- Konu Sahibi BenOzgurce
-
özgürcem yine bu yazı yımı gönderiyoruz canım ben gazetelere başlamıştım aslında ama 29 mayıs denince durdum hep bir anda daha etkili olur.benim bazı alıntılardan faydalanıp hazırladığım yolladığım mail im bu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İLGİLİ MAKAMA
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umarım beğenirsiniz kısa sürede hazırladım. Bİraz vakit olsa daha iyi birşeyler çıkardı. Bu arada bannerda kullandığım argo için kusura bakmayın : )
Vay be! :)Çok tuttum bunu. Hatta argoyu sevesim ve bu lafı tekrarlayasım bile geldi. He he henaniknanik Kafana sağlık editör ağabey...
:roflol::roflol: Arkadaşlar bu arada büyük ihtimalle bizim gönderdiğimiz mailler önemsiz posta olarak gidiyor. O yüzden Başlığın önemi daha da artıyor .Okumasalarda HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ ! başlığını görüyorlardır.
Konu başlığını acaba daha açıklayıcı mı yapsak ?
Canım tarih 29 mayıs tabi günlük guruplar yapacağız bu sefer .Yani 19 mayısta hepimiz göndermiştik posta kutuları dolu mesajları geldi ya , şimdi hergün gurup gurup yollayacağız .
29 mayıs gurubu
30 mayıs gurubu
31 mayıs gurubu 1 haziran 2 haziran 3 haziran ........................ böyle guruplar kuracağız hergün aynı başlığı görünce dikkate alırlar belki:)
!4 noluyum.Bu ilk gün mü oluyor yani, 29 Mayıs mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?