Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
herkese günaydıınnnn.ev hanımı canm bayıldım yazıya çok güsel valla.herkes güsel bi cevap olurdu gerçekten.süpersin

ablam benım yaa :1hug: Şeniz
yazmıs oldugun yazın okadar guzelki... çok duygulandım senağlama senağlama
bu yazı benım yenıden toparlanmamı sagladı süprizzzzz süprizzzzz
tesekkur edıyorum a.s. :enbuyukkk:

merhaba kızlarrrr... :lepi:
iyi hafta sonları dılıyorum...

TÜRKİYEEEE...TÜRKİYEEE..TÜRKİYE... a.s.

ne güzel aramiza katilanlar olmus...
hosgeldiniz kizlar...
desteginiz icin cok tesekkür ediyorum... a.s.

nasıl gidiyor kızlar.
ev hanımının yazısı çok güzeldi gercekten
safımızı belirtelim arkadaşlar.

Canım,aynı kişiden banada gelmiş.Fakat,sanırım zat-ı muhterem bende artık patlamış.a.s.

arkadaşlar
kesinlikle katılıyorum size
ülkemizin ismi belli cismi belli
kimsenin başka bi şekilde telaffuz etmeye hakkı yok

bakın Atamız ne demiş.. :

Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.

fısıtıgm ancak çıkarttım listeden kusra bakma , Şeniz Şeniz

Boşver bitanem ya,onlarla moralimizi bozacak değilizyerimseniben
Bizi ilgilendiren olumlu dönen mesajlar:1hug:
Kazanılan bir kişi bile önemlidir her zaman.a.s.

Günaydın kızlar yerimseniben
Hafta sonu bütün arkadaşlarımla konuya ilgili baya konuştuk fikir aldık birbirimizden ve konuşma sırasında şöyle bir fikir geldi aklımıza bu maili biraz daha değiştirerek ihracatcı firmalara da gönderebiliriz .
Dikkat ederseniz bazı malların arkasında made in turkey yazar bunu değiştirmelerini istiyebiliriz mesela made in turkiye yapmalarını istemek bir yerlerden başlamak olur gerçi bunun ihracatta herhangi bir problem çıkarıp çıkarmadığını bilmiyorum araştırma yapmak gerek siz ne düşünüyorsunuz

meraba herkese.eylülcüm cnm bence çok güsel bi fikir ve gayette mantıklı.eğer dediin gibi bu firmalara yollarsak daha başarılı oluruz tabi onlarda destek verirse.bunun için elimizden ne geliosa araştırıp yapalım.

dag cicegimm çok guzell soyledın haklısın bir kişi bile bizim için çok kıymetlı olacak , özelıkle ev-hanımı ablamın hıkayaesınden sonra anladımkı moralımızı ne olursa olsun hep yuksek tutmak..
bu aralar moral olarak kotuydum kamyamız için yapılan yorumları okudukca ((
sizler benı yenıden ayakta tuttunuz sizlere nasıl hakkımı odeyecegım bılmıyorum gercekten..
bana yenıden mucadele etme enerjısı verdınız a.s.
hepimize ayrı ayrı tesekkur edıyorum a.s.

fıstıgımmm çok guzel bir fikir... arastırmaya baslayalım bakalım ne yapmak gerekıyor die..
bu kampanyada benı bir basıma bırakmadıgınız için çok çokkkk sağolun a.s. Şeniz Şeniz

tunaydınnn kamyamızın güzeell hanımları... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…