• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
ben kesin mail yollayacağım.sadece şuan bana göndereceğim tarih lazım kızlar.birkaç gün sonra çok yoğun olacağım.yol hazırlığı canıma okuyacak.
hadi çabuk beni bir gruba koyun bende hemen başlayım.Ankara'da 9' undan sonra farklı mail adresleriylede atacağım.
ŞenizŞeniz

1-Özgürce
2-Adıvar
3-Barçman
4-eylül-13
5-Dafne
6-<Çitlémbik>
7-Ev hanımı
8-Bhk
9-Lereenim
10- ezbuz
11- Gözek
12-nevbahar
13-smhsmh
14-ayl@
15-fatto
16-çubuk kraker
17-candy38
19-Heros
20-elif
21-eldeniz
22-*seli*
23-Ebrulum
24-yeşilkurbaga
25-dids
26-dhilek
27-lente
28-mızzbunny
29-Çokoprens
30-Ali'smother
31-nartaneleri
32-kronick
32-turuncu86
33-*mavili*
34-canavar
35-nix
36-deniz-güneş
37-mavrulam
38-özümbüş
39-Nazlı
40-blackrose23
41-denizinkızı
42-gülsemin
43-anuşka
44-blackqueen
45-iyi anne
46-çıtkır
47-ikuseku
48-hira_nur
49-jojee
50- tadli
Şimdilik kesin gözüyle baktığım listemiz bu eklemeler yaparız Şeniz
Candy38 sen hangi gün müsait olursun canım:)hergün bir gurubumuz olacak çünkü 29 mayısa kadar listeyi tamamlarız :) En son hali ve göndereceğimiz adresleri ayarlarız :)
Herkes çevresine haber verirse arkadaşlar daha kalabalık oluruz, sizi seviyorum :) Sakın banlanmayın ha ona göre :) :roflol::roflol:

Son düzenleme:
bende aynı emaili herkese yeniden geçtim...hazırlanan banneri da ekleyip öyle dağıtıyorum,bu arada sayın editörümüze teşekkür ederim,süper bir banner olmuş...argo falan değil,anladıkları dilden konuşuyoruz...

1-Özgürce
2-Adıvar
3-Barçman
4-eylül-13
5-Dafne
6-<Çitlémbik>
7-Ev hanımı
8-Bhk
9-Lereenim
10- ezbuz
11- Gözek
12-nevbahar
13-smhsmh
14-ayl@
15-fatto
16-çubuk kraker
17-candy38
19-Heros
20-elif
21-eldeniz
22-*seli*
23-Ebrulum
24-yeşilkurbaga
25-dids
26-dhilek
27-lente
28-mızzbunny
29-Çokoprens
30-Ali'smother
31-nartaneleri
32-kronick
32-turuncu86
33-*mavili*
34-canavar
35-nix
36-deniz-güneş
37-mavrulam
38-özümbüş
39-Nazlı
40-blackrose23
41-denizinkızı
42-gülsemin
43-anuşka
44-blackqueen
45-iyi anne
46-çıtkır
47-ikuseku
48-hira_nur
49-jojee
50- tadli
Şimdilik kesin gözüyle baktığım listemiz bu eklemeler yaparız Şeniz
Candy38 sen hangi gün müsait olursun canım:)hergün bir gurubumuz olacak çünkü 29 mayısa kadar listeyi tamamlarız :) En son hali ve göndereceğimiz adresleri ayarlarız :)
Herkes çevresine haber verirse arkadaşlar daha kalabalık oluruz, sizi seviyorum :) Sakın banlanmayın ha ona göre :) :roflol::roflol:

Ozgurce anim o cumlenin sonundaki sakin banlanmayin haa, bana miydi yoksa:dilcikar:

özgürcem haziranın 1 i sabahı yola çıkacağız.ilk grupla yani 29 u olursa çok sevinirim.bu aralar çok yoğun olacağım çünkü.

Bütün ülkeler kendi dilleriyle tanımlıyorken biz neden olmasın arkadaslar listede bende varım..

yeni katılan arkadaşlar, belirtilen günlerde belirtilen mail adreslerine belirtilen konuyla ilgili yazıyı göndereceğiz topluca bu kadar basit...ama öncelikle kimlerin katılacağını kesinleştirmeye çalışıyoruz...katılmak istediğinizi belirttikten sonra bu topiği takip etmeniz yeterli... a.s.

kuzular,
üye listesinden forumda aktif olan üyelere uyarı mesajı atıyordum.şlk attığım üyede ilk önce kısa bir mesaj yazıp link ekleden konunun linkini ekledim.sonrasınada direk bu mesajı kopyalayarak gönderdim.ama sonrasında gönderdiğim arkadaşlarda linkin çalışmadığını gördüm.
nasıl yapacağım bilen varmı?

bende aynısını yapıyorum ama linkler çalışıyor...muhtemelen eksik kopyalıyorsundur linki candycim...eğer eksik değilse bilemedim o zaman... :sm_confused:

Bende bu konudan çok rahatsızdım....
Republıc of TÜRKİYE
avrupa avrupa duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back