- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 32
-
- Konu Sahibi blueangelll
Bende oyle dusunuyorum canim daha cok var smdiden yaptirmiyim diyorum gercibiyanfanda bian once yaptirip atsammi kafamdan diyorum ama en azindan 1 sene sonra falan belkicanım akıl vermek gibi anlama ama evlenmene iki sene varsa hemen yaptırma bence evlenmene 6-8 ay önce falan yaptır
bek yaptırdım turgay karakaya'ya 1800 e yaptı ve çokta güzel sonuç aldım :)Yok artik 6000 binmi daha neler
canım sana daha çok varmış ama ben geçen sene Turgay Karakaya'ya kızlık zarı dikimimi yaptırdım , kalıcı flep olarak dikti ve 8 ay sonrasıda evlendim ve kanama oldu , çok mutlu oldum , aklında bulunsunKizlarre merhabba... Benide haberdar edin .. Benmde planlarimda en azindan 1 veya 2sene sonrasi var.. Bi abla vardi yaptirmisti en son sanirim o ne yapti acaba
canım meme ve kürtaj sonrası için araştırıyordum buraya üye oldum kızlık zarı hakkında soruları görünce dayanamadım yazdım ben diktirdim ve turgay karakaya jinekolog olarak memnun kaldım beni sonuca ulaştırdı, sorun yaşamadım merak edenler önce gidip tanışsınlar ikna olacaklar bence.Kizlar turgay karakaya hakkinda yorum yapmissiniz dikimden aonuc aldim yazmissiniz ikinizin uyeligide yeni buarada ve sadece turgay karakayaya yorum yapmak cin acilmis adresler gbi geldi reklam gbi yani ama insallah oyle degildir.
turgay beye daraltma gerekirmi diye sordum , gerekmez zaten çok dar dedi, daraltmalı olunca fiyat +500 tl kadar artıyordu ama bana gerekmedi , ilişkide zar yırtılırken biraz acıdı ama çok iyi kan geldi iyi oldu yani.Hadi ya turgay karakaya hakkinda ilk defa biri yaziyo nasildi peki anlatirmisin biraz operasyonu daraltmada yaptirmiamiydin
ilk günler batma şeklinde ağrılar oldu , sızıntı şeklinde 2 gün kadar azar azar kanadı 1-2 ped , hafif yan oturdum 2 haftadan sonra dikişler düştü iz kalmadı, geçen sene zeytinburnunda idi ama sonradan bakırköye taşınmış.Gecen sene oldun dimi ameliyat. Nasildi peki agrin sizin cokmuydu muaynanesi nerdeydi nerde oldun
kızlar merhaba ayse konac'a kalıcı dıkım yaptırdım 1.5 ay sonra kontrl var durumları bildiririm ayrıntılı olarak
Merhaba canım çok gecmiş olsun bende aynı işlemi yaptırdım söyle anlatıyım kendini zorlama Sıkma ne kadar zorlarsan daha kötü oluyor 3 gün hep yattım bırazda etkilenmiştim hıc evden çıkmadım sende dınlen 2 gün kendini iyi hissetmen acısından ama suan çok iyiyim sanırım 20 gün sonra regle oldum Temiz tutmaya çalış sürekli pedini değistir peçeteyle sil sürekli Suan gazlı bez kullanıyosun dımı canım. Allahım yüzümüze gülsün. Evlilik yakınmıArek merhaba canım bende dün Ayşe hocaya lazerli kalıcı dikim yaptırdım. Bugün ikinci günüm ve oturup kalkmakta zorlanıyorum aslında bişey olacak korkusundan dolayı zorlanıyorum inşallah sonuç istediğimiz gibi olursen regle zamanlarında nasıl bir Yöntem uyguladın benim reglem fazla yoğun geçiyor
kMerhaba canım çok gecmiş olsun bende aynı işlemi yaptırdım söyle anlatıyım kendini zorlama Sıkma ne kadar zorlarsan daha kötü oluyor 3 gün hep yattım bırazda etkilenmiştim hıc evden çıkmadım sende dınlen 2 gün kendini iyi hissetmen acısından ama suan çok iyiyim sanırım 20 gün sonra regle oldum Temiz tutmaya çalış sürekli pedini değistir peçeteyle sil sürekli Suan gazlı bez kullanıyosun dımı canım. Allahım yüzümüze gülsün. Evlilik yakınmı
Benimde çok yoğundu adet donemim kanamam çok oldu hatta arada bıraz acı hıssettım o kadar
k
slm cnm lazerle kızlık zarı dikimi yaptırdıysan mutlaka iyibirşekilde kontrol ettir çok garantili olmuyor lazerle, tutmayan bir ark var lazer yaptıran aman dikkat !!Arek merhaba canım bende dün Ayşe hocaya lazerli kalıcı dikim yaptırdım. Bugün ikinci günüm ve oturup kalkmakta zorlanıyorum aslında bişey olacak korkusundan dolayı zorlanıyorum inşallah sonuç istediğimiz gibi olursen regle zamanlarında nasıl bir Yöntem uyguladın benim reglem fazla yoğun geçiyor