- Konu Sahibi BenOzgurce
-
bence kalsın...sonuçta çalışmayan mail adresleri değiller...tekrar deneriz şansımızı...
Merhaba,
Gmail hesabımdan 1 seferde tüm adreslere mail atabildim bilginize !
Katılım çok az oldu sanki. Neyse biraz bekleyip yine deneyeceğiz nasılsa.
Denemek için kendime de göndermiştim , ıp numaramız posta adresimiz görünüyor.
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !
Kimden: mail@mektupyolla.com (mail@mektupyolla.com)
Kişi ekle
Gönderme tarihi:19 Mayıs 2008 Pazartesi 0011
Kime: z............r@hotmail.com (................r@hotmail.com)
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor
Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı Türk vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR
Bu mail www.mektupyolla.com üzerinden 17.05.2008 Tarihinde .................r@hotmail.com (IP:...........35) Tarafından Gönderilmiştir.
O zaman sadece mektupyolla.com adresinden yollayanlar normal mailinden tekrar yollasınlar.
Neticede normal mail atınca IP'miz görünmüyor.jeyyar
Canlarım yazdıklarınızı okuyunca buruk bir gülümseme belirdi yüzümde.EN AZ 150 KİŞİNİN haberi oldu bu protestodan.Katılansa belki 30 kişi.Kimi hasta , kimi yoğundu ,kimi de umursamadı bile. 50 bin üyeli bir kadın sitesi burası öyle mi?
Emek veren bütün arkadaşlarımla gurur duyuyorum.Yarın postaları alanların tepkisini merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?