• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
ben bu gece yine göndereceğim
valla postakutuları dolmuş olabilir
ama olsun sesimizi duyurana kadar devam edeceğiz
yılmak yok kızlar

selam bayanlar bende geldim evde yoktum giremedim int.e birazdanda misafirim gelcek bu arada çalışayım biraz dedim göndereyim mümkün olduğu kadar çok...

Merhaba,
Sizden bir ricam daha olacak bir gönüllü herkese önce (yukarıda listesi verilen) mail atsın. Çalışmayan mailler varsa bunu listeden çıkartalım son listeyide aralarına virgül koyarak burada yayınlarsak mail atarken copy paste ederken sorun yaşamayız.
sorusu olan ?

Özgürce sana danışmadan senin listeleri sildim. Kusura bakmassın umarım yanlış anlaşılma olmasın diye böyle yaptım en güncel hali yukarıdadır.

:enbuyukkk:

İşteyken gönderim zor oluyor
akşam kaldığım yerden devam ederim artık
katkısı olan herkese teşekkür ediyorum
özellikle sevgili özgürceye ve böyle bir konuya izin verdiği için
editöre sonsuz teşekkürler..

kopyala yapıstır yapamadım zaten mail gordermeyide pek beceremiyorum hep kendime gonderiyorum :)) ama elimden geldigi kadar gonderdim arkadaslar ..umarım herkes gondermistir. bu konuyu acan arkadasımızada ayrıca tesekkur ediyorum..

Ne yapmak lazim biri bana kisaca anlatsin onceki 3-5 sayfaya kadar baktim bise
anliyamadim?

Islelm tamamdir a.s
Fakat bazilarinda mail kutusu dolu uyarisi geldi,
insaAllah amacimiza ulasiriz:dance:

kızlar bu liste 1.2. 3. 4. listenin tamamı mııııı ??*
öyleyse ben bu listedekilerin hepsine gönderdim 24 saatlik süre içerisinde size izin verilen en çok iletiyi gönderdiniz diye devam edemiyorum son bir kaç kişi kaldı ama ben onlara daha önce gönderip göndermediğimi hatırlayamıyorum
herkese sevgiler inşallah emeklerimizin sonucunu alırız :teytey:

Arkadaşlar arasıra buraya göz atın, bir sonraki tarihi birlikte kararlaştıracağız:) Tabi daha kalabalık olabilmek için, daha önceden duyurularımıza başlayacağız:)
Umarım gerek kalmaz ve yakında bu konuyla ilgili bir gelişme olur. :enbuyukkk:
Editorümüzden rica etsek listeyi güncelleyebilir mi acaba :) Adreslere ulaşmak kolay olsun diye:) Belki başka arkadaşlar da görüp bize katılırlar:)Editorun adını görünce de kk nın ilgisi bu konuya çekilir mi acaba :)) jeyyar

Arkadaşlar arasıra buraya göz atın bir sonraki tyarihi birlikte kararlaştıracağız:) Tabi daha kalabalık olabilmek için daha önceden duyurularımıza başlayacağız:)
Umarım gerek kalmaz ve yakında bu konuyla ilgili bir gelişme olur. :enbuyukkk:
Editorümüzden rica etsek listeyi güncelleyebilir mi acaba :) Adreslere ulaşmak kolay olsun diye:) Belki başka arkadaşlar da görüp bize katılırlar:)

göz atmak ne demek özgürcem
ben burda yatıp burda kalkıyorum inan canım
:asigim:

Özgürcem bak yavaş yavaş çoğalıyoruz ne güzel korkma yani güncellenmesi konusunda
şimdilik ben çıkıyorum işteyim çümkü evden kaldığım yerden devam ederim

Back