Hemen cevap vereyim.
Sana geleceğim demişti. Gelmedi.
Başka yere gitmiş ve görmemi istememiş.
Yoksa tabi ki herşeyini bana açmak zorunda değil sevgili okuyucu
İstediği yere gidebilir, istediği şeyi yapabilir ben de zaten yakasına yapışacak değilim. Zaten sallamam ister gelsin ister gelmesin. Mesele yalan söylemesi.
Görmeyin diye arkamdan is cevirecegine canim sana gelecektim suraya gitmem gerekti kusura bakma dese kim ne diyebilir.
Biz sözleştik. Ve evet hatasını bilip benim de arkamdan is çevirdiği de bunu o an anlamadım. Ama geri açmayı unutup tesadüfen öğrendiğimde de kibarca sordum. Kimse kimsenin yakasına yapışması.
Benim için güven önemlidir senin için değildir o ayrı. Ben arkadaşlarıma gayet seffafim ki beni bu yüzden çok severler. Karşımdaki sen de öyle arkadan dolanmak iş çevirmek vb fark edersem silerim. Bu kadar.
insanlar bazen karşı tarafın gösterebileceği tepkiden dolayı yalan söylerler veya bişeyleri gizlerler ki doğru bi davranış değil bu
yakasına yapışacak değilim istediği yere gidebilir sallamam gelsin gelmesin demişsin de
sanırım arkadaşın senle alakalı böyle düşünmüyor
planınız iptal olduğu için vereceğin tepkiyle uğraşmak istememiş ve böyle yapmış muhtemelen
tepki göstermeyecek, gayet anlayışla karşılayacak birisi olsaydın hikaye gizlemek gibi saçma bişey yapmak yerine çekinmeden söylerdi dürüstçe diye düşünüyorum, hiç bu açıdan düşündün mü bilmiyorum
ha bu kişi gerçek arkadaştır değildir o başka bi konu. dostluk başka bi konu
mesela yorumundaki üslubundan bile ben arkadaşın dürüst olsaydı sen büyük sorun yaratırdın her türlü sıkıntı çıkarırdın enerjisi aldım üstelik seni hiiç tanımadığım halde
arkadan iş çevirme vs bunlar çok büyük tabirler
yalan söyleyen birini hayatında tutmamak en doğal hakkın
ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor hayat bizden ibaret değil
hikayesini gizledi yok fake hesaptan anladım tesadüfen öğrendim bi de sorum ettim falan bunlar bana biraz çocukça geliyor
sen sanırım bununla alakalı konu bile açmıştın, ya sendin ya da başka bi üyeydi ama böyle bi konu vardı
hayatından silersin veya mesafe koyarsın olur biter, bu konularda dedektifçilik oynamak, arkamdan iş çevirdi diye düşünmek çok uç geliyor bana
şahsi fikrim tabi katılmak zorunda değilsin
belki ben sahiden değer verdiğim insanları bi anda silen birisi olmadığım için böyle ay hikayesini gizlemiş gibi konulara, ne yapmış yahu adam mı öldürmüş, sevgilini mi elinden almış, dünyanın en büyük kazığını mı atmış da bu kadar olay yapmış diye yaklaşıyorum