• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
mail atma kapasitem doldu... yarın tekrar göndericem.. yaklaşık 100 kişiye daha gönderdim umarım amacına ulaşır...

Son düzenleme:
özgürcem kaç kişi katıldı bu olaya peki o bellimi,
bide hiç geri dönüş oldumu..
okadar mailden illaki bi geri dönüş olmazmı...
550 değilsede 500 mail adresi vardı heralde..

Canım henüz bir sesseda yok bekleyeceğiz:) Sonra yeni tarih belirleyeceğiz ve bu sefer herkesin profiline daha da açıklayıcı bir mesaj göndereceğim.
Arkadaşların çoğu gelip teşekkür edip gittiler olayı anlayamadılar.Ya da buraya protesto ediyorum , katılıyorum yazıp gittiler:)
Bu da benim hatam tabi ki , demekki daha iyi bilgilendirmem gerekiyordu.
Yalnız profillere mesaj bırakırken çekincelerim vardı ,konuyu açan ben olduğumdan yanlış anlaşılma ihtimalim vardı.Bazı ithamlarla karşılaşma olasılığım yüksekti.
Biraz çekingen davrandım açıkçası.

Canım henüz bir sesseda yok bekleyeceğiz:) Sonra yeni tarih belirleyeceğiz ve bu sefer herkesin profiline daha da açıklayıcı bir mesaj göndereceğim.
Arkadaşların çoğu gelip teşekkür edip gittiler olayı anlayamadılar.Ya da buraya protesto ediyorum , katılıyorum yazıp gittiler:)
Yalnız profillere mesaj bırakırken çekincelerim vardı ,konuyu açan ben olduğumdan yanlış anlaşılma ihtimalim vardı.Bazı ithamlarla karşılaşma olasılığım yüksekti.

bundan sonrakinde senin yerine biz de yapabilirz bu profile mesaj bırakma olayını.. o zaman yanlış anlaşılma olasılığı da kalkar bence ortadan :1hug:

özgürcem çözdüm o işi g.mailden toplu göndermeyi başardım bitti
dünde mesaj yolladan göndrmiştim bazılarına 2-3 defa gitmiş olabilir olsun
önemli olan göndermekti birşey yapabilmekti gönlüm rahat..herkese teşekkür diyorum teker teker
yeni gönderilecek mesajlar için tarih bekliyorum Şeniz

mailto:mevlut.coskuner@tbmm.gov.tr
mailto:ali.guner@tbmm.gov.tr
mailto:sadullah.ergin@tbmm.gov.tr
bu posta kutuları dolu iletisini aldım şimdi

bi katkım olsun istedim ve daha çok kişiye ulaşmak adına astroloji bölümündeki 250'den fazla mesajı olan iki topiğimin ilk mesajlarında bu konunun linkini verdim...umarım destekçilerin sayısındaki artışa bi katkısı olur...ve çok ziyaretçisi olan topiklerde böyle bişey uygulanabilir diye düşünüyorum, ne dersiniz...

50 kişi varmıydık diye düşünüyorum CADIARZU Başka ne yapabilirdik diye düşünüyorum CADIARZU Neden bu kadar zamandır yöneticiler hiçbirşey yapmadı diye düşünüyorum CADIARZU düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum CADIARZU
Bana hiç mesaj gelmedi.Daha durun canım:) Yoğun bir şekilde çalışıyor adamlar:)
Hem gelip geçici bir istek olarak görmüş olabilirler:) Bir dahaki sefere belki cevap verme gereğini duyarlar:)
Yalnız ne yapalım tarihi hemen belirleyelim mi?Fazla arayı açmasak mı acaba?

özgürcem bana da şu ana değin geri dönen olmadı.ama umudumu kaybetmedim.en azından bir kaç kişiden geleceğine olan inancımı henüz yitirmedim.sonuçta Türkiye ve Meclis gündemi oldukça karışık ve yoğun.Bu konunun çokda gözardı edilmeyecek bir konu olduğunu kendilerinde farkında.
biz bir süre bekledikten sonra daha organize bir şekilde tekrar deneyelim.liste zaten en kolay biçimini aldı.eminim katılımda daha yüksek olacak.
ben ayın 2 sinde yola çıkıyorum.Haziran başından 10'una kadar da siteye giriş imkanım yok.ondan sonra Ankara'da evdekilerinde mail adresini kullanarak tekrar yanınızda olacağım.
ama daha yolculuğa 10 günüm var ve merak etme heran yanınızdayım.Şeniz

ben şu sizin verdiğiniz adresten nasıl yapılacak onu anlamadım hangi adreslere göndereceğiz milletvekillerine:uhm:
ama kendi mail adresimdeki herkese gönderdimbenneyaptımki

eğer açıklarsanız sizin dediğiniz gibide göndereyim arkadaşlar
ülkeme bi katkım olsun:enbuyukkk:

canım http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index52.html
bu linkteki editörün verdiği mail adreslerine

