Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
arkadaşlar mael işlemi tamamdır :lepi:cevap gelirse paylaşırım inş gelir:Saruboceq:
hepimize kolay gelsina.s.

373.sayfadkı maillerde az çok duzenlenmıs zaten neyse geri kalan arkdaslar mail atmak için bu sayfalara baksın yeter yerimseniben a.s.
ev hanımı ablam ellerin dert gormesın a.s Şeniz

ellerine sağlık ablacım süper olur
zaten bi tembelik var üzerimde
maileri yarın başlarım okiş arkadaşlar .
buğün dağ çiceğim yok nerde acaba bak görmeyince özlüyoruz
aliştik .
inşallah önemli birşeyi yoktur

afiyet olsun canlarım benim ben size kıyamam çok yoruldunuz ama zavkle yaptığınız için zor gelmiyor biliyorum sakın olumsuz gelenlere üzlüp sinirlenmeyin istemeyenleri ve kötü tepki verenleri çıkarırız listeden üstlerine gitmemize hiç gerek yok

tünaydın kızlar,
dün biraz kötüydüm ve size pek faydam dokunmadı.yardıma ihtiyacı olan varmı?işlerim biter bitmez oturuyorum.ben bütün adreslere maillerimi attım.
olumsuz cevaplara çok takılı kalmayın olurmu?ŞenizŞeniz

canım işte abla sözü dinlemedin ki ben sizin sözünüüzden çıktımmı bak sana dinlen biraz demiştim geçmiş olsun ama pc bile dayanmıyor gripmi gözlerin falanmı merak ettim şimdi

merhaba bayanlar uzun zamandır uğrayamadığım topik burası, malum dönem sonu sebebiyle çok yoğundum, cumadan sonra tatile giriyoruz

tatilde sizinle daha fazla birlikte olacağım, maillerimi göndereceğim inşallah

kızlarrr ben geldım.. dayanamadım yine burdayım işte :1hug:
c*a*n*d*y cim evet çıkardım liseteden yeni duzenlenen mailler 395 ile 396da yer alıyor ona gore atarız tmm a.s hee aklıma gelmısken 4tane maila dresını bulamıyorum ama yarın bakıcam onlarada tamamen çıksın aradan yerimseniben
opuyorum kısslar gorusuruzz..
bu arada candy38 ablam gecmıs olsun.. çok yoruldun sen , iyileşmeden gelme bakem.. saglık herseyden once gelır a.s. Şeniz

a.s.Canlarım ya,bu link atamamak işinin sorun çıkartacağı belliydi.:uhm:Herkes soruyor şimdi,ben açamadım,giremedim,anlayamadım diye.:sm_confused:Ama,birde uğraşmayan kısım var orası çok önemli işte.:çok üzgünüm:Bunu hiç soranınız oldu mu?Kalıcı bir şey mi acaba bu?

canım sormadım ama tahminimce kalıcı gibi geliyor.link olmayınca direk yazılıncada çok hoş görünmüyordu.bu gerçekten işi çok karıştırdı ama yapacak birşey yok.yönlendirmeyle halledeceğiz artık.

kızlar tek çare yazdığımız linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırıp direk sayfanın açılması böyle tarif edelim o zaman.

Abba'cık bu adresleri bende bulamadım...bunu aramanın kolay bir yolu yokmu?muhtemelen gözden kaçıyor.listede vardı ki yollandı.Uçmadı ya bunlarfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…