Hijyenik pedlerin farklı kullanım alanları varmış:)

erkeklerin kullanması mantıksız geldide diğerleri olabilir

Malum yaz ayı geldi
ve ben tişörtlerimde ıslıklık görmekten nefret ediyorum
deneyeceğim
hatta şimdi gidiyorum denemeye

QUOTE=esyn;3878725]KADINLARIN adet dönemleri için geliştirilen hijyenik pedler Türkiye'de ilginç kullanımlarıyla da dikkat çekiyor:

Æ Ayaklarını vurmasın diye postalların içine koyan askerler var.

Æ Taşıdıkları yükün altında yumuşaklık olsun omuzlarına koyan askerler de olmuş.

Æ Üstün emiciliği sebebiyle araba motorlarında biriken yağların temizlenmesinde kullanılıyor.

Æ Açık havada, ormanda ilaç sıkılmış kadın pedini kemerine takarak sinek-böcek kovanlar var.

Æ Çok erken saatlerde yapılan açık hava çekimlerinde kamera merceğinin üzerine konarak, havadaki nemin objektife yansıması önleniyor.

Æ Sıcak yerlerde kirlenmesin diye erkekler gömlek yakalarının içine günlük pedler yapıştırıyor.

[/QUOTE]
yurdum insanı işteeee

bir arkadaşım eşinin kullandığını söylemişti basuru varmış adamcağızın kanama yaptığı için sürekli kullanıyormuş hatta molped daha emici terde daha az yapıyormuş o yüzden o markayı seçiyormuş

yapışkanlı taraflarınında banyo-wc deki yere düşen tüyleri saçları vs aldığını duymuştum:))))

Bu yöntemi bizzat uyguluyorum ve sonuç süperrr Ama topuk kısmı vuran ayakkabıya yapıştırmak da çok mantıklı geldi bana, ihtiyaç duyarsam mutlaka deniycem. Bu arada giysilerin koltukaltına yapıştırmayı denemiştim ama olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…