- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
- Konu Sahibi BenOzgurce
mail atma kapasitem doldu... yarın tekrar göndericem.. yaklaşık 100 kişiye daha gönderdim umarım amacına ulaşır...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özgürcem kaç kişi katıldı bu olaya peki o bellimi,
bide hiç geri dönüş oldumu..
okadar mailden illaki bi geri dönüş olmazmı...
550 değilsede 500 mail adresi vardı heralde..
Canım henüz bir sesseda yok bekleyeceğiz:) Sonra yeni tarih belirleyeceğiz ve bu sefer herkesin profiline daha da açıklayıcı bir mesaj göndereceğim.
Arkadaşların çoğu gelip teşekkür edip gittiler olayı anlayamadılar.Ya da buraya protesto ediyorum , katılıyorum yazıp gittiler:)
Bu da benim hatam tabi ki , demekki daha iyi bilgilendirmem gerekiyordu.
Yalnız profillere mesaj bırakırken çekincelerim vardı ,konuyu açan ben olduğumdan yanlış anlaşılma ihtimalim vardı.Bazı ithamlarla karşılaşma olasılığım yüksekti.
Biraz çekingen davrandım açıkçası.
ben şu sizin verdiğiniz adresten nasıl yapılacak onu anlamadım hangi adreslere göndereceğiz milletvekillerine:uhm:
ama kendi mail adresimdeki herkese gönderdimbenneyaptımki
eğer açıklarsanız sizin dediğiniz gibide göndereyim arkadaşlar
ülkeme bi katkım olsun:enbuyukkk:
Acaba kaçımızınki gitti ? Bana uyarı gelmedi şimdiye kadar CADIARZU Ulaşmazlar mı acaba diğerlerini okuyup sildikçe? :uhm:
Acaba kaçımızınki gitti ? Bana uyarı gelmedi şimdiye kadar CADIARZU Ulaşmazlar mı acaba diğerlerini okuyup sildikçe? :uhm:
sanırım ulaşmazlar... :1no2: bi süre bekleyip tekrar mail atmak gerek ya da adıvar'ın dediği gibi farklı bişiler yapmak... CADIARZU
Canım henüz bir sesseda yok bekleyeceğiz:) Sonra yeni tarih belirleyeceğiz ve bu sefer herkesin profiline daha da açıklayıcı bir mesaj göndereceğim.
Arkadaşların çoğu gelip teşekkür edip gittiler olayı anlayamadılar.Ya da buraya protesto ediyorum , katılıyorum yazıp gittiler:)
Bu da benim hatam tabi ki , demekki daha iyi bilgilendirmem gerekiyordu.
Yalnız profillere mesaj bırakırken çekincelerim vardı ,konuyu açan ben olduğumdan yanlış anlaşılma ihtimalim vardı.Bazı ithamlarla karşılaşma olasılığım yüksekti.
Biraz çekingen davrandım açıkçası.