Ee bir sorun var mıymış merak ettiriyorsunuz böyle yarım yazmayınBenim de abimin eşi kapatmıştı bana hikayelerini, aramızda herhangi bir konu bile yokken sjsjsjs. Kendini bu kadar önemsemesine şaşırmıştım, işi gücü yoğun insanım, onun abartılı shoplu paylaşımlarıyla mı uğraşıcam. Fark ettiğimi söyledim bir sorun falan mı var dedim ama trip falan atmadım, hiçbir sebep olmasa bile görmemi istemiyor olabilir, banane
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hikayelerden engelleyen insan ?
- Konu Sahibi denzozgur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabiki öyle aynı aile içinde tüm herkese kapatan benim de akrabalarım var bu sorun değil ki, ama kasten tepki çekmek için bana açık ona kapalı ya da tam tersi dengesiz durumlara mana veremiyorumBenim de abimin eşi kapatmıştı bana hikayelerini, aramızda herhangi bir konu bile yokken sjsjsjs. Kendini bu kadar önemsemesine şaşırmıştım, işi gücü yoğun insanım, onun abartılı shoplu paylaşımlarıyla mı uğraşıcam. Fark ettiğimi söyledim bir sorun falan mı var dedim ama trip falan atmadım, hiçbir sebep olmasa bile görmemi istemiyor olabilir, banane
Hiç hoş değil bu üslup, hassas derseniz anlarım ama bu tabi hoş değil.. yazdığıma pişman ettinizİnstagram olmuş hayatı,be yapsın kadın.Gercek hayata adapte olmakta zorlanıyor.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Alakası bal gibi var. Engellediğiniz birisi sizi de engellemiş işte. Ya ne olacağıdı? Ne bekliyordunuz?Başka bir alakası olmayan durumla ilgili şuanda bilip bilmeden ne diye aşağılarcasına konuşuyorsunuz ki, kibarca fikir istedim. Benim bi kapatmam olmadı durduk yere, eskiyle şu mesajı karıştırmanın ne alemi var? Bi öyle bi böyle hareketlerle ben de etkilenmişiz yazmışım. Herkes kendine dalga konusu arıyor.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Hassas değil takıntılısınız.Hiç hoş değil bu üslup, hassas derseniz anlarım ama bu tabi hoş değil.. yazdığıma pişman ettiniz
Fark edilince de sıkıntı olacak bi durum yoktur belki böyle kendinizce eğlence çıkarmasanızSilinince fark edilmeyecek sanıyor ne kadar şeker.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Var. Bir adet canı nazlanmak isteyen minik bir gelin hanım var.Fark edilince de sıkıntı olacak bi durum yoktur belki böyle kendinizce eğlence çıkarmasanız
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Demek ki sadece bu harekete göre değil, genel olarak bu ve bunun gibi birkaç şey yaşamışım demektir.. Ayrıca şu durumda bile bana sıkıntı gözüyle bakmanıza da mana veremedim. Öncesinde sıkıntı yaratan insanlar diyorum, bi destek bir fikir istedim. Geneli bilmeden beni yargılamanızı değil.
Konu sahibi ben sizi yargılamadım. Ama görümceyle ilgili bu konu aslında küçük, gereksi, bir konu. Bunu böyle kafanıza takmanıza değecek kadar önemli değil. Onlar size mesafeliyse, siz de onlara mesafeli davranın. Yaptıklarını umursamayın.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Hanfendi başka sıkıntılar olduysa yazsaydınız da ona göre yorum yapsaydık. İstihareye mi yatacağız öğrenmek için.? Neredeyse açtığınız tüm konular görümce ve sosyal medya. Bu kadar takılmayın sosyal medyaya başka işlerle ilgilenin. İsteyen istediği yerden engeller. Herkesin kendi şeysi.
- 18 Şubat 2018
- 12.151
- 2
- 54.459
- 598
- 44
Çok kırıcisin Katip.Alakası bal gibi var. Engellediğiniz birisi sizi de engellemiş işte. Ya ne olacağıdı? Ne bekliyordunuz?
Burda bi kişinin lafıyla benm anlattığımın dışında yorum yapmanız olayları doğru bağladınız anlamına geliyor yani ? Bi sene öncesinin iki sene öncesinin konusu ile şu anın ilgisi var gibi dalga geçip bir şeyler yapıyorsunuz ne kadar acı bu kadar şu ortamda düşman olmaya gerek yok benceAlakası bal gibi var. Engellediğiniz birisi sizi de engellemiş işte. Ya ne olacağıdı? Ne bekliyordunuz?
