• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
AKİM’e yaptığınız müracaat 654864 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654869 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654920 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654922 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654928 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654930 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654933 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654934 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654937 numarasıyla kaydedilmiştir.
AKİM’e yaptığınız müracaat 654939 numarasıyla kaydedilmiştir.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 654907 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 654910 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 654949 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın,AKİM’e yaptığınız müracaat 654950 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 654952 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 654954 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 654955 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 654956 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655116 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655136 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655157 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655176 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Eğer sizde ülkemizin adının Hindi Cumhuriyeti değil,Türkiye Cumhuriyeti olduğunu düşünüyorsanız,lütfen duyarsız kalmayın.
Atabildiğimiz kadar,ileti atalım ve başkalarınında atmasını sağlayalım
BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUM,HİNDİ CUMHURİYETİNDE DEĞİL YA SİZ?

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp

Arkadaşlar,ben tüm MSN imdekilerede dağıttım,aynen bu şekilde.a.sa.s
Ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek.Dilerim,her yolladığım kişide aynı duyarlılıkta olur.a.s.

Şeniz
Bana da sadece, bir başvuru numarası için cevap geldi canım. Baktın mı sen önemsiz mesajlarda filan olmasın :)

Canlarım zamanlama iyi olmadı galiba. Ne oldu bize, ne oldu heyecanımıza :( Başka bir tarihe mi erteleyelim yoksa. Kötü bir zamanlama galiba, ramazan bayramından sonraya erteleyelim mi ? O zamana kadar da duyuru yaparız ne dersiniz?
20 Ekim Pazartesi başlayalım mı yeniden ve daha kalabalık şekilde?

özgürcem neden böyle düşünyosun cnm niye karamsarsın bak o kadar kiş var ve devamida gelecek cnm lütfen üzülme bu senin başlatgin ve beraber kazanacağimiz bir zafer olacak cnm hep yanındayım sonuna kadar çok öpyorumŞeniz

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))
Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt
Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Eğer sizde ülkemizin adının Hindi Cumhuriyeti değil,Türkiye Cumhuriyeti olduğunu düşünüyorsanız,lütfen duyarsız kalmayın.
BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUM,HİNDİ CUMHURİYETİNDE DEĞİL YA SİZ?

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp

Arkadaşlar,ben tüm MSN imdekilerede dağıttım,aynen bu şekilde.a.sa.s
Ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek.Dilerim,her yolladığım kişide aynı duyarlılıkta olur.a.s.

Aynını kopyalayıp ben de gönderiyorum :) Hatta konumuzun linkini de ekleyelim :)ŞenizŞenizŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3919258&posted=1#post3919258

BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUM,HİNDİ CUMHURİYETİNDE DEĞİL, YA SİZ?

Böyle gönderdim :))

Son düzenleme:
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655535 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655543 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655549 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bu defa bende konu linkini ekledim.....:-)

Son düzenleme:
Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))
Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex -------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt
Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Sayın ......, AKİM’e yaptığınız müracaat 655658 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 655692 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 655710 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 655713 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 655721 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 655729 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

arkadaşlarıma maille linki gönderiyorum onlarda fırsat buldukça girip talebimizi yazarlar.

Son düzenleme:
Kızlar ben en çok ankaraya attım millet vekillerine falan.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655738 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655740 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655742 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655743 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655744 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655745 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655747 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 655752 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 655793 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın.........., AKİM’e yaptığınız müracaat 655800 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 655802 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 655806 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 655808 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 655813 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 655817 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 655822 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 655828 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Back