- 6 Aralık 2007
- 4.203
- 1
- 156
- Konu Sahibi BenOzgurce
ben de varım .........jeyyar...
çökertelim maillerini:roflol::roflol:
çökertelim maillerini:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım bende seni merak ediyordum dün miğren diyordun allah yardımcın olsun
Umarım beğenirsiniz kısa sürede hazırladım. Bİraz vakit olsa daha iyi birşeyler çıkardı. Bu arada bannerda kullandığım argo için kusura bakmayın : )
Umarım beğenirsiniz kısa sürede hazırladım. Bİraz vakit olsa daha iyi birşeyler çıkardı. Bu arada bannerda kullandığım argo için kusura bakmayın : )
Buraya yazmıyorum diyemi unutuldum ben yaaa:dilcikar::dilcikar:Banner süper :roflol:Ben takipçiyim maillerimide atıyorum Lütfen unutmayınız tesüflerimi bildiririm ..Bak şimdi imzalar açık olsaydı bu bannerı hemen eklerdimyerimseniben
Canım tarih 29 mayıs tabi günlük guruplar yapacağız bu sefer .Yani 19 mayısta hepimiz göndermiştik posta kutuları dolu mesajları geldi ya , şimdi hergün gurup gurup yollayacağız .banner komik olmuş,iyidir iyidir,onlarda bu dilden iyi anlar zaten..
tarih belirleyin artıık..
bide yeni topikte,gönderilecek metin ve mail adresleri bi sayfada olsunki copy kolay olsun..
Ben pc ye kaydettim çok beğendim çümkü
özgürcem yazıyı görseler bile silerler
sanatçılarada göndersek mi acaba
banner komik olmuş,iyidir iyidir,onlarda bu dilden iyi anlar zaten..
tarih belirleyin artıık..
bide yeni topikte,gönderilecek metin ve mail adresleri bi sayfada olsunki copy kolay olsun..
1-Özgürce
2-Adıvar
3-Barçman
4-eylül-13
5-Dafne
6-<Çitlémbik>
7-Ev hanımı
8-Bhk
9-Lereenim
10- ezbuz
11- Gözek
12-nevbahar