- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.401
kızlar bende bugün gmail adresimden gönderdim adreslere yarında msn adreslerimden göndercem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurumsal haberleşme adresimizi lütfen meşgul etmeyiniz. Bu gruba nasıl dahil edildiğimizi bilemiyoruz ama lütfen adresimizi aranızda yazıştığınız bu mail grubunuzdan çıkarınız.
Saygılarımızla,
Açık Radyo
cevap
meşguliyet için öncelikle özür dileriz bu gruba dahil edilmenizin amacı bunu tüm ülkeye duyurmamızda yardımcı olabileceğinizi düşünmemizdir duyarlı ve elinde bu güç olan şahıs veya kurumlar var grubumuzda bizler amatörce başlattığımız küçük kampanyamız için önce tüm millet vekillerine yolladık şimdide medyada bizimle bu heyecanı paylaşacağını umduğumuz yerlere atıyoruz. olumlu veya olumsuz cevap verdiğiniz için teşekkürler lütfen lütfen ülkesi için cabalayan biz yürekli kadınların umudunu boşa çıkarmayın
tekrar özür diliyorum
saygı ve sevgiyle
Siz hangi, gündünüz arkadaşlarım ŞenizYa endişem ne biliyor musunuz ben de bir iki kez yolladım ama hergün aynı kişileri görürlerse kalabalık bir gurup değil, ısrarlı küçük bir gurup gibi algılanır mıyız acaba :uhm:
mynetten gönderecek arkadaşlar... buradan kopyala yağıştır yapıp gönderebilirsiniz...
<selin.ozavci@aksam.com.tr>, <aycan.saroglu@aksam.com.tr>, <ekin.turkantos@aksam.com.tr>, <selen.birsam@gmail.com>, <emrah.guler@aksam.com.tr>, <ece.arar@aksam.com.tr>, <gulumdagli@gmail.com>, <tarik.toros@aksam.com.tr>, <gulenay.borekci@aksam.com.tr>, <fugens@gmail.com>, <onderayla@gmail.com>, <ahu.uz@aksam.com.tr>, <ozlem.koyoglu@aksam.com.tr>, <mine.akverdi@aksam.com.tr>, <ozlem.koyoglu@aksam.com.tr>, <turkan.yilmazer@aksam.com.tr>, <sonsuz@derki.com>, <baris.kocaoglu@aksam.com.tr>, <k.dikbas@zaman.com.tr>, <e.mahcupyan@zaman.com.tr>, <a.yildirimturk@zaman.com.tr>, <a.aymaz@zaman.com.tr>, <i.ozturk@zaman.com.tr>, <n.hazar@zaman.com.tr>, <ali.unal@zaman.com.tr>, <t.alkan@zaman.com.tr>, <a.bulac@zaman.com.tr>, <e.dumanli@zaman.com.tr>, <m.niyazi@zaman.com.tr>, <m.yilmaz@zaman.com.tr>, <f.turkel@zaman.com.tr>, <a.yildirimturk@zaman.com.tr>, <b.ayvazoglu@zaman.com.tr>, <h.ozturk@zaman.com.tr>, <f.ertan@zaman.com.tr>, <tgc@tgc.org.tr>, <bm@tgc.org.tr>, <basinsenatosu@tgc.org.tr>, <c.usak@gyv.org.tr>, <e.aytav@gyv.org.tr>, <g.vural@gyv.org.tr>, <htokak@gyv.org.tr>, <s.yaylaci@gyv.org.tr>, <bilgi@bik.gov.tr>, <bilgi@cgd.org.tr>, <baskon@basinkonseyi.org.tr>, <emd@emd.org.tr>, <info@gazetecilercemiyeti.org.tr>, <info@karikaturculerdernegi.org>, <ratem@ratem.org>, <rayad@rayad.org>, <tbb1908@yahoo.com>, <info@gazetecilerfederasyonu.org>, <fmd@fmd.org.tr>, <tsyd@tsyd.org>, <t.alkan@zaman.com.tr>, <iletisim@microsoft.com>, <info@edevlet.net>, <tturenc@hurriyet.com.tr>, <dhizlan@hurriyet.com.tr>, <mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr>, <ahmethakan@hurriyet.com.tr>, <vmunyar@hurriyet.com.tr>, <ftinc@hurriyet.com.tr>, <ekumcu@hurriyet.com.tr>, <skucuksahin@hurriyet.com.tr>, <esaglam@hurriyet.com.tr>, <ecelebi@hurriyet.com.tr>, <aarman@hurriyet.com.tr>, <nerk@hurriyet.com.tr>, <rturan@hurriyet.com.tr>, <noyandogan@hurriyet.com.tr>, <csemercioglu@hurriyet.com.tr>, <nilfm@hurriyet.com.tr>, <adam@hurriyet.com.tr>, <t.akyol@milliyet.com.tr>, <can.dundar@ekolay.net>, <h.pulur@milliyet.com.tr>, <ytoruner@milliyet.com.tr>, <guras@milliyet.com.tr>, <ytoruner@milliyet.com.tr>, <ankcum@ttnet.net.tr>, <erdalatak@superonline.com>, <yakup@metu.edu.tr>, <ankcum@ttnet.net.tr>, <erginy@tr.net>, <erolmanisa@yahoo.com>, <ekongar@cumhuriyet.com.tr>, <turkmini@superonline.com>, <behic.kilic@tercuman.com.tr>, <kusoglu@vizyonymm.com.tr>, <muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr>, <hakki.kurban@tercuman.com.tr>, <senol.gezer@tercuman.com.tr>, <volkan.gunak@skyturk.com>, <lalesivgin@yahoo.com>, <serhatakkan@gmail.com>, <nazmicelenk@hotmail.com>, <mudafaaihukuk@superonline.com>, <aydin.menderes@tercuman.com.tr>, <mbarlas@sabah.com.tr>, <eardic@sabah.com.tr>, <nilicak@sabah.com.tr>, <esafak@sabah.com.tr>, <utalu@sabah.com.tr>, <ayildirim@sabah.com.tr>, <okanm@sabah.com.tr>, <okur@sabah.com.tr>, <ulkutamer@sabah.com.tr>, <omerlutfimete@bugun.com.tr>, <epazarci@bugun.com.tr>, <mmetiner@bugun.com.tr>, <aisiklar@bugun.com.tr>, <cozdemir@bugun.com.tr>, <igurpinar@bugun.com.tr>, <caltinyelek@bugun.com.tr>, <pcakiroglu@bugun.com.tr>, <tozkan@bugun.com.tr>, <ikokbulut@bugun.com.tr>, <gokturkgulay@yahoo.com>, <atasgetiren@bugun.com.tr>, <tokta@bugun.com.tr>, <ngonultas@bugun.com.tr>, <aabir@bugun.com.tr>, <epazarci@bugun.com.tr>, <canaksin@bugun.com.tr>, <haygun@bugun.com.tr>, <ctoprak@bugun.com.tr>, <erhancelik@bugun.com.tr>, <mehmetpaksu@gmail.com>, <ttufan@bugun.com.tr>, <selimerol@bugun.com.tr>, <fkaraosmanoglu@bugun.com.tr>, <eafyoncu@bugun.com.tr>, <cussak@bugun.com.tr>, <tunerim@tercuman.com.tr>, <rauftamer@posta.com.tr>, <zelyut@gunes.com>, <turgay.renklikurt@gunes.com>, <bektas_cengiz@hotmail.com>, <atoyer@deu.edu.tr>, <cetindiyar@mynet.com>, <caralan@evrensel.net>, <hhuseyinevin@gmail.com>, <enversat@mynet.com>, <saymanyucel@yahoo.com>, <yilmaz.oztuna@tg.com.tr>, <yilmaz.altug@tg.com.tr>, <muhsin.abay@tg.com.tr>, <behcet.fakihoglu@tg.com.tr>, <toktayarzu@yahoo.com>, <mehmet.erel@dunya.com>, <osman.arolat@dunya.com>, <taylane@dunya.com>, <kusoglu@vizyonymm.com.tr>, <hakki.kurban@tercuman.com.tr>, <levent.cezik@tercuman.com.tr>, <aydin.menderes@tercuman.com.tr>, <tulin.koksal@tercuman.com.tr>, <spor@tercuman.com.tr>, <ogencer@yeniasir.com.tr>, <sedakg@gmail.com>, <sbursali@sabah.com.tr>, <yazici@yeniasir.com.tr>, <hakan@showradyo.com.tr>, <dunya@dunya.com.tr>, <calkivik@itu.edu.tr>, <radyo@radyoodtu.com.tr>, <radyo@bilkent.edu.tr>, <editor@bestfm.com.tr>, <acikradyo@acikradyo.com.tr>, <info@radyomydonose.com.tr>, <burcu@radyomydonose.com.tr>, <cengiz@radyomydonose.com.tr>, <didem@radyomydonose.com.tr>, <selcuk@radyomydonose.com.tr>, <serdar@radyomydonose.com.tr>, <nyildiz@canwest.com.tr>, <cferay@canwest.com.tr>, <mabirand@e-kolay.net>
Kurumsal haberleşme adresimizi lütfen meşgul etmeyiniz. Bu gruba nasıl dahil edildiğimizi bilemiyoruz ama lütfen adresimizi aranızda yazıştığınız bu mail grubunuzdan çıkarınız.
Saygılarımızla,
Açık Radyo
cevap
meşguliyet için öncelikle özür dileriz bu gruba dahil edilmenizin amacı bunu tüm ülkeye duyurmamızda yardımcı olabileceğinizi düşünmemizdir duyarlı ve elinde bu güç olan şahıs veya kurumlar var grubumuzda bizler amatörce başlattığımız küçük kampanyamız için önce tüm millet vekillerine yolladık şimdide medyada bizimle bu heyecanı paylaşacağını umduğumuz yerlere atıyoruz. olumlu veya olumsuz cevap verdiğiniz için teşekkürler lütfen lütfen ülkesi için cabalayan biz yürekli kadınların umudunu boşa çıkarmayın
tekrar özür diliyorum
saygı ve sevgiyle
Kizlar bana da bir cevap geldi;
ARKADAŞLAR MAİLLERİNİZİ ALIYORUM... TÜRKİYE BİR HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR... SİZİ DESTEKLİYORUM...
--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
Biri bizi destekliyormus!! Yasasinnnn:sm_cool:
Bekliyorum heyecanla gelecek mailleri..
:enbuyukkk: