• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
gelişmeler nedir arkadaşlar ?
:asigim:canım hemşom bak en son bu şekilde hareket etmeye karar verdik
şimdik destek olucak arkadaşlarımız ile gurup gurup ayrılarak
mail atacağız:asigim:

29 Mayısta başlayalım mı arkadaşlar ,o zamana kadar siteye duyurular yapalım 29 Mayısta herkes toplanır guruplara ayrılırız.
29 mayıs gurubu
30 mayıs gurubu
31 mayıs gurubu
1 haziran gurubu
2 haziran gurubu
3 haziran gurubu
..............................
Sayımız fazla olursa, her gün 20 şer kişiden göndeririz. Cevap gelene kadar dönüşümlü olarak devam ederiz :) jeyyar Olur mu sizce uygun mu ?
Uygunsa bütün üyelere tek tek çağrı yapmamız gerekecek galiba :)
Arkadaşlar akıl akıldan üstündür siz de fikirlerinizi söyleyin, zaman kısıtlı çünkü, hemen harekete geçip arkadaşları davet etmeye başlayalım:)

canım tamam ben varım..
süper harik abir fikira.s.
:sm_cool:ay içim içime sığmadı valla
çok heyecanlandım şimdi
ne zaman başlıyoruz:dance:

Geçmişi okudım kızlar 29 mayısta başlıyoruz tekrar göndermeye tamamdır
grup olayınıda çözelim 29 mayıs grubunda kimler var?
30 mayıs grubunda kimler var? bunlarıda hallettik mi start verilsin

Geçmişi okudım kızlar 29 mayısta başlıyoruz tekrar göndermeye tamamdır
grup olayınıda çözelim 29 mayıs grubunda kimler var?
30 mayıs grubunda kimler var? bunlarıda hallettik mi start verilsin

öncelikle bize destek olanlara tek tek bir şekilde tespit etmek gerekir
birde çoğunluğu elde etmek gerekiyor
yani üç beş kişi ile olucak bir iş değil bu
gönüllü olan herkez tek tek HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ BENDE VARIM desin
ve isimler çıksın ortaya
daha sonrasında tarihlere ayırma kısmı kolay bence

ilk ben başlıyorum
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ BENDE VARIM....a.s.

Son düzenleme:
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ türkiye cumhuriyetiyiz hepde öyle kalacağız bende sonuna kadar varım

öncelikle bize destek olanlara tek tek bir şekilde tespit etmek gerekir
birde çoğunluğu elde etmek gerekiyor
yani üç beş kişi ile olucak bir iş değil bu
gönüllü olan herkez tek tek HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ BENDE VARIM desin
ve isimler çıksın ortaya
daha sonrasında tarihlere ayırma kısmı kolay bence

ilk ben başlıyorum
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ BENDE VARIM....a.s.

HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ BENDE VARIM oldu iki a.s.

arkadaşlar 29 mayısa katılacaklara bir başlık açsak daha iyimi olur acaba

canım benim öyle ayrı bir topik açılırsa yönetim tarafından tekrar bu sayfaya yönlendirilir
yinede özgürcemiz gelsede yönetim ile bir konuşsa,belki izin verilir...
ama topiğe gelip sadece bir teşekkür edip gidenler oluyor

il sayfadaki teşekkür sayısına bir bak tatlım,birde buraya bu topiğe gelip destek verenlerin sayısına bakalım o zaman anlıyacaksın benim ne demek istediğimi a.s.

