Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
canım yine üye profilere linki kopyalayılam
kopyalarken içerik ve mail edreslerini bırakalım
madem buraya gelip bakmak zor geliyor
en azından belki böyle bir yararı olur he ne dersinyerimseniben

Neyse bu gün bitti artık, biz yeni tarihi belirleyip, hemen duyurulara başlayalım:)Canım niyeti olan gelir burada sayfalarca arar bulur, sorar öğrenir aslında.
Kaç kişinin profillerine link attım.Mail yollayacağız dedim, bizimle misin dedim.
Sohbete girip sohbetlerini böldüm konuya destek olmalarını rica ettim .
Benim açtığım konu ya yanlış anlaşılmalar da oldu galiba.Sanki konuma yorum yapın diye rica ediyormuşum gibi anlaşıldı.

anladım canım benim
neyse yinede her şeye rağmen sesimizi duyuracağız
ben buna inanıyorum tatlım
bıkmak usanmak yok tamam
hele vazgeçmek asla yokk
başladık madem devamını getireceğiz tatlım amacımıza ulaşan kadar :asigim:

bende bu protestoyu email listemde olan herkese forward edip destek istedim...bu arada üye olduğum diğer sitelere de konu olarak ekleyip desteklemelerini rica ettim.özgürcem senin konuyu açtığın gibi past copy yaparak çevreme duyurmaya çalıştım.umarım bu büyük bir çığa dönüşür de birileri sesimizi duyar...
artık hindi olarak çağrılmak istemediğimizi birileri anlar...
vazgeçmek yok...

son liste olduğu gibi tamam sadece 2 tane geri döndü gmail hesabından yolladım bende ayrıca bir iki sayfa öncesindeki listeden kk nın adrresinden mektupvar sitesi üzerinden yani klübün adresini vererek yarıdan çoğuna yollamıştım listenin yani büyük bir kesime 2 ayrı adresden 2 tane gitii:)

kuzularım pes etmek yok.olmadı tekrar gün belirleyip tekrar atarız.
listelerin kısaltılmasıyla çok az zaman alacak bir durum,yeri geliyor bu zamanın daha fazlasını sohbetlerde geçiriyoruz.
katılımın az olması belkide bir milletvekiline e-mail atmanın belirsizliği de olabilir.insanlar düşünmüş olabilir belki başımıza iş açabiliriz diye...
sonuçta istenilen çok zaman önce olması gereken bir durum ve yollanan mail de hiçbir şekilde kişiyi zor duruma sokacak bir mail değil.
lütfen moraliniz bozmayın kuzularımŞeniz

bakalım ya.. inşallah güzel sonuçlar alıcaz gibi geliyor bana. en azından dikkat çekmişizdir mutlaka..
Yeni bir gün de belirler yine yaparız evvelallah.

günaydın arkadaşlar bende merakla geldim
ne oldu acaba
neler olmuş
çok kişimiydik dün giremedim nete

buarada benim mail adresimede bir hata mesajı ulaşmadı msjı falan gelmemiş

Merhaba,
Öncelikle negatif yorumlarınızı hemen editleyin. Bu gönüllü yapılan bir iş içindengelen katılır gelmeyen katılmaz. Mutlaka haklı mazeretleri vardır insanların o yüzden bu konuda üstlerine gitmeyelim derim naçizane.

Bir diğer konu bir millet vekiline mail atmanın hiç bir suçu olamaz. Onlar sizlerin seçtiği vekiller ve siz bir rahatsızlığınızı dile getiriyorsunuz. Bu açıdan rahat olun...

Sırası gelince "ülkem için herşeyi yaparım" diyen insanların bu konuya duyarlı yaklaşması beklenir öyle değil mi?
Hem bu, ülkene sevginin minicik bir ispatı.
Tabiki görmeyenler, duymayanlar, hasta olanlar ,çok yoğun olanlar,elektriği kesilmiş olanlar, mail göndermeyi bilmeyenler vs.vs. için değil bu sözlerim.
Hem bu gönüllü değil, mecburi :roflol::roflol: İşin içinde ne para ,ne pul var. "Ülkemin sorunlarıyla ilgiliyim" diyen herkes katılmak zorunda hissederdi kendini.
Konu bir kesimi ilgilendiren bir konu değil.Tek TÜRKİYE var :)
Sokaklara dökülüp cop yemediler ,sadece sıcacık evlerinden mail yollayacaklardı.
Konuyu siz açmış olsaydınız, duyuruyu siz yapmış olsaydınız katılım daha fazla olacaktı .
İsterseniz deneyelim.:)
Ben sezarın hakkını sezara vermekten yanayım.Uğraşan ,göznuru döken , emek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bir sonraki tarihte umarım daha kalabalık bir şekilde yeniden deneriz.
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !

