arkadaşlar 29 mayısa katılacaklara bir başlık açsak daha iyimi olur acaba
canım benim öyle ayrı bir topik açılırsa yönetim tarafından tekrar bu sayfaya yönlendirilir
yinede özgürcemiz gelsede yönetim ile bir konuşsa,belki izin verilir...
ama topiğe gelip sadece bir teşekkür edip gidenler oluyor
il sayfadaki teşekkür sayısına bir bak tatlım,birde buraya bu topiğe gelip destek verenlerin sayısına bakalım o zaman anlıyacaksın benim ne demek istediğimi a.s. <¢itlémßik>, * Bahar *, *seli*, .*.KUZEY.*., ..nehir.., 1BukeT, adaylaarda, Adıvar, ahleyar_22, Ali's Mother, Alyazmalı, Anni$, anuşka, Archalais, arzusoydan, Aspirin, atıka81, ayca_can, aylin35, Aysecik, ayseseda, ayshe85, Azeri kizi, azra_sila, bahçelievler67, ballım53, Balsurat, baturnuray, BerŞule, BEYAZ LALE, bhk, Bicapple, blackrose23, burcu8279, burcukutlu, canavar, candy38, ceku, charming, chatlock, chocotripi, cidy, cinsilatif, çirkin betty, conix, CORUMMLUcadi, Cruciatus, çubuk kraker, dafne, daisy06, deep blue, demothy, denizinkızı, deniz_güneş, dids, dost27, duru16, ebruli_hayat, EBRULUM, EcMeL, edali368, Editor, EflatunSu, Egem, EKİNOKS, Elendra, elmayra:), emel42, Emine, emine Gülşen, esma kısmet, esma79, esra tekin, ESRAXE, Ev -Hanımı, eylull85, eylul_13, ezbuz, fatto, fenerbahcemine84, ferhoşteyze, filizim, Fiyuce, Forever, fındık_kurduyum ben, G&NUR24, Gamiş, ggüvercin, gll, guellue, gulan06, gulser, gülcee, gülse, Gülsemin, gymlova, hasret eyup, havvin, haziran17, herbaryum, Herbela, Heros, Hoppidi, Hülya, hürrem 2000, Hüzün_Yılı, H_İ_S, ilayda26, ilona, iremsu, isuwaelis, jojee, KALB!M, kanaviçe, KAPICININ_BİTLİ _KIZI, kardelen86, kayserilim, keçi kız, kedijik, keighburne, Kelebek, kibele, kisacaeinstein:), kkgm, knskns, Kuğum, kukuleta, kübra38, kütahya, lafael, lente, leydi500, life_city, lllalll, LİMMONN, mannak, masal, mavibüyü, mavisim21, mehay, mehinbanu, melankoli, meltosh, mihriban_yk, Mine, Mirayım, misty, MizzBunny, MTS, mues, mune, musran, narinim78, NazLı, nevrosky, Neyran, ngs2007, nila16, NILBERA, nix, nrsnkma39, oburşirin, oges, okeyin-aranan-dördüncüsü, okyanus elif, okypete, olilya, Orkidem, ozdenarda, papatya16, peyzaj_6134, pinark1, pinklove, pismaniye, platonik_ask, prometheus, püsük, realist, rehavet, sarikizim, sayemu, seher yeli, sergüzeşt, Sersoy79, sevgi8, seyma88, seyran, silver73, smhsmh, sny, SodaLemon, songülll, sulee, SUNİŞ, SUPERİSİ06, suzanna200, SıCaK BrOwNi, sırım, talin, tatlicadiarzu, TATOŞ, TazeGelin, Terapi, turuncu86, verde, yeldanur, YELİZ, yengecburcu, yeniyaşam, yesilkurbaga, yeşilim, ülüfet, Z@z@, ze-ta, zerrecik, zeyhat, zeytin gözlü, zeytingözlü, ZEYTİN, ZuZuu, züm@rüt, zynpp, ölüraskınsana, ÖZÜMBÜŞ, _DaRKiNLiFe_, _ENESİM_, _EsCApE_, _esma_, _SakURa_, _TuBiLiK_, ~CaNo~, ¤ decemBer ¤
şimdi kaç kişiyiz,parmakla sayılacak kadar az