Konu başlığı :HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı türk vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

bu metni kopyalayıp gönderiyoruz a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar son gönderdiğim maillerin raporları geldi yaaa
çoğunun posta kutusu doluymuş
ne olacak şimdi :çok üzgünüm:
----- The following addresses had permanent fatal errors ----- aaksu
(reason: POSTA KUTUSU DOLU/Can't create output)
(expanded from: <abdulkadir.aksu@tbmm.gov.tr>) aguner
(expanded from: <ali.guner@tbmm.gov.tr>) bbekir
(expanded from: <bekir.bozdag@tbmm.gov.tr>) cemaly
(expanded from: <cemal.yilmaz.demir@tbmm.gov.tr>) dyuksel
(expanded from: <dilek.yuksel@tbmm.gov.tr>) esozen
(expanded from: <edibesozen@tbmm.gov.tr>) aengin
(expanded from: <engin.altay@tbmm.gov.tr>) ecebeci
(expanded from: <erol.a.cebeci@tbmm.gov.tr>) efatsa
(expanded from: <eyup.fatsa@tbmm.gov.tr>) fnozak
(expanded from: <faruk.nafiz.ozak@tbmm.gov.tr>) cfuat
(expanded from: <fuat.cay@tbmm.gov.tr>) aguldal
(expanded from: <guldal.aksit@tbmm.gov.tr>) hgeylani
(expanded from: <hamit.geylani@tbmm.gov.tr>) hmert
(expanded from: <huseyin.mert@tbmm.gov.tr>) inaim
(expanded from: <idris.naim.sahin@tbmm.gov.tr>) kgenc
(expanded from: <kamer.genc@tbmm.gov.tr>) kaydin
(expanded from: <kemalettinaydin@tbmm.gov.tr>) lokman
(expanded from: <lokman.ayva@tbmm.gov.tr>) mehmetd
(expanded from: <mehmet.denizolgun@tbmm.gov.tr>) msari
(expanded from: <mehmet.sari@tbmm.gov.tr>) mhdemir
(expanded from: <mehmethalitdemir@tbmm.gov.tr>) mevlutc
(expanded from: <mevlut.coskuner@tbmm.gov.tr>) mmelen
(expanded from: <mithat.melen@tbmm.gov.tr>)

ya arkadaşlar posta kutuları dolu bence biraz bekleyelim:çok üzgünüm:
farklı bir şeyler yapmalıyız,sadece bu yeterli olmayacak :çok üzgünüm:

Acaba kaçımızınki gitti ? Bana uyarı gelmedi şimdiye kadar CADIARZU Ulaşmazlar mı acaba diğerlerini okuyup sildikçe? :uhm:

Acaba kaçımızınki gitti ? Bana uyarı gelmedi şimdiye kadar CADIARZU Ulaşmazlar mı acaba diğerlerini okuyup sildikçe? :uhm:

sanırım ulaşmazlar... :1no2: bi süre bekleyip tekrar mail atmak gerek ya da adıvar'ın dediği gibi farklı bişiler yapmak... CADIARZU

sanırım ulaşmazlar... :1no2: bi süre bekleyip tekrar mail atmak gerek ya da adıvar'ın dediği gibi farklı bişiler yapmak... CADIARZU

:çok üzgünüm:kafayı yiyeceğim yaaa
bütün attığım mailler geri geldi
posta kutusu dolu diyor hepsinde
ne yapalım şimdi özgürcem:çok üzgünüm:

belki de dolu olan mail kutuları artık kullanılmadığından doludur yada bazı arkadaşlara posta kutusu dolu mesajı gelmediğine göre bizim maillerimiz de doldurmuş olabilir... CADIARZU medyaya yönelik maillere ağırlık vermeli bence...

Tüm KK üyelerine eşzamanlı mesaj atmayı sağlayan bir haberleşme olanağı yoık mudur bu sitede. Editörden ya da diğer sorumlulardan yardım isteyip "gönüllüler şu tarihte şu ortak tepkimize katılabilirler" diye mesaj gönderilse? Sanıyorum Elif'in kaleminden böyle birşey okumuştumCADIARZU

bütün maillerim gitmiş gibi gözüküyor.şu ana değin posta kutusu dolu olup bana geri dönen mail olmadı.
aklıma başka bir ulaşım yolu gelmiyor kızlar.gözüm gmailde.hani belki diyorum maili okuyan bir Milletvekili cevap verir diye ama hiç ses çıkmadı.

Back