başımıza ne gelirse bu bana necilikten geliyor türkiye gibi güçlü bir ülkeye bütün dünyanın gereken önemi vermesi gerekli diye düşünüyorum

Sırası gelince "ülkem için herşeyi yaparım" diyen insanların bu konuya duyarlı yaklaşması beklenir öyle değil mi?
Hem bu, ülkene sevginin minicik bir ispatı.
Tabiki görmeyenler, duymayanlar, hasta olanlar ,çok yoğun olanlar,elektriği kesilmiş olanlar, mail göndermeyi bilmeyenler vs.vs. için değil bu sözlerim.
Hem bu gönüllü değil, mecburi :roflol::roflol: İşin içinde ne para ,ne pul var. "Ülkemin sorunlarıyla ilgiliyim" diyen herkes katılmak zorunda hissederdi kendini.
Konu bir kesimi ilgilendiren bir konu değil.Tek TÜRKİYE var :)
Sokaklara dökülüp cop yemediler ,sadece sıcacık evlerinden mail yollayacaklardı.
Konuyu siz açmış olsaydınız, duyuruyu siz yapmış olsaydınız katılım daha fazla olacaktı .
İsterseniz deneyelim.:)
Ben sezarın hakkını sezara vermekten yanayım.Uğraşan ,göznuru döken , emek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bir sonraki tarihte umarım daha kalabalık bir şekilde yeniden deneriz.
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !

Hiç cevap alan oldu mu arkadaşlar? Bir milletvekilini ya da yakınını tanıyıp bu maillerin ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili bilgi alabilecek kimse var mı? Öte yandan sorumluluk denen şey bir kişiye yüklenmediğinde işler sürüncemede kalır hatta bazen hiç görülmez. Biz herkese yollayarak acaba sorumluluğu birinin üstlenmesini engelledik mi istemeden?

Kızarak da kamplaşma yaratıcağını bizim gibi düşünenlerin de biz yapmadıklarından hoşnutsuzluğumuzu dile getirirsek bizden uzaklaşabileceinden ben de korkuyorum, hak veriyorum, kimseye kızmaya hakkımız yok ama Özgürce'nin bir vatandaş olarak hissettiklerini hissetmemek mümkün değil, bence katılmayanlar da toplumun çoğu gibi herşeyden korkuyor ne yazık ki, ıp numarası da belli olunca işlediği bir suç olmasa da...

Öte yandan sayın editörümüz biliyorum ruh haliniz hiç iç açıcı görünmüyor ama fisfisfis sizi kızdırmayacağımı umarak ben bu eylemimizi destekleyecek bir başka hareketi de sizin başlatabileceğinizi düşünüyorum. Bu sitede de pek çok yerde olduğu gibi İngilizce sözcükler çok kullanılıyor ne yazık ki, editlemek gibi... Şunların da Türkçesini yazsak ve söylesek de bu eylemlerin adlarını kendi dilimizde kavrayarak öğrensek. İnsanlar kendi dillerinde düşünüyorlar ve kavram geliştiriyorlar ne de olsa. Bir doktoralı olarak da, sitedeki sorumluluğunuzdan dolayı da bu konuyla da ilgileneceğinize eminim.:))))

Bu eyleme katılan herkes rep almayı (saygınlık puanı) hak etti. Aynı günde atılan rep sınırlaması yüzünden herkese gönderemedim henüz, her bağlandığımda internete girip vereceğim saygınlık puanlarını teker teker. Hepinize içtenlikle saygılarımı iletiyorum arkadaşlar.Özellikle de eylemi başlatan ve en çok emek veren Özgürce'ye gönülden teşekkür ediyorum. Bir ülkeyi ele geçirmenin ilk yolunun dilini ele geçirmek olduğunu da unutmayalım.

canım meclisten 144 adrese ulaştı mail... adres varsa gönderebilirim....

Evet ben de aynı dertten muzdaribim:)Emek veren bütün arkadaşlarıma az bile ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…