Konu sahibi ben sizi yargılamadım. Ama görümceyle ilgili bu konu aslında küçük, gereksi, bir konu. Bunu böyle kafanıza takmanıza değecek kadar önemli değil. Onlar size mesafeliyse, siz de
teşekkür ederim yorumunuz içinKonu sahibi ben sizi yargılamadım. Ama görümceyle ilgili bu konu aslında küçük, gereksi, bir konu. Bunu böyle kafanıza takmanıza değecek kadar önemli değil. Onlar size mesafeliyse, siz de onlara mesafeli davranın. Yaptıklarını umursamayın.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Eski konunuzu sildiğiniz için banlanacaksınız biliyorsunuzdur umarım. Bir iki sene öncesi bir iki sene öncesinde kalmamış ki görümceniz sizi engelliyor. Başka başka şeyler olduğunu da az önce söylemiştiniz, durduk yere engellenmediğinizi siz biliyorsunuz zaten. Eee?Burda bi kişinin lafıyla benm anlattığımın dışında yorum yapmanız olayları doğru bağladınız anlamına geliyor yani ? Bi sene öncesinin iki sene öncesinin konusu ile şu anın ilgisi var gibi dalga geçip bir şeyler yapıyorsunuz ne kadar acı bu kadar şu ortamda düşman olmaya gerek yok bence
Düşman neden olalım sizinle, siz kimsiniz ne hukukumuz var sizinle?
Eski konunuzu sildiğiniz için banlanacaksınız biliyorsunuzdur umarım. Bir iki sene öncesi bir iki sene öncesinde kalmamış ki görümceniz sizi engelliyor. Başka başka şeyler olduğunu da az önce söylemiştiniz, durduk yere engellenmediğinizi siz biliyorsunuz zaten. Eee?
Düşman neden olalım sizinle, siz kimsini
Benm bir şey yapıp engellediğimi nerden çıkardınız siz insanlara karşı o negatif duygularınızı bi kenara atıp yorum yapmaya çalışın en iyisi, tarafsızlık olmuyor bu şekixleEski konunuzu sildiğiniz için banlanacaksınız biliyorsunuzdur umarım. Bir iki sene öncesi bir iki sene öncesinde kalmamış ki görümceniz sizi engelliyor. Başka başka şeyler olduğunu da az önce söylemiştiniz, durduk yere engellenmediğinizi siz biliyorsunuz zaten. Eee?
Cahilliğimi mazur görün ama nerde, nasıl anlıyorsunuz birisi sizi engellemiş, bilmem be yapmış. Gereksiz insanlara niye anlam yüklüyorsunuz. Niye takip ediyorsunuz. Takmayın umursamayin.
Erkek kardeşimin beni, eşimi ve kız kardeşimi engellemiş. Eşim fark etti. Annem ve babam açıktı. Biz önemsemedik. Baktı önemseyen yok, dert eden yok kendi kendine açtı.
Erkek kardeşimin beni, eşimi ve kız kardeşimi engellemiş. Eşim fark etti. Annem ve babam açıktı. Biz önemsemedik. Baktı önemseyen yok, dert eden yok kendi kendine açtı.
- 18 Şubat 2018
- 12.151
- 2
- 54.459
- 598
- 44
Yaa çok acımasızsın ama Katip ya.Eski konunuzu sildiğiniz için banlanacaksınız biliyorsunuzdur umarım. Bir iki sene öncesi bir iki sene öncesinde kalmamış ki görümceniz sizi engelliyor. Başka başka şeyler olduğunu da az önce söylemiştiniz, durduk yere engellenmediğinizi siz biliyorsunuz zaten. Eee?
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Siz oturun en başında görümce ile neler yaşadınız dürüst bir şekilde anlatın koşa koşa eski konuları silmeden, biz elbet tarafsız yorum yaparız.Benm bir şey yapıp engellediğimi nerden çıkardınız siz insanlara karşı o negatif duygularınızı bi kenara atıp yorum yapmaya çalışın en iyisi, tarafsızlık olmuyor bu şekixle
O konuları bi sıkıntı olduğu için önemini yitirdiği için sildim , korkumdan silmişim gibi garip ifadelerde bulunmayın bi üste çıkmak için. Derinlemesine olay çözmenizi gerektirecek bi durumda yok zaten. Bi hikaye size kapansa ne hissederseniz ne yaparsınız dedik alt tarafı kurcalayıp da olayı baştan çözün demedim kimseyeSiz oturun en başında görümce ile neler yaşadınız dürüst bir şekilde anlatın koşa koşa eski konuları silmeden, biz elbet tarafsız yorum yaparız.