<¢itlémßik>, * Bahar *, *seli*, .*.KUZEY.*., ..nehir.., 1BukeT, adaylaarda, Adıvar, ahleyar_22, Ali's Mother, Alyazmalı, Anni$, anuşka, Archalais, arzusoydan, Aspirin, atıka81, ayca_can, aylin35, Aysecik, ayseseda, ayshe85, Azeri kizi, azra_sila, bahçelievler67, ballım53, Balsurat, baturnuray, BerŞule, BEYAZ LALE, bhk, Bicapple, blackrose23, burcu8279, burcukutlu, canavar, candy38, ceku, charming, chatlock, chocotripi, cidy, cinsilatif, çirkin betty, conix, CORUMMLUcadi, Cruciatus, çubuk kraker, dafne, daisy06, deep blue, demothy, denizinkızı, deniz_güneş, dids, dost27, duru16, ebruli_hayat, EBRULUM, EcMeL, edali368, Editor, EflatunSu, Egem, EKİNOKS, Elendra, elmayra:), emel42, Emine, emine Gülşen, esma kısmet, esma79, esra tekin, ESRAXE, Ev -Hanımı, eylull85, eylul_13, ezbuz, fatto, fenerbahcemine84, ferhoşteyze, filizim, Fiyuce, Forever, fındık_kurduyum ben, G&NUR24, Gamiş, ggüvercin, gll, guellue, gulan06, gulser, gülcee, gülse, Gülsemin, gymlova, hasret eyup, havvin, haziran17, herbaryum, Herbela, Heros, Hoppidi, Hülya, hürrem 2000, Hüzün_Yılı, H_İ_S, ilayda26, ilona, iremsu, isuwaelis, jojee, KALB!M, kanaviçe, KAPICININ_BİTLİ _KIZI, kardelen86, kayserilim, keçi kız, kedijik, keighburne, Kelebek, kibele, kisacaeinstein:), kkgm, knskns, Kuğum, kukuleta, kübra38, kütahya, lafael, lente, leydi500, life_city, lllalll, LİMMONN, mannak, masal, mavibüyü, mavisim21, mehay, mehinbanu, melankoli, meltosh, mihriban_yk, Mine, Mirayım, misty, MizzBunny, MTS, mues, mune, musran, narinim78, NazLı, nevrosky, Neyran, ngs2007, nila16, NILBERA, nix, nrsnkma39, oburşirin, oges, okeyin-aranan-dördüncüsü, okyanus elif, okypete, olilya, Orkidem, ozdenarda, papatya16, peyzaj_6134, pinark1, pinklove, pismaniye, platonik_ask, prometheus, püsük, realist, rehavet, sarikizim, sayemu, seher yeli, sergüzeşt, Sersoy79, sevgi8, seyma88, seyran, silver73, smhsmh, sny, SodaLemon, songülll, sulee, SUNİŞ, SUPERİSİ06, suzanna200, SıCaK BrOwNi, sırım, talin, tatlicadiarzu, TATOŞ, TazeGelin, Terapi, turuncu86, verde, yeldanur, YELİZ, yengecburcu, yeniyaşam, yesilkurbaga, yeşilim, ülüfet, Z@z@, ze-ta, zerrecik, zeyhat, zeytin gözlü, zeytingözlü, ZEYTİN, ZuZuu, züm@rüt, zynpp, ölüraskınsana, ÖZÜMBÜŞ, _DaRKiNLiFe_, _ENESİM_, _EsCApE_, _esma_, _SakURa_, _TuBiLiK_, ~CaNo~, ¤ decemBer ¤

şimdi kaç kişiyiz,parmakla sayılacak kadar az

şimdi sayalım
1-Özgürce
2-Adıvar
3-Barçman
4-ben
5-Dafne
6-Çitlenbik
7-Ev hanımı
8-Bhk
işallah dahada çoğalıcaz a.s.

kısa ve öz bir açıklama hazırlayarak profil mesajlarından bilgi mesajı bırakalım herkeze
özelliklede not düşelim sadece teşekkürlerde değil,icraatlerle bizlere destek olunsun
yapalımmı böyle bir şey arkadaşlar

R harfini unutmuşum diye benim reha muhtar mailimde geri gelmiş şimdi bir daha yolladım bakalım ilgilenecekmi

arkadaşlar ya bu ara fazla giremiyodum nete,yazamadım buraya ama o mail adreslerine yolladım ben de;görev tamam yania.s

inşallah bi işe yarar

1-Özgürce
2-Adıvar
3-Barçman
4-eylül-13
5-Dafne
6-Çitlenbik
7-Ev hanımı
8-Bhk
9-Lereenim
10- ezbuz
11- Gözek
12-nevbahar
13-smhsmh
14-ayl@
15-fatto
16-çubuk kraker
17-candy38
19-Heros
20-elif
21-eldeniz
22-*seli*
23-Ebrulum
24-yeşilkurbaga
25-dids
26-dhilek
27-lente
28-mızzbunny
29-Çokoprens
30-Ali'smother
31-nartaneleri
32-kronick
32-turuncu86
33-*mavili*
34-canavar
35-nix
36-deniz-güneş
37-mavrulam
38-özümbüş
39-Nazlı
Şimdilik kesin gözüyle baktığım listemiz bu eklemeler yaparız Şeniz

Son düzenleme:
ay yine gitmemiş benim mailim deli olacağım adresi kontrol ettim oda doğru neden gitmiyor acaba yaaa

özgürcem adıvara katılıyorum sen şöyle derdimizi anlatan bir mail örneği hazırla hepimiz oradan kopyalayıp yollayalım

Back