- Konu Sahibi BenOzgurce
- #2.761
Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))
Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:
Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.
ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:
Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.
DETAY Bölümüne :
''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''
Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html
Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP
Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.
Onur Listemiz : ŞenizŞeniz
realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt
Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5
......................................................................: