• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653708 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653712 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653717 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Özgürce neler yapmışsın maşallah.:lepi: Ben de bir talepte bulundum yalnız hangi milletvekiline yollayacağım bilemedim:)
AKİM’e yaptığınız müracaat 653746 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653757 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653758 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederizve destek için teşekkür ederiz.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653759 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653760 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653761 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 653762 numarasıyla kaydedilmiştir...
AKİM’e yaptığınız müracaat 653763 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653764 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653765 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653766 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 653767 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek
AKİM’e yaptığınız müracaat 653768 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek
AKİM’e yaptığınız müracaat 653769 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653770 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653771 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir
AKİM’e yaptığınız müracaat 653773 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653772 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653776 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653778 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

özgürcem toptan yolladım umarım yerine ulaşr ben bitirdim cnm şimdi cevap beklıyom fakat neden gelmediğin merak ediyorum bazi arkadaşlar gelmiş nasıl olya

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653780 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653781 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653782 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653783 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653784 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653785 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653786 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653787 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653788 numarasıyla kaydedilmiştir
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653789 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653790 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653791 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653792 numarasıyla kaydedilmiştir.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653967 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.....................kızlar yolladım bütün illere gönderebiliriz dimi

Sayın nilay ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 653998 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 654001 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 654007 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 654012 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 654013 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

haftasonunuz cok güzel gecmesi dilegiyle....

Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82----------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

özgürcem toptan yolladım umarım yerine ulaşr ben bitirdim cnm şimdi cevap beklıyom fakat neden gelmediğin merak ediyorum bazi arkadaşlar gelmiş nasıl olya

Bana da sadece, bir başvuru numarası için cevap geldi canım. Baktın mı sen önemsiz mesajlarda filan olmasın :)

Canlarım zamanlama iyi olmadı galiba. Ne oldu bize, ne oldu heyecanımıza :( Başka bir tarihe mi erteleyelim yoksa. Kötü bir zamanlama galiba, ramazan bayramından sonraya erteleyelim mi ? O zamana kadar da duyuru yaparız ne dersiniz?
20 Ekim Pazartesi başlayalım mı yeniden ve daha kalabalık şekilde?

Son düzenleme:
Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))
Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky -------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt
Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
AKİM’e yaptığınız müracaat 654408 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654409 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654416 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654420 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654423 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654424 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654427 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654436 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654438 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654439 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654440 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654441 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 654443 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

:lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt Şeniz

Bana da sadece, bir başvuru numarası için cevap geldi canım. Baktın mı sen önemsiz mesajlarda filan olmasın :)

Canlarım zamanlama iyi olmadı galiba. Ne oldu bize, ne oldu heyecanımıza :( Başka bir tarihe mi erteleyelim yoksa. Kötü bir zamanlama galiba, ramazan bayramından sonraya erteleyelim mi ? O zamana kadar da duyuru yaparız ne dersiniz?
20 Ekim Pazartesi başlayalım mı yeniden ve daha kalabalık şekilde?

özgürücüm sana ne oldu ya zamanlama gayet iyi olmadı tekrar olmadı tekrar edeceğiz canım.bundan daha iyi zamanmı var.eminimki diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirdedir canım sen merak etme 20 sine kadar dahada çoğalırız.

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. t.alkan@zaman.comtr
canım dediğin gibi gönderdim .
ereceğin her göreve hazırım canım
yenisine bakalım canım
bu arada bana akimden mesaj gelmediği için kimlik bilgilerini girip
hepsini yeniden gönderdim ama buraya kopyalamadım cnm
bir daha o kadar sayfa işgal etmeyeyim dedim.
bu seferde cevap gelmezse kızın mail adresiyle giricem
canım ben inatçı biriyim vazgeçmem
görüşürüz arkadaşlar

Sayın Gül ........ AKİM’e yaptığınız müracaat 654788 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Ben Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım.Hindi Cumhuriyeti nin değil.a.s
Öncü olan Özgürce arkadaşıma teşşekkür ediyorum.a.s.:1hug:

AKİM’e yaptığınız müracaat 654720 numarasıyla kaydedilmiştir………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654727 numarasıyla kaydedilmiştir………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654732 numarasıyla kaydedilmiştir………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654736 numarasıyla kaydedilmiştir………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654742 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654746 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654762 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654765 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654795 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654799 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654817 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654829 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654839 numarasıyla kaydedilmiştir.………………
AKİM’e yaptığınız müracaat 654845 numarasıyla kaydedilmiştir.………………

Devammmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5

Sayın ......, AKİM’e yaptığınız müracaat 654914 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız,

sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve

destek için teşekkür ederiz.

ben de destekliyorum şimdilik bir tane gönderdim ileriki günelerde daha da çok gönderebilirim umarım.

başından beri bu konu da destekliyorum sizi çok haklısınız biz hndi değiliz Atatürk' ün kurduğu bu cumhuriyette Hindi cumhuriyeti değil!

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 654905 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 654906 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 654929 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın gül ..... AKİM’e yaptığınız müracaat 654904 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül ...... AKİM’e yaptığınız müracaat 654909 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 654913 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 654918 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül ....... AKİM’e yaptığınız müracaat 654931 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Back