Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Kesinlikle destekliyorum daha öncede bunun maili dolaşmıştı ama bi işe yaramadı turkey değil TÜRKİYE olmalı.

''Turkey'' kelimesi biz Kadınlar Kulubünü rahatsız etmektedir.
Amacımız Türkiye’nin diğer ülkeler arasında saygınlıgının ne olması ve gereken itibarının değeriyle anlaşılması için kampanyamız başlatılmıstır.
Ülke ismi bir kimliktir.

Çalışmanızı ve çabalarınızı sonu kadar destekliyorum.Turkey değil TÜRKİYE

özgurcem hosgeldın tatlımmm.. Şeniz
ancak geldım kusura bakmayın..
verdıgınız adreslerı listeden çıkartayım ben kızlar, baksa adres varsa gerı gelen soyleyın :1hug:
bu grip illeti gunduz insanı yatagı baglıo valla..

öpimde hepinize bulaşşsınn... Şeniz Şeniz :jeyyar: -tatlicadiarzu- lülülülülülü

tamamdır hanımlar listeden çıkarttım.. :1hug:
istegınız varsa baska ben buralrdayım :lepi: :enbuyukkk:

sağol canım benım a.s.
senınde ellerın dert gormesın tatlım :1hug:

TÜRKİYE,,,TÜRKİYEE,,,TÜRKİYEEE :lepi: :lepi:

canlarım kahve buyrun nasılsınız buğün iyi haberleri olan yokmu ben şimdi sinir oldum varmısın yokmusuna bir manken gelecekmiş hello turkey deyip duruyor

waww kahvede tam kahve beee ablam ellerine saglık...
geri gelen mailler ve aynı dusuncede olmayan vatandaslarımız sizlere sasırabılırmıyım acaba....

Arkadaşlar,gelen bazı cevaplarda dikkatimi çekti;tmm anşılılmıştır başka atmanıza gerek yok türünden cevaplar.:çok üzgünüm:Acaba,metindeki KK ısmını kaldırsakmı?:uhm:Sonuçta tek bir siteden yolladığımız düşünülünce acaba anlamsız mı geliyor karşı tarafa.:sm_confused:Hani sanki site adına bi tane atın olsun bitsin gibisine.Ne dersiniz,sanki doğru bi tarafı var gibi??????:a015:

Son düzenleme:
kızz 4000 inci mesjı yazmıssın.. a.s.
aslında benımde aklıma gelmedi değil ama ne yapacaz baska turlu..
sesimizi nasıl duyuracaz kı acaba ?
baska bi cozum yolu bulana kadar boyle devam edelım derım ..
tabii yine kızlarada bi danısalım ne yapalım diye bu konuda..

selam kizlar...
mamusdan yeni ciktim...
böyle bir dönemde banlanarak sizide yalniz biraktim cok üzgünüm....
gecmis sayfayalari okumadim...
biri bana durumumuzu özetliyebilir mi?

hosgeldın tatlım... seni çok özledık :1hug:
önemli değil tatlım , burdasın ya suan a.s.
kk dakı uyelere haberdar ettık .. destek çıksın die .. saolsunlar yardıma geldi kımısı, yada aynı fıkırde olmayanda vardı kımısı...
mail olayına gelınce sureklı duzenlıyoruz.. proflerden kimisi katılıyor,desteklıyor bizi,kımısı benı listeden çıakrın artık dıyor,,,,kımısı hakaret edıyor....bu boyle gidiyor...
bugun yine 10 adres kadar cıkartacam yenıden duzenleme yapmam gerek..
iyi veya kotu birsekılde haberdarlar bizden...
gelişmeler bu yonde...
umudumuzu yıtırmedık , yıtırmeyecegızde... :enbuyukkk:

adrslerı çıkarttım şimdi listeden 10 deil 13muş (
neyse kalan saglar bızımdır dıyorum kızlar... a.s.

bende sizi cok özledim canim...
kksiz cok sIkIcIymis hayat onu anladim...
erol.koroglu@boun.edu.tr
bu adresi cikardiniz mi bilmiyorum ama bana biraz sert bir cevap yazmis ilgilisi kimse ona gönderin felan yazmis cikarsak iyi olur....
yani zaten bu mail gönderme gecici bir sey olarak yapabiliriz cünkü büyük bi ihtimalle bikip mail adreslerini degistireceklerdir...
gelende gelmeyende razi olsun ama hakaret edenleri anlamis degilim....

bi bakayım canım sankı çıkarmıs gibi hatırlıyorum ama ... yinede emın olayım.. varsa silerim hıh..
-tatlicadiarzu-

mail göndermekten baska bir sey yapmaliyiz ama ne???
tamam bize hak verenler olucak evet cok dogru düsünüyorsunuz diyecekeler ama bende size yardimci olayim yada söyle yapin böyle yapin diyen cikacak mi??
hergün insanlar biraz daha duyarsizlasirken acaba biz kendimizi anlatabilecek miyiz??

Sizlere katılıyorum arkadaşlar ben de yanınızdayım. 5.ye kadar gönderdim ama 24 saat içinde başka mail gönderemessiniz diye bir uyarı geldi. Devam edicem inşaallah. Umarım başarırız...

Bende ikinci beşi yolladım.:enbuyukkk:3 MSN den gene.:lepi:Biraz PC yi devretmek durumundayım.:1hug:Gece grş.a.s.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…