.kurban@tercuman.com.tr>, <levent.cezik@tercuman.com.tr>, <aydin.menderes@tercuman.com.tr>, <tulin.koksal@tercuman.com.tr>, <spor@tercuman.com.tr>, <ogencer@yeniasir.com.tr>, <sedakg@gmail.com>, <sbursali@sabah.com.tr>, <yazici@yeniasir.com.tr>, <hakan@showradyo.com.tr>, <dunya@dunya.com.tr>, <calkivik@itu.edu.tr>, <radyo@radyoodtu.com.tr>, <radyo@bilkent.edu.tr>, <editor@bestfm.com.tr>, <acikradyo@acikradyo.com.tr>, <info@radyomydonose.com.tr>, <burcu@radyomydonose.com.tr>, <cengiz@radyomydonose.com.tr>, <didem@radyomydonose.com.tr>, <selcuk@radyomydonose.com.tr>, <serdar@radyomydonose.com.tr>, <nyildiz@canwest.com.tr>, <cferay@canwest.com.tr>, <mabirand@e-kolay.net>

bunlar çok işime yaradı canım, mynet arada noktalı virgülü kabul etmiyor.
belki yararlanmak isteyen olur.

Mailiniz elimize ulaÅ&#65533;mıÅ&#65533;tır.
TeÅ&#65533;ekkür ederiz.

Ekonomi Muhabirleri DerneÄ&#65533;i

Ekonomi muhabirleri derneğinden bu otomatik mesaj geldi.

30 mayıs nasıl gidiyor geri döenenler oldumu sizdede
şu ekonomi muhabirleri derneğide bıkmadan
göndermiş ya bravo onlara diğerleri gibi yeter falan dememişler
hadi kızlar elleinze kuvvet yerimseniben

Katılıyorum ezbuzuma durmak yok tarihimi bekliyorum canlarım o yüzden yazmıyorum telefonumun alarmını bile kurdum 18 haziran sabahı ilk işim maillerimizi atmam olacak..Hepinizin o güzel ellerine sağlık..Çok teşekkür ederim canlarım size:asigim:

Saygılarımızla,

Açık Radyo

cevap

tekrar özür diliyorum

saygı ve sevgiyle

Kizlar bana da bir cevap geldi;
ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi

Biri bizi destekliyormus!! Yasasinnnn:sm_cool:

Bekliyorum heyecanla gelecek mailleri..
:enbuyukkk:

ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi

banada geldi şükür olumlu bir haber devam :enbuyukkk:

Süpersiniz Kizlar...

Katilmayi cok isterdim ama carsambadan itibaren TRye ucuyorum internete girmeye
firsatim olmayacak galiba...

Bide burda yani isyerindede ekrani kücücük yapip gizli gizli giriyorum,
o yüzden malesef öyle fazla katilamiyorum herseye...

Yalniz bisey söylemek istiyorum...
"Republic of TÜRKIYE" cok güzel....bencede öyle olmali...

ama ingiliz/amerikan ve bi kac ülkenin daha alfabesinde "Ü" harfi yok...
"UE" olarak kullaniliyor, söylemek istedim sadece biliyorsunuzdur ztn..:utangac:.

ayy çok heyecanlandım kızlarr yaa banada geldi aynı mesaj

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi

Back